Ami na netu

Začel/a thundercat, December 02, 2013, 07:47:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

thundercat

Èlan Citroen klub Slovenije

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Ok, ...sem pregledal...hvala!

amipick

Èe te resno zanima je za it pogledat,če bi ga jaz imel kam dat bi že bil prodan za ta denar,tolko sta vredna samo motor in menjalnik...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

thundercat

Enkrat v prihodnje bom zelo resno gledal citroen starodobnika. Trenutno sem v

fazi obnove AX-a, pa imam tudi neko prostorsko stisko kot tist prodajalec.

Malo bolj ohranjeno zadevo bom vsekakor iskal takrat, ko bo čas za to.

Drugače pa verjamem, da se izplača za tak denar.

antasi

tole se je pojavilo na netu
pozna kdo?

streha je pa od twingota:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Mi manka 2-jurčka pa bi bil moj :emot97:

ModelJT

Pa je tole sploh vredno toliko denarja? Pomoje bolj ne. Vsaj na našem trgu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

Na našem trgu ni nič vredno več kot 500 eur:argue1:,pa se avti prodajajo v tujino...ali pa sploh ne.
J******,kriza je!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Gor, ali dol boljše je tistega drugega kupit in ga rihtat. Ta z luknjo v strehi mi ne diši preveč.
Tovariš Keža je kupil lepega Amija, te dni in ga rihta...

A.T.K

..streha od tvingota amija nardi spačka, kar pa ni slabo;)   kupit neko ,nevoznino, pa jo pol rihtat celo leto, da bo ali ne bo za na cesto..Alli, dat noter dober motor, pa vozit takega, kot je ta iz oglasa, kateri se ponaša z zelo dobro tovarniško pločevino..kot tudi z izpravno tehniko...      kar pa z dvemi čuki bol težko izvedeš

Čojko

Zeko124

Tega s Twingo streho se spomnim še od Ami srečanja v Bistri, takrat sem pa vedel o Amiju na žalost bolj ali manj nič. Se treba vsest v avto in jit pogledat :). Vrednost je pa relativna stvar. Tale Break... za kupit, registrirat in gonit je za ta dnar idealen.

AMPAK. Ko se začne veselica... pa bi blo to fajn porihtat pa to, in konec koncev zamenjaš od a do žnj delov (tesnjenje motorja, sorniki, amortizerji, itd itd), kar pač crkne, v končni fazi zmečeš spet bale denarja pa imaš še vedno krš. Tudi sam sem razmišljal kot Vojko, če bi imel plac in denar bi bil že doma, pa magari za dele, sploh če je uporabno podvozje, kak kos notranjosti ipd :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si