Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mihakk

Živjo, videl že. Samo išče karavana :)

lp

mihakk

Živjo na netu sem gledal test o C5 III pa me zanima ali so te graje, ki jih navajajo v testu resnične..bil pa je neke tuje TV:

1.len motor, in premehko podvozje.. (tukaj mi je sicer malo bolano ker citroeni so znani po tem da so mehki, motor pa ne vem če je 164km prelen se naj testira 200km :))
2.avto je poln čričkov (pa ne tistih živih)
3.slab zvočni sistem (avto je imel navigacijo), ne vem pa za ker sistem gre
4.merliniki (gorivo,hitrost.itd..) naj bi kazali malo po svoje..
5.površna izdelava notranjosti..

Ne vem mogoče so pred njim testirali kakšnega mercedesa? :)

Lahko lastniki kaj več poveste o tem? Ima drugače motor 140KM oz na splošno avto kake probleme, kolikor sem prebral forum, so pač tupične bolezni ki se pojavljao pri vseh znamkah....

Hvala

sl1

Bog ve kaj je bilo s tistim testnim avtom - lahko da je vse to res, ampak mislim da ne velja za generalno populacijo C5tk. Sem že videl novinarski testni avto, ki je imel pri 20.000 km ze 5. komplet gum in kjer je menjalnik ze metal ven iz prestave med voznjo.
Bi pa rekel, da je to testiral pač nekdo ki mu Citroen stil ne sede. Že samo da mu je premehko podvozje ti vse pove. Za takega je Golf GTI, ki mu doma v garaži še z žago mal fedre skrajša, pol pa naj uživa.
Vsak ima svoj okus.

rsm23

Glede lenobenega motorja in predloga naj se testira 200km. Èe že omenjajo 200km motor, potem so skoraj ziher vozili 164km z avtomatskim menjalnikom (ker 200km je izključno samo avtomatik).

Z merilniki je podobno in je nedolgo nazaj bila debata okoli tega na forumu. Pri nemških vozilih so ponavadi zabetonirani na neko vrednost in pri majhnih spremembah ne reagirajo (npr ne vidiš spremembe temperature pri vožnji v klanec), dočim pri francozih merilniki ponavadi kažejo dejansko stanje.

isarajli

kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

xh4ntos

Pozdravljeni, preden plačam, me zanima ali ima kdo mogoče še veljaven Carfax račun? Potreboval bi eno poročilo. Hvalaa! Lp.

guardy

Ima kdo kako realno informacijo, koliko kaj porabi 1.6 THP motor pri C5 MkIII karavanu? Recimo po mestu ali po AC?

michoBX

Tudi jaz kupujem C5ko pa sem malo zablodil med MK3.
Tale mi je bil mogoče realno ocenjen med množico, prilagam carfax poročilo..

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10318461&show=1&avto=Citroen%20C5%20STourer%202.0%20HDi%20Exclusive%20FAP...

LP, Matija
Hja, dougcajt mi je ja...

D-man

Pozna kdo:  http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10940374&display=Citroen%20C5%20Tourer%202.0%20HDi%20FAP%20Exclusive

Pri tem motorju in teh kilometrih verjetno lahko pričakujem težave s sklopko? Mogoče še kaj na kar je treba biti pozoren?

MSrougeZX

Pokanje pantov na vratih...in to kar si omenil...drugo niti ne.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

mirchi

Pa pizda koja jajca so to. Isti motor v miljon drugih avtov dela. Vstrajnik prav tako tu pa vse narobe. Al folk res ne zna vozit,al pa je to res en krs. Ma ga ne povoham ni od dalec,pa mi je bil vsec.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

xsarar

Moj prvi je bil AX.

Citroenovc

Citat od: mirchi;218784Pa pizda koja jajca so to. Isti motor v miljon drugih avtov dela. Vstrajnik prav tako tu pa vse narobe. Al folk res ne zna vozit,al pa je to res en krs. Ma ga ne povoham ni od dalec,pa mi je bil vsec.

V Fordu veselo razgoni vztrajnik pri PSA 2.0 HDi (sam tam ma njihovo ime) motorju ...

Še več - veselo tudi rada zariba 6. prestava .... Menjalni kje "naš".
OK

LP
Primož

mirchi

V okolici se vozita dva galaxyja pa en mondeo. Vsi 2.0 d. Pa vsi slampaste lastnike pa najmanj dva soferja . Vsi prek 250000 pa vsi delajo s prvimi turbinami,vstrajniki,egri. Moja trenutno vozi focusa 1.6 d. Kupljen z dobrimi 150000, trenutno malo nad 200000. Prvi vstrajnik,turbo,edino egr ma blendo. Fap kljub temu ni zabit,sobe ne puscajo...ne vem no ce je glih tak

aja,za posladek,vsi so italjanski.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!