Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Ce placas tisto garancijo, si samo denar vrgel stran. Je drobni tisk tako napisan, da moras dokazovati vsako malenkost, kar pa je vse prej kot enostavno.

Ni vazno, koliko ti je avto vsec, karkoli je na njem sumljivega, je dovoljsen razlog za odstop od nakupa. Vsaj ce se ti ne mudi in lahko cakas primerek, katerega si zelis.

Pac je treba biti zadrzan do prav vseh dilerckov, ki uvazajo avtomobile. Zunaj dober avto ni nic cenejsi kot pri nas. So pa tisti z veliko kilometri, karambolirani in popravljeni, itd. Na ogled z mehanikom ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alesz

CitatPac je treba biti zadrzan do prav vseh dilerckov, ki uvazajo avtomobile
Ni rečeno da uvažajo,večina so franšiza od italijana ki s šleparji vozi avtomobile od enega do drugega.Zato tudi vidite isti avto na večih lokacijah

xsarar

Za moj okus.
Tak avto mora imeti min. 150KM, vendar bi jaz zase izbral 175KM - 125kW. Ni vse izgled pa da je avto čim mlajši letnik. Ko potrebuješ prehiteti kakšen smrdljiv šlepar, takrat vidiš svojo zmoto ali pa pravo odločitev v moči motorja.
Moj prvi je bil AX.

Xandrej

Res se čudim in nemorem vrjet. Ali iščete da je avto čimmlajši ali da je lepo ohranjen in da ima prave kilometre in znane kilometre... Aj seved apotem pa je avto dražji to pa je res...  Ma daj ne da se mi več...:argue1:

Čojko

Kolikor denarja toliko muzike,...
Nekdo mi je enkrat rekel da ko kupujem rabljen avto naj kupim enega od treh najdražjih, ki se tisti trenutek prodajajo.

kikitron

Pozdravljeni,
Tudi sam sem tik pred nakupom C5-ke in me zanima vaše mnenje o tem oz. ga mogoče kdo pozna:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8122384&show=1&avto=Citroen%20C5%20Tourer%202.0%20HDi%20Exclusive%20XENO...
Citroen C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive FAP Avt. 120kW/2011

MSrougeZX

Avto iz uvoza, za več pa bo treba it pogledat, saj pa imaš blizu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

kikitron

Sem ga šel gledat in v notranjosti so vidni znaki uporabe oz. obrabe. Voznikov sedež je malo natrgan na vrhu  (zgleda zaradi presedanja ven-noter in še usnje je). Večina sem gledal te avte da imajo na tem področju poškodovano ali razpokano usnje in to je zgleda slabo negovanje oz. hiba.
Na radiu je ena tipka bel ker je od pritiskov na njo izrabljena, potem predalčki na sredini obrabljeni na površini (povrčinska varva se lupi)... ostalo pa brez problema. Ampak mislim da za to starost avta ni nič nenavadnega ali se motim ?
Mogoče je kriva panorama in sonce naredi svoje poleti na armaturko...

MSrougeZX

Ne, ni kriva panorama, ampak verjetno ni bil lepo negovan, se bolj pa mislim, da ima verjetno realno kakih 100 tisoc vec na stevcu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

pixxel

stran od njega
sem imel c5 I pa nobene obrabe pa belih tipk
avto ma verjetno 500000

pixxel

no tud je imel panoramsko steklo

ModelJT

Citat od: pixxel;178406stran od njega
sem imel c5 I pa nobene obrabe pa belih tipk
avto ma verjetno 500000

Daj ne pretiravaj. 500 tisoč jih pa tudi slučajno nima. Saj avtomobili iz uvoza imajo v veliki večini vrtene kilometre, tako da tukaj nimaš kaj. Prodajajo se pa še zmeraj zelo dobro. Pa veliko jih tudi dela naprej brez problema, nekateri imajo pač probleme. Kilometri za njimi pridejo ipd. Pa saj pri C5 III v tem cenovnem rangu že nimaš več kaj izbirat, uvožen za uvoženim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Je pač lepše, če se števec prevrti na avtu, ki je kupljen v Sloveniji. :Hammer3:

Pa še boljši je, ker je " naš" in seveda bolj socialno opremljen...:emot112:

Moj nasvet, če ti avto ugaja, pelji kakšnemu Citro mehaniku in naj ti ga pregledajo. Mehanično in diagnostično. :BigThumbs:

Èe bo vse v redu, kupi, če bo malo manj, se pogajaj z ceno in kupi. Èe bo imel kakšne velike težave, pa prste stran...:argue1:

kikitron

Hvala za nasvete. Včeraj sem si ogledal še tega, ki je dosti cenejši pa še mlajši letnik in lepo ohranjen ampak sem danes videl kaj pišejo o tej avtohiši in nevem kaj si naj mislim :/
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7940993&show=2

garac

tisti avti, ki so znotraj kot novi, imajo zamenjane nekatere dele, kot so gumice na pedalih ipd, tako, da skrijejo km
Je pa res, da so tudi slovenski previti, če ne kupiš poznanega avta, je to ruleta.
Pred dnevi super ohranjen saxo, samo 90tkm prevoženih, v motornem prostoru, pod steklom, pa prodajalec očitno ni opazil servisnega lista 147tkm
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/