Novi Grand Picasso

Začel/a Veloce, Maj 23, 2013, 08:54:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Veloce

ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ModelJT

Hahaha, tole pa je čudo tehnologije.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Stari grande mi je lepši od zadaj...ta me spominja na japonske enoprostorce....ve vem no...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

veliki

garac

pismo, res je, pa sem razmišljal, kam bi jih pripisal!
Brez tistega krom kiča še nekako izgleda
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jogador

Meni je pa tale bolj všeč, ker navaden mi izgleda res kot tuareg zadaj.
Tale sicer ni biser, ampak je po mojem mnenju vsaj dovolj drugačen (pustimo to, da so itak vsi avti vedno bolj isti, razlike so minimalne), da iz prve ne zgleda kot vw...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

StefZ

Citat od: Jogador;159625Meni je pa tale bolj všeč, ker navaden mi izgleda res kot tuareg zadaj.
Tale sicer ni biser, ampak je po mojem mnenju vsaj dovolj drugačen (pustimo to, da so itak vsi avti vedno bolj isti, razlike so minimalne), da iz prve ne zgleda kot vw...

Se strinjam. Vsaj ni podoben vw :) Drugače je pa meni videti kot kakšen daihatsu kombi, ki je gledal Fast and furious :Hammer3:

Meni je bil stari precej lepši.

Xandrej

tomazpog

faaaaak, je grd.. prav po korejsko grd...

north

sem ga videl na cesti sicer bol na hitro ampak vseeno spredaj premajhni žarometi zadaj pa se kar vredu izgled .
Citroën - Creative Technology

andraž

Na cesti zgleda bolje. Spredaj je solidno lep, zadaj pa zgleda kot bi si ga kdo po službi na hitro zmislil.

dexterboy

Na samovi so imeli že prejšnji teden navadnega pikasoja in mi je na prvi pogled bil prav GRD.
Še sodelavec je rekel, da ga neki na golfa spominja... shit.
Najlepši mi je dosedanji picasso. Tista xsara picasso je zanimiva, dosedanja lepa, prihajajoči pa grd. Ampak, kot so povedali že pri Fifth Gear, ko so testirali zadnjo obliko C5, da so se francozi neki na nemce vrgli v stilu, če jih ne moreš premagati, se jim pridruži.
Ampak tole je pa že rahlo "toplovodarsko"...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

tomazpog

Imam občutek, da se tale model ne bo pretirano prijel med kupci.. Bomo videli, bo čas pokazal.. Sam sem se definitivno ohladil..  Bo naš C4 Picasso še doma ostal :-)

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]