Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Ne....sem zadovoljen s tem kar imam....ajde bi recimo če bi dobil novega za 23k €-exclusiva, pa še pol bi premislil....jaz nisem imel kaj za izbirat, ker je bil avto iz zaloge in je bil občutno cenejši...skoraj 8k € manj kot po redni ceni iz cenika...ima pa še leder not in nekaj malenkosti kaj ostali dynamiki nimajo...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

yaq123

Povej mi prosim, koliko konjev ima tvoj dynamiqe? 136, ali 140? Ker prvi modeli so imeli 136, pa sedaj ne vem, ali imajo tudi 2009 letnik 136, ali 140 ks?

LP

MSrougeZX

Moj je 103KW (140) in je november 2009.
R5 e-tech 2025

visar

V kolikor so me informirali je to isto.
razlika v treh kW je le na račun tako imenovanega overboosta, ki ga v prvi varianti davčna ni upoštevala.
______/\\______
______/\\______

MSrougeZX

Tak nekak ja kak si napisal.
R5 e-tech 2025

superca13

Citat od: yaq123;99239Predvidevam, da imaš doma c5 dynamik letnik 09. Se ti zdi, če bi še enkrat kupoval, da bi kupil vozilo z hidravličnim vzmetenjem?

LP

Malo si bom sposodil temo...na to temo:
Danes sem bral članek v Večeru o testu C5 hdi200Excl.
Najbolj bedast članek, kar sem jih kadarkoli prebral....
Motor naj ne bi bil neki športnik, na trgu naj bi bili bencinci s podobnimi performansdami(450nm navora pri 2000obr/min, 204 KM, s porabo slabih 7L.???
Avto se vozi kot gliser(v slabem pomenu besede), ki ga odsvetuje tistim ki gredo na daljša potovanja, morska bolezen, slabost pa take...Kljub sport mode ni neke jake razlike. Volan kar sam dodatno vrti za par stopinj...
Èe bi ta "pameten" novinar imel možnost nakupa C5, bi si vzel šibkejšega 140hdi(ker 200hdi je že omenil, da ni neki športnik???) in to s klasičnim vzmetenjem, da mu ne bi bilo slabo......

Keri kreteni lahko danes pišejo članke? Tisti ki imajo 5 minut časa?
In potem raja to bere...
Danes odjavim to preproščino od Večera.

Edit: ferdam nič ne manjka, hidravliki pa še manj.

LP
Superca13

Xandrej

Na**** mu na mail na strani večer... Ko jih jebe idiote glavno da je pofukan passat najbolji avto na svetu za njim pa golf pa kaj jim je idiotom...

Zadnjič berem članek peugeot 508 vs passat... Pa oni skoz hvali peugeota potem pa po 3 straneh zmaga passat pa sam ne ve zakaj... Idioti.

MSrougeZX

Bedaki, kreteni...fuj.
R5 e-tech 2025

dvorjan

No, naj nekdo poslika ali poskenira ta clanek, ga bom z zanimanjem prebral. Mogoce se pisem komu na Vecer ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

mato

Tega kretena bi pa rad dobil,da kakšno rečeva. Zgleda da še ni avta vozu. Varjetno se je njegova babica vozila.

altair123

Kaj se pritožujete, fant je pač napisal tako kot misli? Nobeden na tem forumu še ni napisal, da ni res tisto kar je napisal, ampak vsesplošno pravite da ni vredu napisal. S hirdavličarji nimam preveč izkušenj enkrat sem peljal na testno furo c5 III exclusive, pa mi je bil všeč. Podobno pa bistvenih razlik med nastavitvijo sport in navadno nastavitvijo nisem opazil. Verjetno imam premalo izkušenj za to.

V tem članku se edino ne bi strinjal da so premehki sedeži. Med prvomajskimi prazniki sem naredil 1600km v folcvagnu golf in se nato presedel (nazaj) v svojega grand picassoja. Ko sem se vsedel na riti in hrbtu sedeža sploh nisem čutil, tako lepo se poda na rit. Vožnja pa je bila bistveno bolj mirna kot v golfu (podoben občutek sem imel, kot če z avtom po nekaj vožnje po makadamu zapelješ na asfalt).
Tako da v tej točki fuj fej za avtorja. Zdej pa še ostali povejte, kje vse je falil, da bom tako tud jest malo več zvedel o tem zakaj nekateri prisegate na hidravliko.

Jerry69

C5 III Tourer:

Avto je star 3. leta (SLO) s servisno knjigo, 90 kkm.
Kupil sem ga pred dobre pol leta. V tem času je šla sklopka, vztrajnik, hladilnik klime in ta teden še mehanizem za stekla na šoferjevi strani. Na desni strani škripa, ko steklo odpiraš ali zapiraš. Pokanje omejilaca v voznikovih vratih. Kljub večkratnemu centriranju koles (+/- 5g), menjavi gum še vedno moteče vibracije pri hitrosti od 140 - 160 km/h (mehanik pravi, da so lahko tudi krivi diski). BT pri prostoročnem telefoniranju večkrat zamrzne brez razloga (različni GSM-i).

Ostalo pa zaenkrat še deluje. Èe se bo pa to nadeljevalo, bo šel avto od hiše.
Moje izkušnje.

LP
Jerry

MSrougeZX

Lahko da je lastnik pred tabo vozil na prenizkih obratih in zjebal sklopko in vztrajnik...si probal menjat tudi platišča ali samo gume...ker tudi platišča so lahko kriva ne samo gume....za BT bi pa trebalo posodobit software...mehanizem vrat pa rabi verjetno malo masti....meni od tega še ni nič crknilo...upam da tudi ne bo...moj je star 1,5leta in ima 30000km.
R5 e-tech 2025

breznikar.peter

Se pridružujem Msroug-u...29tkm, zaenkrat gre OK. Šel pa tudi že vztrajnik vrat - vzrok? Pranje avta pozimi, avto zunaj , sicer pod streho, ampak voda itak zateka tudi tja gor, ter stvar zamrzne..Zjutraj malo na silo, ker drgač ne gre in rezultat je tu :) rešitev? Smešno, ampak " fen " :) Pač..par sekund, posuši in voila...Èe imaš avto v garaži verjetno ni teh blemov. Kar se tiče podvozja bom pa jst tak reku..odvisno od prejšnega lastnika ? Ni vsa vozila metati v en koš. Kakšna je pa povprečna " kulturnost " voznikov pa tak vsi vemo ane. BT se pa seveda posodobi, kot ste tudi povedal..Meni so ga ravno prejšni teden..zraven dobil še eno funkcijo in sicer lahko tudi poslušam music preko telefona. Prej nisem imel te možnosti ( isti telefon ), po temu pa. Tko,da..super.