Rumena Diana

Začel/a ModelJT, Maj 08, 2013, 09:07:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Fantje, kaj naj rečem... Škoda je vsakega citroena A serije , ki gre v razrez za goli zaslužek. Oziroma zaradi neznanja.

gule

Jaz bi pa dal/menjal svojega beige Amija za Dyano, ki je v istem stanju...takoj...pa, da ima ok dokumentacijo,ali pa za Dak-a, ali pa za 2cv...ker že imam enega Amija...

ModelJT

Jaz je obnavljat nimam namen, imam že eno tako ne rabim še ene. Papirjev ni, ključev ni. Ko/če bo šla v kose, če bo kdo kaj potreboval naj pove, pa se bova zmenila.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Tudi jaz ne vidim smisla v tem, da se zdaj spravljate na ModelJT-a - ker sem prepričan, da tudi tak, ki najbolj uperja prst - je že spravil v dele boljše primerke. Ja itak - počasi bo primerkov zmanjkalo. Ampak če malo parafraziram - naj vrže prvi kamen tisti, ki ni še nikoli naredil očitanega dejanja ...
Sicer kar se pa tiče velikoserijskosti - če se še kaj spomnim, je bilo Spačkov narejenih kar nekaj več od Diane - pa imajo vseeno zaprisežene ljubitelje. Tu se ne bi strinjal, da je Dyane bila premnožična, da bi postala "kultna".
OK

LP
Primož

ModelJT

Včeraj odkrival nove dimenzije. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

zgleda da je včasih bila modra...

ModelJT

Citat od: gule;158782zgleda da je včasih bila modra...

Gule, pred rumeno je bila že modra,rdeča in zelena. hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Sorry, ampak tale rumenka je kot Švicarski sir. Luknja pri luknji. Èe se to splača obnavljat? Ali pa se, samo težko se bo našel junak, ki bo pripravljen plačat totalno obnovo.

ModelJT

Gume so stare 5 let. Zimske Michelin X M+S 135 R15 72Q, DOT 088. Tole bo šlo skupaj s feltnami na rdečo za pozimi. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

tomaz555

Tale DOT je nekam čuden.

ModelJT

Citat od: tomaz555;158789Tale DOT je nekam čuden.

Je ja. Saj sem iskal, pa ni bilo nič drugega podobnega na gumi, tako da verjetno mora biti to to. Ali je pa celo tole 15 let stara guma hehe. Sem gledal po internetu če so samo tri številke je guma narejena pred letom 2000. 08 je teden 8 je pa potem 1998? Sam lastnik mi je rekel da so gume bile nove 5 let nazaj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

GSclub

itak da je 15 let stara...

janez

Beispiele für Wochencodes

DOT    Hergestellt

347    KW 34, 1987

489\triangle    KW 48, 1999
4503    KW 45, 2003
3-stellig + \triangle    ab Jahr 1990
4-stellig    ab Jahr 2000

Te gume so narejene avgusta meseca leta 1988 ... link poglej...

ModelJT

Pa saj ima nek trikotnik na koncu. No, ugotovili smo da so itak prestare za na cesto.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Èe ima trikotnik potem je letnik 98 avgust