Ami na netu

Začel/a thundercat, December 02, 2013, 07:47:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Xandrej

Jaz ga redno srečujem v mariboru...

dyane

Heheheheh legendarni RAT LOOK...heheheh...ja andrej zadnje čase  bolj malo,ker je čez zimo bil parkiran,poleti pa ni blo cajta da bi ga zalaufali.

Gre za legendarnega Amija Tomos  letnik 70, z drsnimi šipami, trdimi platnicami in črno notrajnost...vključno z starim volanom. Sedeži vsi orginal. Pleh še vse prvo orginalno...

Orginal je imel motor Am2m brez filtra...pa kdo bo to vozo,pa so že v 90dali not ami 8 motor....ki je bil itak od stanja hin...zato sem mu jaz potem dal noter  motor od  oje dija e cimos z 70 tavžn prevoženih. Obročke,glave in ostala perferija je porihta a, motor dela kot singerca,ne popije niti kaplje olja. Menjalni ke orginalen,laufa kot urca, v nulo....eden izmed boljših ki sem jih vozil. Bremze in tehnika porihtana...pleh zdrav orginalen...na splošno je ta ami zelllooo dober in priporočam nakup. Cena zelo ugodna,če računamo da ke lastnika prišel ami na cesto kompletne 4 tisočake.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

gule

Ne vem ali zekotu paše ta rat look?

Čojko

Citat od: gule;189714Ne vem ali zekotu paše ta rat look?

Èe mu ne paše bo zbral še tistih 200 EUR, da ga nekdo pihne v željeno barvo.:Hammer3:

gule

Za 200 eur, še pirhe ne morš ornk poštrihat...

andraž

Čojko

Citat od: gule;189717Za 200 eur, še pirhe ne morš ornk poštrihat...

Eh, že za 50 EUR sem videl pihnit avto (brez stroška barve)

V glavnem meni je ful dober,... pismo, ko ne bi imel že dveh GS-ov pri hiši :Hammer3:

andraž

Za to ceno je verjetno neverjetno lep...

Tiki

Greh bi bil barvat tega AMIja... Tak je perfekten! :BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

Èe bi kupil še to, bi bil jaæi kot Èojko... 3x Ami8 :Hammer3:. Nene, bomo končali en dan rdečo strelo pa je to to :).

Kolkor sem ga pa jaz videl, ša lahko s prve roke povem da je za ta denar ta hip najboljši Ami v SLO. na plehu bi bilo že kaj malega za poprčkat, ampak se tak kot je lahko vozi še dolgo. In kot je rekel Tiki - greh bi bil karkoli spreminjat na njemu ker je svetoven.

Kje ste junaki!? :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Èojko se vozi in nima doma statičnih modelov v merilu 1:1 in jaz mu na temu kapo skidam. Kar naumi tudi izpela do konca in ne piše kronik in memoarov tipa socializem utopizem...

dyane

evo ravno kar prišo domu...sma s koelgom dala kable coj, ker se je akomulator vsipo, trikr4at zavergall in vžag s prve hehehehheh...

Ga ITI SPREMINJAT JE NEUMNOST...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Jaz samo upam, da ga bo kupil citroenar in ne neki "frajer" da ga zgoni. Cena itak da ni neka huda.

Sem vprašal malo, ki bo imela čez dva.meseca 18, pa ni nekega interesa. Bom kar ostal se naprej srečno poročen.