Novi Grand Picasso

Začel/a Veloce, Maj 23, 2013, 08:54:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Kolikor vem, ne ve nihče. Za avte dobavljive v septembru, se ne ve niti ali bo imel notri 5 ali sedem sedežev. Cena je enaka? Govorijo, da naj bi šla gor, kar sicer ni logično. Mogoče bodo le popusti večji.

zcetrt

Pri meni je stanje tako, da sem dobil ponudbo za avto (takrat aktualen model, seduction oprema z nekaj izbranimi dodatki po meri), jo sprejel in plačal aro. Naslednji dan naj bi me poklicali in mi sporočili točen rok dobave. Klicali pa so me z informacijo, da ne bom mogel dobit takega avtomobila, ne vedo pa še, kakšen bo. Danes, po cca 1 mesecu, vem več le toliko, da se bo opremam reklo "life", "feel" in "shine", kar pa mi ne pove nič :)

Fotografije faceliftanega modela pa sem našel takoj. Na francoski strani je tudi mogoče konfigurirati avto, ampak pri nas ni nujno, da bodo opreme enake, so mi rekli. Zdaj me pa res firbec matra, kakšen avto bo...

Cena naj bi zame ostala ista (po ponudbi, za katero sem vplačal aro).

fifk

Citat od: zcetrt;220883Pri meni je stanje tako, da sem dobil ponudbo za avto (takrat aktualen model, seduction oprema z nekaj izbranimi dodatki po meri), jo sprejel in plačal aro. Naslednji dan naj bi me poklicali in mi sporočili točen rok dobave. Klicali pa so me z informacijo, da ne bom mogel dobit takega avtomobila, ne vedo pa še, kakšen bo. Danes, po cca 1 mesecu, vem več le toliko, da se bo opremam reklo "life", "feel" in "shine", kar pa mi ne pove nič :)

Fotografije faceliftanega modela pa sem našel takoj. Na francoski strani je tudi mogoče konfigurirati avto, ampak pri nas ni nujno, da bodo opreme enake, so mi rekli. Zdaj me pa res firbec matra, kakšen avto bo...

Cena naj bi zame ostala ista (po ponudbi, za katero sem vplačal aro).

Kot v starih časih, ko nisi mogel niti barve avta izbirat. Kar je blo je blo..:)

Drugače pa resno, avtocek bo sigurno dobro opremljen, ne dvomim v to, vsaj primerljiva oprema.

wragec

zcetrt

Hvala! Pri tem mi manjka informacija, ali so običajno pri nas paketi enaki, kot v Franciji. Kot sem omenil, na francoski strani obstaja tudi že konfigurator, tako da se face lift posege vidi iz vseh strani.

zcetrt

Zdaj so se opcije pojavile tudi v UK in v Nemčiji. V Nemčiji so imena opreme ista kot v Franciji, a nabor je drugačen. Očitno drugačen (drug tip diplaya pri srednji opremi, ni litih platišč, ni strešnih nosilcev ...). Tako da bo očitno res treba počakati, preden bom kaj lahko vedel. Je pa hecno - od vplačila are je sedaj preteklo že 6 tednov...

Ali kdo slučajno ve, kakšen je rok dobave v primeru, ko ta ni izrecno naveden na predračunu in naročilnici? Obstajajo kakšna pravila glede tega?

plazarig

Citat od: zcetrt;221398Zdaj so se opcije pojavile tudi v UK in v Nemčiji. V Nemčiji so imena opreme ista kot v Franciji, a nabor je drugačen. Očitno drugačen (drug tip diplaya pri srednji opremi, ni litih platišč, ni strešnih nosilcev ...). Tako da bo očitno res treba počakati, preden bom kaj lahko vedel. Je pa hecno - od vplačila are je sedaj preteklo že 6 tednov...

Ali kdo slučajno ve, kakšen je rok dobave v primeru, ko ta ni izrecno naveden na predračunu in naročilnici? Obstajajo kakšna pravila glede tega?

Rok dobave? jaz dobim berlinga jutri naročil pa  ga marca