Ami na netu

Začel/a thundercat, December 02, 2013, 07:47:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Èojko daj raje otrokom kupi en normalen avto, kot pa da jih s temi starimi jajci mučiš.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

To bi bila samo malce drugačna pot do še enega Citroena...

Xandrej

Citat od: Èojko;189752Jaz samo upam, da ga bo kupil citroenar in ne neki "frajer" da ga zgoni. Cena itak da ni neka huda.

Sem vprašal malo, ki bo imela čez dva.meseca 18, pa ni nekega interesa. Bom kar ostal se naprej srečno poročen.

Ne serji z otrokom pa s tem popndeklom... To je ljubiteljski avto. Za novega voznika daj nekaj varnega nabavi.

superca13

Citat od: Xandrej;189772Ne serji z otrokom pa s tem popndeklom... To je ljubiteljski avto. Za novega voznika daj nekaj varnega nabavi.

Podpis.:BigThumbs:

Čojko

Poskusiti ni greh,... :Hammer3:

V Amiju sem jo ene tri leta prevažal okoli in ji je bilo ful kul,...

Zeko124

Za tak avtič vsekakor, pa tudi nekaterim mladenkam so oldiči precej bolj všeč kot novejši avti. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Eno poznam. Mi je rekla, da je Spaček avto z dušo in da se je nekaj posebnega peljat z njim. Po moje si ga bo nekoč kupila.

Tiki

Nekaterim so res všeč taki avtomobili, večina se pa bolj pali na razne novodobne "športne" varjante...  :argue1:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Xandrej

Res vas občudujem. Otroku bi kupili amija da bi se okoli vozil. Pa si predstavljate da se en zapelje noter v ta papir? Pa to špricne narazen ko masaker madona. Pa saj se sami odločate... Potem pa kupujete najboljše oh in sploh pa nevemkaj otroške stolčke pa nevemkajvse da bi mali spal pa televizije noter pa MP3 pa blutut pa pikomematerne, pol pa kupiš otroku amija...

Odlično. Moje osebno mnenje. Saj ne da ampak po toči zvonit je preozno.

Ja mi smo se vozili pa nismo imeli nič pa jaz sem med sedeži visel celo vožnjo, da bi poletel skoti okno ko superman ja ampak takrat se je na 30 km poti iz maribora do doma peljalo mimo 5 avtov, danes pa 300... Od tega je 15 šleperjev.

garac

Ami ni nevaren avto, nevarne so tista vaša jajca, jeklena, plastična, aluminjasta, ki se vanj zabijejo.
Osebno bi vsa nastopaška jajca tipa suv prepovedal, ali jim vgradil tahograf in omejitev hitrosti

A c4 picasso s 164KM pa je varen avto? Pa en pacinet tipa dvorjan za volanom? Pa saj bo dete celo pot kozlalo.

Dajmo nehat, tema je ami, če je junak, ki ga bo kupil prav, drugače pa res lahko pametujemo v nedogled
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyane

Tu se podpišem Garač,najbolj mi gre na živce pametnovanje o "varnosti"...Bmw je lahko varen na testu,sa  ko ga butl dobi v roke in se razturi pri 220....ne pomaga več nobena varnost...ker te več ni....pa pustiml to zdajle.....aja...Janko and komapni..so včeraj prišli gledat amija....smo se nasmejali kot šus hehheheh...hvala za obisk...pa ena gasilska
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Tako ami je šel v Nemčijo,kjer pa se že prodaja naprej za celih 3,3 tisočakov.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/citroen-andere-andere-ami-8-m%C3%BCnchen/199272468.html?lang=de&pageNumber=3&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=1&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=3500&negativeFeatures=EXPORT&noec=1

Meni osebno je žal da je šel,je bil prava legenda,prvič sem se peljal z njim davnega 99 leta. Kdo bi si mislil da ga bo čez deset let kupil Mihi,in nato romal v Nemčijo.

Bi pa bil veliko bolj vesel,če bi ostal tu v sloveniji,glede na to da je cena bila zelo ugodna,avto zelo dober in konec koncev redki model iz začetka 70. Tomos 70.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

No vidiš. Ko je prilika nikjer nobenega, potem pa jokat,...
Za jurja in pol danes ne dobiš nič,... če pa še lotiš sam kaj delat pa si itak takoj na dvojni cifri,... slovenčki

dyane

Ami je že v Nemčijo in je uspešno prestal pot brez problemov.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: Èojko;190340No vidiš. Ko je prilika nikjer nobenega, potem pa jokat,...
Za jurja in pol danes ne dobiš nič,... če pa še lotiš sam kaj delat pa si itak takoj na dvojni cifri,... slovenčki

Èojkec večina folka rada vidi stare garje od avta...pohvali in pravi kako so bili super. V praksi se pa malo kdo odloči na ekskurzijo nabave in obnove...