3.Citro bolšjak tokrat v oktrobru

Začel/a bizi, Oktober 04, 2013, 10:27:06 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Zlomjo-ti pridi v štorje in naprej gremo skupaj.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

zlomjo

S Sasaljutom prideva v Štorje. Še Èojko se odloča. Še kdo z Obale?

Zeko124

Jaz bi šel z LJ proti KP nazaj, če ma kdo frej zic :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zo

Vprašanje se glasi, kaj se vidi na tej sliki in kakšno vezo ima sploh to z  bolšjakom.

lugr78

Malo spačka pod streho ki ne more na cesto zaradi bagra....
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

zo

Svaka čast kdorkoli že si, jutri bo pač sameval doma.:emot112:

tomaz555

Meni očitno tale boljšjak ni namenjen. Mi je Zoki pred nosom zaprl Celovško, ko sem obračal še na obvozu, pa sem izgubil voljo, da bi danes videl Ljubljano. Obvoz seveda ni bil označen, zapore pa uradno ni bilo. Mam poln K tele države.
    Policaje seveda ne zanima, če nekdo zapre eno od glavnih vpadnic in ne označi obvoza. Za to je po novem pristojen AMZS, ki pa je klub, katerega tudi sam financiram in je zasebna zadeva.

janez

Še bolj veselo je bilo na AC v smeri Maribora... cela cesta čisto zaprta čez trojane - do Vranskega... Kot v dobrih starih časih... po polžje v 1. prestavi čez "mejo"...

garac

žal je tudi maraton nekoliko okrnil udeležbo, tako na strani ponudnikov izdelkov, kot kupcev, najbrž na strani kupcev še bolj

Nekaj delov je vseeno zamenjalo lastnike...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyane

Se bojim, da bo treba semen še enkrat narediti to zimo..takrat se obnavlja..več je časa..pa še en izgovor več hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

amipick

Tako se kupuje,z nasmeškom na ustih.Prodajalec ker je zaslužil in kupec ker je ugodno kupil.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Čojko

Jaz sem tudi kar precej porabil za zalogo kosov. Pokupil skoraj vse kar se je dalo dobit za GS-a.:Hammer3:

bolezen je huda,...

Bilo je luštno, kuhanček, kostanj, stare majce,.... vse pohvale organizatorjem :BigThumbs:

bizi

Ha ha če ni sneg so pa maratonci.Hvala vsem za obisk in opravičilo vsem ki ste obstali v zaporah.V četrto pa bo res šlo.
bizi

Jagoda

Bilo je lepo.
Na boljšjaku dobil unikatno tablo po nabavni ceni. Pravijo gospod da je original. Upam da se kdo ne izgubi...
Dober je za kogar je ...