3.Citro bolšjak tokrat v oktrobru

Začel/a bizi, Oktober 04, 2013, 10:27:06 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bizi

V tretje gre rado pa mogoče ne bo snega.V nedeljo 27.oktobra se bo odvijal tretji bolšjak rezervnih delov starejših citroenovih vozil "DELI ZA AVTO,AVO ZA DELE" na stari tržnici Šiška Drenikova 35 Ljubljana.Kot ponavadi je za kuhančka poskrbljeno in sama stvar poteka brez pristojbin in vstopnin.Začne se ob 8h ,ob desetih pa bo Mojster Vojko razložil par stvari okoli vzdrževanja A serije in z veseljem odgovoril na vaša vprašanja.Torej krogec na kolendar pa na podstreho-klet brskat.
Za vse info smo na dosegu mobilca registerske LJ 031354904.Se vidimo.

P.s.knjige za šraufat v pdf še zmeram na voljo,prinesite samo USB.

lublanSKA

janez

garac

daj no Janez, pa tam bodo samo tisti prasci iz citroen kluba, ki jih ti zaničuješ in preziraš
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Gaši, vidim imaš nov hobi in zelo delaš na njem ... to pove več o tebi kot o meni.

Aja, ko si že ravno tu, Gule je pustil majico zate pri meni... Prideš iskat ?

Zeko124

Citat od: garac;168043daj no Janez, pa tam bodo samo tisti prasci iz citroen kluba, ki jih ti zaničuješ in preziraš

Gotta love you Gashi, prav dan si mi polepsal :emot15:

Upam da tudi meni uspe malo videt sceno in kako rect s svinjami moje sorte :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

nič ni rekel, da je kaj pustil, žal ne grem na kostanjevega ta teden, menda bo slabo vreme
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Spet kvarite temo... zraven mene omenjate, potem bom pa spet jaz kriv.

No, če ne bom v tujini pridem na sejem in pripeljem novo in staro "robo". Da bo večja izbira. Tista dva, ki me ne marata videti tam bosta pa že potrpela tistih par ur.

Seveda, če mi bo vodstvo Citroen Kluba in organizatorji dovolili predstavit svojo ponudbo nadomestnih delov in storitev na tej prireditvi. Verjamem pa da me bodo prej obvestili... a ne Gaši? Sej to je ( odkar sam praviš, da forum ni več tvoj hobi) tvoj novi hobi... "prikazati Kežota v najslabši možni luči" .

Vreme bo lepo in lahko prideš osebno do mene... po majico in da razčistiva najina nesoglasja. Se mi opravičiš in posledično jaz tebi pa sva na čistem. Klub in klubski ljudje ne bodo zaradi tega nič trpeli, se bodo oddahnili , ker jim ne bo več treba poslušati in brati neumnosti.

"Prasce" ali HY vozila pa ne zaničujem. So nek kos tehnične avtomobilske zgodovine in imajo svoje mesto v garažah in na cestah. Kot tudi nešteto drugih znamk in tipov avtomobilov, ki so bili kdajkoli narejeni.

skrt3

ajme... po nekaj letih povoham po citro-sceni in... dobra stara podjebavanja :)
sem se že ustrašil...

bizi

Citat od: skrt3;168051ajme... po nekaj letih povoham po citro-sceni in... dobra stara podjebavanja :)
sem se že ustrašil...

Ti le pridi,v živo je čisto drugače.

skrt3

ponavadi je v živo bilo 5x manj glasno kot preko foruma :)))

bi bilo zanimivo pridet... čeprav me prasci nikoli niso posebej fascinirali (razen pečenih)

mogoče bi bil ta bolšjak dober izgovor za izlet z novim starim vozilom (upam, da visa :) )

Čojko

Citat od: skrt3;168055mogoče bi bil ta bolšjak dober izgovor za izlet z novim starim vozilom (upam, da visa :) )
Morda lahko celo združiva moči v enem izmed Citroenov.

skrt3

garac

boš kupu na buvljaku, mam jest na gazetne za prodat
[SIGPIC][/SIGPIC]  

zlomjo

Lahko se tudi meni kdo pridruži ali pa grem jaz za radio.

amipick

Pa tolko vas gre iz tiste smeri proti LJ:BigThumbs:,da bi me skoraj lahko kdo pobral v štorjah...Glavno da smo tam pred deseto in domov gremo,ko nam zapaše.Ali pa gre kdo z mano?:funny34d:Gremo z AMIjem!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak