Instalacija diagnostike lexia3-POMOÈ

Začel/a grmsek.damjan, Maj 26, 2013, 10:09:56 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

north

Zanima me zakaj mi pri inštalacijo Diagbox-a odpre samo  malo okno okna se ne da povečat  ?
Citroën - Creative Technology

xantos

Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

zlomjo

north

Imam 32- bit sveze nalozen windows.

zlikovski

probaj ga inštalirari na ta način:
-ko restartaš računalnik ga booot-aj z opcijo F8 (advanced boot options)
-v menuju izbereš (disable driver signature enforcement)
-in nato naprej zaženeš windowse v tem načinu in inštaliraš program...

Èe ti bo inštalacija delovala, boš moral po vsej verjetnosti zaganjat računalnik kot sem navedel zgoraj To pa je zaradi (varnostnih podpisov, ki jih preverja) ker program ni original,...

Na ta način se inštalira večina novejših programov od sistema windows7 naprej.

zlikovski

Èe pa imaš windows 8 ali pa desetko, pa greš v windowsih v :personalization-->update-->recovery options-->restart now-->troubleshoot-->advenced options-->spartup settings-->pritisneš restart.
In po zagonu pritisneš 7 (Disable driver signature enforcement)

in to je to.

Èe ti program nebo deloval po zagonu, boš moral zaganjat vedno v tem opisanem načinu.

north

Sem probal po navodilih Zlikovskega pa je isti problem ko hoče jit na reg. programa ne gre več naprej oz. se pokaže en delček programa.Sicer sem prvič probal na win 10 je šla reg. normalno ampak se mi je potem ko sem posodabljal na novejšo verzijo nekaj zapletlo.

xantos

Problem nastane, če imaš skrekano verzijo in jo poskušaš posodobiti preko Citroena. Takrat se ti program zaklene in je edina varijanta, da zbrišeš vse skupaj in začneš na novo. Včasih je potrebno celo Windowse na novo naložit...

Sam sem zgubil kar precej živcev preden mi je uspelo... :Hammer3:

north

Se mi je zdelo da se mi je zaklenilo vse skupaj. Tudi po sveži inštalaciji se dogaja isto...

xantos

Malo poguglaj kaj vse je potrebno izbrisati. Po uninstall ti ne zbriše vseh datotek in je nekatere potrebno zbrisati ročno...

rsm23

Kot je xantos rekel - pri verziji s pašnikov ne smeš nikoli posodobit prek spleta (vedno je treba kliknit No pri Check for updates).
Èe imaš ta računalnik samo za Diagbox (tako mi izgleda iz tvojega screenshota) bo verjetno najhitreje in najbolje kar na novo naložit Windowse. Sicer pa probaj s kakšnim CCleanerjem počistit register. Ali pa ročno z Registry Editoryem (regedit) poiskat reference na Diagbox.

CEPETKO

Nikoli ne posodablaj, ko to naredis gre vse v maloro  zato brises  in spet vse od zacetka na novo.Sem skoraj diplomiral nazadnje zapeljal pc kanto k Xantosu in zadeva se danes dela.:BigThumbs: Vendar pri meni ni hotelo prepoznati vin indetifikacije malo poglej strani nazaj sem objavil slike problemov.
Citroen - kreative tehnoloži.

zlikovski

Teh programov ni glih priporočeno posodabljat.
Ker si zapomni številjko procesorja ali plošče, makar ti narediš format,... na disku vedno nekaj ostane, najbolje je disk odnesti na drug računalnik in tam narediš format diska, kajti takrat dobi disk drugo številjko in ti bo po vsej verjetnosti takrat šla dalje inštalacija.

north

Evo prišel do registracije  in ponovne težave ko vpišem kodo za registracijo. Mi napiše spodaj na sliki razvidno napako.

zlikovski

Probaj računalnik izklopit iz neta, in antivirusni program če ga slučajno imaš?

Probaj tudi to, da CD prekopiraš v eno datoteko na računalnik in tam zaženi inštalacijo, tudi to se dogaja.