Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

yamaha20252025

Mislim, da sploh ni problem nad 100000km, temveč nad 200000, kjer se počasi bliža večji servis...
Sicer je potrebno tudi to vzeti v zakup.

Jaz bi se odločil za SLO verzijo, prvega lastnika, pa naj bo malo več denarja, pa vsaj približno veš, pri čem si.
Sam ne verjamem, da imajo vozila iz tujine cca 140000 in letnik 2008. Prej X 2.

Saj če so relacije, se niti ne opazi obrabljenosti.

Znanec obačno dela v eni od Ljubljanskih pralnic vozil, kateri polirajo, kemija ...itd... v glavnem dobijo vozila iz tujine. Pravi, da so v obupnem stanju... Na koncu pa izgledajo dokaj solidno... Toliko.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Ales79

Citat od: šofer;132038Glede na to, da že nekaj časa spremljam temo c5 mk3 in da je v njej kar dosti ljudi, ki so imeli že z novimi avtomobili precej problemov, me zanima sledeče:
Se število teh težav pri 100 000km in več še podvoji/potroji? Koliko servisirate tisti, ki imate že nad 100 000km? Mogoče povejte izkušnje tisti, ki imate uvožene iz Francije?
Me upravičeno skrbi vzdržljivost tega modela?

Prevoženih imam 117 000km in zaenkrat delam samo redne servise (olje+filtri).
Pri enih 105 000km mi je spustil prvi desni amortizer (zamenjan pod garancijo), pa pri ene 90 000km mi je odletel prednji levi senzorski ventilček (tudi to so zamenjali pod garancijo).
Pa tudi občasno vlačim prikolico 1.200kg.

Sem pa zadnjič ko je bilo zelo vroče, opazil, da mi hočejo prednja leva vrata malo pokat, ko jih odpiraš.

2.0 HDI, 100kW, letnik 09/2008, automatik.

LP

BT-C5

Citat od: andraž;131946To naj bi pomenilo?

da bo cena servisa,glede na vrednost avtomobila(če delam letno 25Tkm),neretabilna!
sklepam po mojem,ker je nonstop nekaj narobe!

Lp.

Xandrej

Zanima me ta C5 ali je slučajno že kdo šel pogledat OZ če bi mi kdo naredil uslugo ki je v grosuplju, da bi šel to prečekirat?

Najlepša hvala!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6073561&show=1

Lep pozdrav.

Xandrej

Aha prodan!

Nič nebo!

sušo

Sicer sem z Grosupliga sam ne vem če bi ti moj ogled kaj pomagal.
Sm bl k ne anti panti za tele nove "žvali".

Itak si pa napisu da je prodan.

Drugače pa lahko vseeno grem kdaj kakega gledat pa se slinit.

Xandrej

Ja smo pol takoj poklicali zatem pa so rekli da je že šel srečnemu lastniku. Je pa oprema ni da ni!!! Še 19 col je mel gor... 2.0 HDi Aut pa vsa možæna oprem akaj je blo možno not zrihtat.

Najlepša hvala za pokazano dobro voljo. Saj veš, da se gre prečekirat, da se malo vidi če ni avto bil kaj ''tepen'' od kakih karabmolov pa take pa to...

Hvala!

:BigThumbs:

šofer

@Xandrej: Kupuješ še c5 tourerja sedaj? Tale je bil uvožen ali slovenski?

Je kdo gledal tale avto: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6131911&show=1
Komentar na ceno?  Glede na opremo ni ravno nizka se mi zdi... Ohranjenost?

ModelJT

Glede na na opremljenost je predrag pomoje. Res da je slovenski, pa ima malo kilometrov to je pa tudi vse. Hidravlike ni, usnja ni, ta oprema se takrat še ni prodajala pri nas kok jaz vem (pri nas bi bil to dynamique). Možno, da ja z njim isto kot s tisto xantio in je bil avto kupljen v tujini. Pa znak zadaj je nekaj menjal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Citat od: šofer;133924@Xandrej: Kupuješ še c5 tourerja sedaj? Tale je bil uvožen ali slovenski?

Ne ne za prijatelja nekaj iščemo pa sem mislil... :BigThumbs:

šofer

Citat od: ModelJT;133925Glede na na opremljenost je predrag pomoje. Res da je slovenski, pa ima malo kilometrov to je pa tudi vse. Hidravlike ni, usnja ni, ta oprema se takrat še ni prodajala pri nas kok jaz vem (pri nas bi bil to dynamique). Možno, da ja z njim isto kot s tisto xantio in je bil avto kupljen v tujini. Pa znak zadaj je nekaj menjal.

Ime paketa opreme je tudi mene zmotila... Od kdaj naprej je tendance v sloveniji? Od facelifta naprej, ko so mu spredaj dodali ledice za pozicijo? Glede na letnik in če je res slovenski bi moral biti dynamique, ali obstaja še kaka možnost da je tendance?

ModelJT

Citat od: šofer;133941Ime paketa opreme je tudi mene zmotila... Od kdaj naprej je tendance v sloveniji? Od facelifta naprej, ko so mu spredaj dodali ledice za pozicijo? Glede na letnik in če je res slovenski bi moral biti dynamique, ali obstaja še kaka možnost da je tendance?

Ja od LED facelifta naprej. Tendance vem da so imeli v Nemčiji v tistem času.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Citat od: ModelJT;133925Glede na na opremljenost je predrag pomoje. Res da je slovenski, pa ima malo kilometrov to je pa tudi vse. Hidravlike ni, usnja ni, ta oprema se takrat še ni prodajala pri nas kok jaz vem (pri nas bi bil to dynamique). Možno, da ja z njim isto kot s tisto xantio in je bil avto kupljen v tujini. Pa znak zadaj je nekaj menjal.

Meni se pa ne zdi predrag če je res tak kot je na slikah in da ni bil nič razbit...malo čudno zgleda nad prednjo lučjo hauba...malo je preveč lufta ali pa se mi samo zdi...pa kaj bi ga rad mel za 10 čukov al kaj...avto 3 leta z 40k km????? Malo se vprašaj kolko je stal tak nov.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

tom62

Ja meni se tudi zdi cena u redu, če je avto zares takšen, kot je predstavljen, torej zares prvi lastnik, nekaramboliran in tudi sicer nič narobe.

Samo, da zame manjka par konjičkov, hidravlika in avtomatika, pa četudi je treba nekaj eurčkov prišteti....:BigThumbs:

bobr

Citat od: Xandrej;133922Ja smo pol takoj poklicali zatem pa so rekli da je že šel srečnemu lastniku. Je pa oprema ni da ni!!! Še 19 col je mel gor... 2.0 HDi Aut pa vsa možæna oprem akaj je blo možno not zrihtat.

Najlepša hvala za pokazano dobro voljo. Saj veš, da se gre prečekirat, da se malo vidi če ni avto bil kaj ''tepen'' od kakih karabmolov pa take pa to...

Hvala!

:BigThumbs:
En dan si bil prepozen, sem ga jaz vzel :). Res je hud stroj in za to ceno ni primerjave z nobenih ostalim avtom na trgu.
Še malo in bo doma in še malo pa bom novopečeni citroenar :). Poročam kako se bom navadil na francoza...