Nov model C5 (2014)

Začel/a Mitja, Maj 10, 2012, 07:56:47 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Se strinjam z Andražem. Zračno v zmetenje (vsaj v A6) nima za burek proti hidravliki, za kritizirat pa tudi ni. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Boljš zračno vzmeten OOOO kot federiran >> ... klinc pa to življenje ...
OK

LP
Primož

xpuser

Saj se za ugoden denar dobijo c6-ke.

DejanO

Nemci tudi poročajo in potrjujejo naše napovedi!
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

gule

Danes so itak vsi avti skoraj isti. Zadnji pravi Citroeni so imeli kovinske odbijače...

Xandrej

Kaj je z vami ej... Pa kaki zadnji pravi citroen pa neke pa kaj vam te je??? Pa kaj je pravi citroen?

Po vaše bi moral moj stric ki letno dela 150 000 se vozit s pravim citroenom okoli po vsej vrjetnosti s pujsom, amijem cx-em al kaj? Pa dajte ne pišite trotlarije se vam bo kdo smejal.

Eno so oldiji ki so zame primerki ki so obnovljeni v NULO ali pa novi avtomobili ne pa neke zrjavele rajngle...

Gule če bi jaz bil tvoj šef te odpustim s prve! Pljuvaš čez zadeve katere ti dajejo kruh! Kakorkoli to se ne dela pa oprosti. Pa če je to znamka avta, žemlje ali pa koruza...

Avtomobili ki so danes na cestah imajo po 200 k kilometri pa izgledajo kot iz trgovine pa dajte te vaše avte na cesto pa naj se z njimi v 5 letih naredi 200 000 kilometrov...

Pa sorry za off...

garac

o zadnjem pravem, bi se dalo razpravljat, nekateri pravijo, da je to xm, drugi...xantia tretji, C6...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: garac;172026o zadnjem pravem, bi se dalo razpravljat, nekateri pravijo, da je to xm, drugi...xantia tretji, C6...

Zame je pravi citroen tisti, ki ni mitsubishi, toyota, fiat itd. z drugim znakom.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Citat od: garac;172026o zadnjem pravem, bi se dalo razpravljat, nekateri pravijo, da je to xm, drugi...xantia tretji, C6...

Zame je pravi citroen:

C5 (1935)
pa rosalie
pa Ta
pa HY
pa DS
pa ID
pa GS
pa GSA
pa Ami
pa spaček
pa cx
pa zx
pa ax
pa saxo
pa visa
pa xsara
pa xantia
pa C1,C2,C3,C4 pa C5 pa C6
pa Ds3 pa Ds4 pa Ds5 pa vse kar ima znak na sebi od citroena...

vsi do seda pa ta tudi ki je pravkar na tekočem traku tam in bo videl luč sveta...

gule

Gule če bi jaz bil tvoj šef te odpustim s prve! Pljuvaš čez zadeve katere ti dajejo kruh! Kakorkoli to se ne dela pa oprosti. Pa če je to znamka avta, žemlje ali pa koruza...

Ti kar pri sebi urejaj na svojem delovnem mestu. Pa malo bolj demokratsko se obnašaj, ker jaz imam pravico do svojega mnenja, ne glede na to, kje sem zaposlen. Pa jaz menda najbolje vem, da je vse to konfekcija v pravem pomenu te besede. Pa kar se tiče kruha, mi ga niso te plastifikacije dale, ampak moja pamet in zalaganje, ter iznajdljivost.

Xandrej

Idi malo na zrak prijatelj se zluftat.

MSrougeZX

To jaz tudi bolj slabo razumem...kak lahko pljuvas o stvari katero prodajas...pa tudi ce vse drzi in tako mislis ne bi smel nikjer...niti na forumu pljuvat...pa brez zamere.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

ModelJT

Ja saj če bi pa govoril da je to pa vse super duper, bi ga pa obtožili da laže....
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Svoje osebno mnenje sem iznesel, v katerem sem, ponavljam rekel, da je za mene pravi Citroen, če ima kovinske odbijače. Ponavljam danes so vsi avti več ali manj isti, kar je lahko dobro, ali ne, kakor za koga. In da še povem na koncu, če bi danes nov avto kupoval, verjetno ne bi bil Citroen, ampak npr. Duster 4x4 na plin. Zakaj, ker Citroen in tudi ostali nimajo takšnega avta. Da je groza še večja Citroena na plin niti ne moreš kupiti, vsaj na trgu BiH in Slo ne.Pa za 4x4 pri Citroenu moraš bogatstvo zaparavit in še vedno ni na plin. In tako naprej...

Ampak to je samo moje mnenje, jaz pa se na avte spoznam bolj slabo in se z njimi redko srečujem...

Čojko

Citat od: gule;172040če bi danes nov avto kupoval, verjetno ne bi bil Citroen, ampak npr. Duster 4x4 na plin....

:Hammer3:

A si to čudo sploh kdaj vozil, ali vsaj sedel v njem? Pa ti je uspelo izstopititi iz njega, da ne umažeš hlač?

Je bivši sodelavec prešel iz XP HDI l 2002 na Duster navaden pogon 1.6 bencin pa se je hotel čisto do konca zjokat. Ga šibnem z 35 let starim GS-om kadar čem, s tem, da imam porabo vsaj za liter nižjo od njegove.
Ajoj, zadnji avto, ki bi ga imel,...