Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Èestitke za nakup, pa veselo vožnjo :BigThumbs:

Xandrej

Citat od: bobr;133997En dan si bil prepozen, sem ga jaz vzel :). Res je hud stroj in za to ceno ni primerjave z nobenih ostalim avtom na trgu.
Še malo in bo doma in še malo pa bom novopečeni citroenar :). Poročam kako se bom navadil na francoza...

Bravo prava makina. Upam, da kdaj vidim v živo to stvar.

Srečno vožnjo ti želim pa čestitke pri nakupu!

LP

šofer

V kilometre pa slepo verjameš in upaš na najboljše? Ali kaj preverjate?

bobr

Ni bilo sledi da bi števec ven jemal, tudi obraba notranjosti izgleda primerna kilometrom in servisna knjiga je.
Poleg vsega sem dobil polno enoletno garancijo. Èe mi je nemenjen da bo kej šlo kaj naj, se pač zgodi. Ta rizik sem sprejel in brez tega pač ne gre pri rabljenem. Dajem priložnost citroenu, drugače sem do zdaj vozil razne japonce :).

alesz

CitatNi bilo sledi da bi števec ven jemal,
....kje pa ljudje živite,števec ven jemal..?  če je stvar urejena kot se gre ni sledi in knjiga je.....

Lovro

Ja, tele C5-ke so res hudi stroji. Zakon. Meni je moj vsak dan bolj všeč. Èe bo še tako priden in zanesljiv, kot je bila moja bivša Xantia, bo pa sploh terna.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

tom62

Še jaz čestitam za nakup bobr !

Pa ful všeč mi je tvoje pozitivno razmišljanje, saj niso vsi taki, da bi koga nategnili... V bistvu je najpomembnejše, da je z vozom vse ok in da ni bil zaleten - to si pa tako preveril.

Želim ti veliko udobne vožnje...

dvorjan

Zdaj se bo pa pocasi res nabralo lastnikov C5 mkIII na forumu. No, bobr, tudi jaz cestitam za nakup in naj ti avto dolgo sluzi.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Tignes

zgleda da ni prodan...

andraž

Ja, hecno. Je še kar na najihovi strani.

frodo1

Me je zanimalo, sem poklical, gospod pravi, da je prodan, da bo jutri šel ven in bo umaknjen oglas, toliko....
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

bobr

Evo po enotedenskih mukah in pregovarjanju z prodajalcem je avto končno doma. Včeraj sem že naredil nekaj kilometrov in prvi vtisi so kot bi se vozil v fotelju :). Avtomatski menjalnik v kombinaciji z hidravličnim vzmetenjem je res poezija. Moja pravi da se končno lepo pelje :). In oprema ki je notri in 19" gume so tudi pika na i.

DejanO

V tvoji bližini bi ti lahko priporočal (lastne izkušnje) Tonija Jerovška iz Grosuplja.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

dexterboy

Èez Tonija ga ni, in pika.
Pe še odkar do tam vozi mestni avtobus 3G, je to čista zmaga, se ne rabiš ukvarjat s prevozom pa okoli fehtat...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Jerry69

Evo, skoraj celo leto mir, zdej pa spet sr...
Začeko se je pred enim tednom. Ni delala klima. Dam preverit plin: plina dovolj, vendar smo vseeno ponovno napolnili. Klima še vedno ne deluje. Zamenjamo presostat: še vedno ne dela. PC pokaže napako kratkega stika na inštalaciji ventilatorja. Teramo avto na mestu, se vklopi ventilator in s tem tudi kompresor: klima dela. Nasledne jutro spet nič. Kar na lepem začne klima delovati normalno: ventilator dela. Vse deluje normalno skoraj en teden. Danes (en dan pred dopustom) ventilator se ne vklopi niti za hlajenje motorja. Se pripeljem domov in avto pustim pti miru in se sprijaznim da gremo mi na dopust z drugim avtom in tega odpeljem za ta čas na servis. Zvečer prestavim avto: klima in ventilator dela normalno. Za posrat! Napaka je verjetno v ventilatorju ali na inštalaciji: spet bodo serviserji veseli.

Upam, da ugotovijo kaj je ko pridem iz dopusta. Ventilator je cca 400 €.

LP, Jerry