Cimos GS Pallas

Začel/a Čojko, November 03, 2013, 01:00:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Citat od: GSclub;175128. je ventilator hlajenja motorja samo videti počen ali je počen na enem kraku?
Dobro gledaš fotografije. Sem šel prav pogledat in na srečo je bila samo ena podolgovata črna smet na enem kraku.

Lovro

Citat od: Èojko;175207Mater, preveč me hvalite. Zdaj mi sploh ne bo več opravičeno če bom kaj bolj po domače naredil.

To ti "samo v rit lezemo" in se prilizujemo, da nas boš potem peljal kak krog :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: Lovro;175313To ti "samo v rit lezemo" in se prilizujemo, da nas boš potem peljal kak krog :BigThumbs:

He-he ta je pa iskrena...:emot112:

Čojko

Ali kdo pozna kodo barve za GS platišča? Rezervno je na zunanji strani metalno svetlo sivo, na notranji strani pa mat svetlo siva.
Sem v dilemi ali dat vse v enako prašno barvat, ali naj komplicirali in barvam klasično, dvobarvno. Rabim pa kode barv in ali so citroenove ali so cimosove.

andraž

Verjetno enaka kot pri navadnem 2cv (club, special) in DS - torej AC 140. Mislim da je to gris rose, je pa pol mat.

Čojko

Iščem avtoradio na gumbe iz tistega obdobja. Najraje Blaupunkt, po možnost  tudi na kasete.
Èe bi bilo kaj od tega bi bilo sploh super http://www.gs-gsa-ig.de/gs-gsa/Accessoirie%20Citroen%20GS%20GSA/Accessoirie%20Citroen%201977.79/accessoirie.katalog.1977.d.htm
Ima kdo? Pozna kdo koga ki ima?

Jogador

Mogoče imam jaz enega blaupunkta kasetarja doma, samo je pomoje malo novejši, če ga najdem, ti ga šenkam.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

garac

a ima cd čudežna polja vgrajen?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gule

Èojko zanimiva izbira dodatne opreme. Še posebej so zanimive prevleke za zice. Namreč so skoraj iste kot tiste, ki sem si ih sešil in je bilo toliko negativnih reakcij na forumu v smislu...ej ni to original...glej ga zlomka...

ModelJT

Citat od: gule;178430Èojko zanimiva izbira dodatne opreme. Še posebej so zanimive prevleke za zice. Namreč so skoraj iste kot tiste, ki sem si ih sešil in je bilo toliko negativnih reakcij na forumu v smislu...ej ni to original...glej ga zlomka...

Jaz mislim, da bi on iz kataloga rad samo radio.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: ModelJT;178433Jaz mislim, da bi on iz kataloga rad samo radio.

Nisem komentiral Èojkove želje, ampak prevleke, ki so v tistem času bile originalna oprema...jaz pa imam iste takšne v Cx-u.:BigThumbs:

Čojko

V bistvu iščem radio na gumbe, kot so na tem prospektu, ker čez pride še ena lepa kromirana ploščica od pallasa. Lahko je tudi mono, ker bo špilal samo original en zvočnik v armaturi, kasetar je zaželjen ni pa nujen. Naj bi bil avtoradio iz takratne citroenove dodatne opreme za gs. Lahko tudi philips, kar so imeli recimo leto kasneje nizozemci kot original citroen dodatno opremo.

rsm23

Evo tale radio sem po naključju opazil na eBayu. Pomojem bi lepo pasal v GSa ;)

gule

Citat od: rsm23;178674Evo tale radio sem po naključju opazil na eBayu. Pomojem bi lepo pasal v GSa ;)

Zelo lep in ohranjen radio.:BigThumbs: