Rumena Diana

Začel/a ModelJT, Maj 08, 2013, 09:07:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Nova pridobitev. :)   Njena usoda še ni točno določena.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Svaka čast! Bi bla za zrihtat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Pa maš še eno. Kaj sledi, se pa itak ve ;).

Še slikci lastnika in vožnja v novi domek.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

No čestitke...ima papirje? Ima kruha u njej, se da zrihtat!

janez

Citat od: ModelJT;158512Nova pridobitev. :)   Njena usoda še ni točno določena.

Bravo...

Upam , da njena usoda ne bo ... kosovna. Èe rabiš kaj novih delov za obnovo - imam.

pragovi
stebrički
prtljažnik
prednja hauba
vrata
...

Èe pa ne misliš obnavljat jo pa jaz vzamem. Samo pokličeš...

garac

KO-LI-NE, koline, koline...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Citat od: garac;158531KO-LI-NE, koline, koline...

...eh... cekaesovc...

christian

Zdaj pa res ni čas za koline....

Dyanozaver

Tablico " TAXI " gor pa akcija!:BigThumbs:

gule

Èe hočeš ti dam belega amija za njo...

ModelJT

Danes sem jo očistil zunaj in znotraj. Situacija pleha pa ni prav za veselit. Avto je bil v fazi obnove 5 let nazaj. Bil je kompletno pošvasan, vse zavore nove, fletne peskane in štrihane, še zdaj so skoraj kot nove, izpuh je verjetno bil tudi nov. Malo je tudi domačih rešitev na njej, nosilci zadnjega odbijača os nekaj improvizirani, pa tisto flikanje podnov je bilo še kar lepo narejeno, a kaj, ko se nekomu ni dalo lukenj za vijake izrezati. Zadni notranji blatniki so bili rihtani ampak jih je že načela vlaga. Vsaj zadnji del levega podna bi bil za zamenjati, pa oba praga na zadnjem koncu za zrihtati. Streha je dobra, samo tiste ne dam :). Mal ma dodatkov ala zvočniki, antena, 12v vtičnica. Motor je zapikal, bom probal ga spet usposobit.

Tisti, ki si jo želite pa ponudbe na zs pa se mogoče kaj zmenimo. Seveda pa verjetno čisto vsega naštetega in na slikah ne bo zraven.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Potem sem pa malo bolj močno vrata zaprl... Drugače je pa avto bil itak kupljen z namenom da gre v KO-LI-NE.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Takle ti bom reku... Èe te še niso vsi ostali dokončno prepričali da avto razrežeš, ga pusti v kosu. Zdaj je še dijana, če jo razstaviš bo pa sam kup neuporabnih delov. Poglej po forumu, kaj vse sem (ali smo) poštimali pa se vozi po cesti. Ohrani avto, ne meči ga stran. OK, rabi komplet plehovje in velik  veselja in dela. Ni pa nerešljivo.

Èe si ga vzel za rezervne dele povej kaj rabiš in menjam .

janez

Aja , pa motorja ne vžigaj , če je zapikal. Vzami narazen, očisti, menjaj tesnila, olje, filter in šele potem vžigaj. Èe boš sedaj  nekaj muču motor boš zribal cilindre, ker se je verjetno nabralo rje v notranjosti... Vžiganje pomeni smrt za te motorje. Èeprav se ti bo dopadlo ko bo vžgal... sam, pol pa adijo.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]