Nov model C5 (2014)

Začel/a Mitja, Maj 10, 2012, 07:56:47 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Upaj.

Realnost je, da jih "boli". S sedanjim C5 so dokazali, da folk kupi tudi klasično vzmetene (itak, ko so pa cenejši) in zdaj jim to služi za referenco. Samo da čimveč cekinov ostane lastnikom ...
OK

LP
Primož

Xandrej

Realnost je ta da se aktivno vzmetenje pri drugih znamkah plača zelo zelo drago. Zakaj bi to dajali v avte za 25 000 jurjev? Serijsko??? Halo to je čista izguba!

Lovro

Citat od: Citroenovc;169725Upaj.

Realnost je, da jih "boli". S sedanjim C5 so dokazali, da folk kupi tudi klasično vzmetene (itak, ko so pa cenejši) in zdaj jim to služi za referenco. Samo da čimveč cekinov ostane lastnikom ...

Èeprav... jaz vsaj pri nas vidim same hidro izvedbe... ne vem pa, kako je drugod.

Bomo videli, kaj bo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Citroenovc

Jaz pa poznam kar precej lastnikov nehidro variant. Govorim o ljudeh, ki so kupili nov avto v Slo.
OK

LP
Primož

Citroenovc

Citat od: Xandrej;169742Realnost je ta da se aktivno vzmetenje pri drugih znamkah plača zelo zelo drago. Zakaj bi to dajali v avte za 25 000 jurjev? Serijsko??? Halo to je čista izguba!

Realnost je ta - zakaj bi potem sploh še vztrajal pri tej znamki?
Da bom podpiral šlampaste materiale in ceneno armaturko?

Že znotraj koncerna so postali Pugiji lepši ... Pri konkurenci se tudi najdejo lepi primerki.
Predvsem pa - kot sem rekel - mene bo ob ukinitvi hidravlike odneslo k pravemu 4wd z bokserjem v nosu. Zlahka.
OK

LP
Primož

Xandrej

No zdaj pa ti meni povej kot prijatelj prijatelju kaj naj jaz kupim?

Pugi načeloma v klasi C5 ni lepši to ni res ostalo mogoče ampak 408 nix gut meni!

Citroenovc

A 408 že obstaja? Svašta ... Se vidi, da amo nič ne spremljam teh poimenovanj pa to ...

Meni je trenutno bomba znotraj PSA oni veliki Pugi karavan ... ne vem, a je 508 al kaj že ... sploh v neki "outback" varianti ... Ga imamo večkrat pred službenim vhodom parkiranega in je ... no, za moj okus lepši avto od trenutnega velikega Citroena.
OK

LP
Primož

Xandrej

508 sem mislil... Kateri ima bošno linijo pri haubi katastrofalno! Ko da pol avta spredaj fali! C5 karavan 200 konjski z 19 gor to je to! Dva rora na vsaki strani en pa to je to. Èe že...

Nisi mi dal alternative za C6 :BigThumbs:

MaGo5

Citat od: ModelJT;169651Ja to je pa dobra ugotovitev, da se mi "reveži" ne rabimo bat še nekaj časa. haha :BigThumbs:

Točno tako!

Citroenovc

C6 ni več alternativa niti pri Citroenu, ane ... 508 je pa namesto 607 - se pravi sem dal kar alternativo.
C5 karavan meni rit še vedno ne potegne. Limuzina mi je že od prvega dne lepša. Samo, ko ni več 5V. Je pa še vedno sedanja 5ka lep avto. Da se razumeva. Samo sem se vozil tudi z ono na fedrih - pa TO NI TO, no. Zaradi mene se lahko lastniki fedrašice na trepalnice mečejo pa "tolažijo", kako je to udobno ... e ni. Ne toliko kot hidravličar. Pika. Punta. Fullstop. Ende.

C6 je za moje pojme še vedno z naskokom najlepši od omenjenih. Z naskokom. Nema alternative. In to dobro veš :-)
OK, pustimo, da je noter malo šlampasto oblikovan za ta rang. Sredinska konzola je mimo.
Ampak kurc, ko so ga še samo odpikali in nehali delat. Kaj češ potem ...
OK

LP
Primož

Čojko

Trg išče vedno cenejše avtomobile, tako po nakupni ceni kot vzdrževalni, kar ima za posledico združevanja znamk v koncerne, 3/4 istih kosov tudi med znamkami istega koncerna, ipd. Hidravlika je prisotna samo pri Citroenu, pa še to zgolj v neki omejeni seriji višjega cenovnega razreda. Pa še tu do naredili štih probo pri C5 MKIII, ki je pokazala, da je prodaja C5 brez hidravlike veliko uspešnejša kot s hidravliko.
Sledi za koncern logična odločitev,...

Fantje, bo treba kar kupovat dobre hidravličarje na zalogo,....

Tako kot jaz:Hammer3:

Citroenovc

Ja seveda je bolj uspešna, če pa tlačijo fedre v ta cenejše modele - ki so seveda lažje dostopni narodu. Ko slišiš za kake "smešne" (seveda relativno gledano, C5 je daleč od množično dostopnega) denarje je folk uspel kupit federiranega C5 novega novcatega - se ti zdi tudi malo neumno ...
Naj izenačijo ceno pa da vidimo, kdo bo potem kupoval fedre ...

Za koncern logična odločitev bi bila tudi, da vsaj nekaj preostane prepoznavnega pri Citroënu. Hidravlika je to bila.
Ne pa množenje negravžnežev tipa C3 Picasso, en kup nekih preznačkanih Mitsubiši Crossoverjev, ipd ...
OK

LP
Primož

Čojko

Citat od: Citroenovc;169759Naj izenačijo ceno pa da vidimo, kdo bo potem kupoval fedre ....

Večina. Verjemi mi. Takih norcev kot smo mi je malo, zelo malo.

ModelJT

Ah ne bo se svet podrl, če ne bo hidravlike v C5. Saj bo v DS9 pa tistih prihajajočih velikih citroenih. Tako da stran ne gre. Prej so nekatri c5 kupili samo zato ker je imel hidravliko, ki jo drugi nimajo. Bojo pa zadaj tisti kake passate, mondeote, lagune kupovali, če jim C5 ne bo všeč ane ane.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Pa izenaciti cen med vzmetmi in hidravliko ne morejo, ker je slednja jasno drazja ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!