Ami na netu

Začel/a thundercat, December 02, 2013, 07:47:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dami

Fajn, še en soliden "slovenski" ami manj, vrednost ostalim "našim"
je v trenutku poskočila za nekaj evrov.
Medtem, ko mi pametujemo kaj bi z avtom če bi....,
evropa pridno kupujeje in vozi stran.

Lovro

Citat od: gule;190358Èojkec večina folka rada vidi stare garje od avta...pohvali in pravi kako so bili super. V praksi se pa malo kdo odloči na ekskurzijo nabave in obnove...

Podpis - eno so simpatije, drugo pa je nakup. Mora biti res velika želja, saj dejansko daš denar za kup starega pleha, ki ti tudi po nakupu utegne povzročati razne vrtince po denarnici.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Čojko

Ta izgleda zelo lep. Zgodnji letnik, star volan, drsne šipe, krom dodatki, zgleda da je italjanski. Pozna kdo, je šel kdo gledat?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9771561&show=1

Zeko124

Zlozenka, slovenski z ITA deli. Prvotno verjetno res 71 letnik, ima pa sedaj drsne sipe + stare tapete. Zelo dober, par malenkosti za postimat ampak naceloma pali-vozi. Enkrat sem ga ze ponujal na forumu pa ni bilo heroja ;). Nevem pa, kaj si mislil s krom dodatki.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

antasi

Bo tudi ta šel v tujino?
Jaz bi ga takoj kupu če nebi doma imel
trenutno  7 avtov od tega več kot pol citrojenov
in že zdaj sem čuden...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Citat od: Zeko124;203700Nevem pa, kaj si mislil s krom dodatki.

Panti prtljažnika, ogledalo, roke brisalcev. Boljša oprema.

Zeko124

Ne bo držalo. "bojša oprema" je bil Club, ki pa je bil na našem trgu praktično nedobavljiv.

Torej ogledalo je kromirano pri vseh Amijih (samo različni tipi so), panti pri vseh Amijih enaki, samo da so pri novejših letnikih bili pobarvani - če jih ostrgaš in odpoliraš je to to. Za brisalce pa nevem točno, ampak sem jih opažal predvsem na starejših letnikih (do leta 72 ali pa 71) ne glede na opremo.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

V Slo takih z bočnimi letvami ni bilo, brisalce so pa vsi imeli inox ali kromirane. Panti na našem, bil je letnik 71, niso bili barvani.

gule

Pri meni so roke brisalcev črne v originalu, so metlice tudi bile originalne črne(SEV Marshal)...tudi panti so pobarvani, je letnik 75 in je Cimos...

amipick

pa sem ga še pri nas dal v oglase,je začetek sezone,lahko da koga zamika...AMI 8
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

GSclub

ta drugi, ki se prodaja, pa je bil včasih moj, prodal leta 2001.

Lenko

Citat od: amipick;217586pa sem ga še pri nas dal v oglase,je začetek sezone,lahko da koga zamika...AMI 8
Vojko ne mi dela luštov

Čojko

Morda pa bo šel po poti GSA:BigThumbs:

garac

to ni zate, boš imel premalo dela
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/