Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pixxel

če se lahk umešam 1.6hdi c5 potegne izredno (prej imel 2.2hdi in ni bistvene razlike) letnik 2010 ,poraba 5l na 100km
zaenkrat zadovoljen sicer pa lastnik 1 mesec,uvoz francija

odpad

Kako je z 1.6 hdi proti 2.0 hdi (140) v zmogljivostih. Meni se zdi totalno podhranjen 1.6 (vsaj na papirju). Poraba pri meni z 2.0 v zadnjih 5000km po števcu 5.1

pixxel

:BigThumbs:kot rečeno sploh ni opaziti, da bi bila 1.6 mašina,ima izredno dober navor
pridemkolegu v hrib v četrti brezproblema, sicer mipa tako kaže pri 1900 obratih, damoram prestaviti

xsarar

Ti raje vozi od 2000 obrt/min na gor, pa ne boš imel dolgoročno probleme s kajenjem dizla. Pravilno izgorevanje pa to... Imam izkušnje s tem, verjemi.
Moj prvi je bil AX.

mir4ko

CEPETKO

Opa makina je. Samo pazi hladilnik klime 100% ga naj pregleda mehanik z infrardečimi žarki da se ugotovi njegovo stanje preperelosti. Drugače bo maja že 600 eu stroška ko ugotoviš da ti klima ne dela.
Ker ima 164 HP si pri vztrajniku na boljšem. Pa tudi seveda pri sklopki.
Poslušaj če kaj klopota potisni ležaj ko pritisneš pedal.
Ja kakšnih 15 tisočakov še pa bo treba dolivati fap tekočino.
Potem je treba od 180.000 naprej začet razmišljat še o velikem servisu.
Citroen - kreative tehnoloži.

mir4ko

Ja to bo avto 100% prej obiskal serviserja ki se spozna na avto. Še kaj posebnega potrebno paziti pri teh modelih?

StefZ

Ja če ga boš peljal nekomu, ki se spozna (najbolje pooblaščenemu) bo že on vedel...
Drugače pa: hidravlične cilindre (če slučajno kje rosi), seznorske ventilčke (koliko jih je že sol razjedla), diske, ploščice, priklop na tester,...

schakal

lp sem nov na forumu.. zanima me malo vaša mnenja glede tega avtomobila http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8148153&show=1&avto=Citroen%20C5%201.6%20e-HDi%20Tendance%20FAP%20LED%20AL... sam se bol lajik na področju avto industrije... zato me malo zanimajo vaša mnenja se splača kupiti??

Xandrej

2 toni 110 konjev pa avtomatik pa uvožen... Pa to te s katerco vsak prehiti človek...

schakal

kot prvonaj povem nisem pristaš hitre vožnje zato mi je vseeno če me katrca prehiti:) rad mam varnost in udobje ter izgled in ta avto se mi zdi da mi nudi vse to, poleg tega ugodnejšo zavarovanje in vse s tem povezano. upam za kakšno koristnejšo informacijo so kilometri realni.. cena primerna glede na letnik in km... moram biti na kaj posebej pozoren?? hvala vnaprej

Jogador

Saj ti je povedal, uvozen avto, kilometri so realni verjetno toliko kot sem jaz brad pitt, kar se pa cene tiče, moraš vedet, da mora met prodajalec dovolj zasluzka, da se mu splača uvazat, sepravi po placilu vseh dajatev in stroskov, mora se ostat. Pol si pa predstavlaj, koliko je on placal za ta avto... Lahko da je izjema, samo so redki...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dvorjan

Pozoren moras biti na realnost kilometrov, opravljanje servisov ter predvsem menjavo olja v menjalniku ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Eh kilometri.... Saj kamlu ne bomo več imeli drugih avtov kot tiste z vrtenimi. Menjalnik je baje enak kot v c4 picasso. Torej robotiziran ročni menjalnik. Poglej servisno kaj pravi, pa malo štempilke poglej pa podpise. Pri 1.6 hdi je potrebo šobe zategovat, tako da če je mastno okoli njih je to problem najverjetneje, pa oljna črpalka rada pušča. To sta taki pogosti napaki. Drugače je pa vse že velikokrat napisano na forumu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

pixxel

:BigThumbs:avto izgleda super
tud km glede na letnik mislim da pravi
sicer pa vzameš garancijo 1 leto pa je to to