3.Citro bolšjak tokrat v oktrobru

Začel/a bizi, Oktober 04, 2013, 10:27:06 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Jaz te lahko poberem s c3čkom. Nimam pa tudi nič proti vožnji z amijem.

sasaljut

Evo, jaz bi se tudi prislinil..   ;)  Skrt, štartaš iz Hrvacke!?

skrt3

SchPN

No, ni panike.

Naj vas ne skrbi, Burtoncar.si bo tam :)

Èe bi kdo tam robo prevzel je še cajt za naročit, če bo pa tam naročil pa tut ni panike.

Se vidmo.
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

pubi2cv

Prasec je vedno bil in bo Kralj živali....
...
...

....

.......

Na krožniku....:emot11:

bizi

Da ne pozabimo.Èe se komu potika po omari kakšna viška majčka iz srečanj (ohranjenost je irelevantna ) ali pa viška nalepka Naj jo prinese na lublanski štant,z veseljem jo prevzamemo v hrambo.
bizi

amipick

Morda bomo tudi o menjalnikih rekli kakšno(drugi del),če bo koga zanimalo.Bom imel orodje s seboj,ključke,...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Imam eno idejo.
Jaz pripeljem GS-a, Dyane bo zrihtal en dober 5 stopenjski menjalnik, vojko pa pokazal vsem zanimanja željenim kako se ga pregleda, morebiti kaj popravi in not montira. Izobraževanje traja cel dan. Kotizacija je 10 EUR.

kam bi brez domišljija,....

sušo

Citat od: dyane;168416A prinesemo kakšen menjalnik?

Bom jaz pripeljal tistega, ki je bil že zadnjič "na ponku".

garac

eh, žabarji bi takoj imeli kotizacijo... da bi iz male žabe zrastla velika

@čojko, vseeno pridi, tudi če ti ne menjajo menjalnika. Kham, a zato se reče menjalnik, ker ga ven vzameš, pa drugega not daš?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bizi

Citat od: garac;168425eh, žabarji bi takoj imeli kotizacijo... da bi iz male žabe zrastla velika
Mi smo ŽABARJI Gaši,in seveda brez kotizacije.

amipick

Sušo-olje je menda že spuščeno,pa prinesi še kako krpo za olje obrisat z mize,ko bomo čreva zvlekli ven...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

sušo

bizi

Ne pozabit ta vikend 3.Citro bolšjak tokrat v oktrobru.Èe ima kdo pest kostanja pa naj ga le prinese ga bomo malo spržili.