Xantia 2.0 hdi

Začel/a helmut, Maj 04, 2013, 04:46:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xantos

Hja sam originalnega ti še zmeraj lahko vtrga (po 10 letih recimo), obnovljeni pa imajo "varovalke"... Vsaj mislim, da Citroen original nosilec ni kaj spremenjen odkar jih delajo.
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

ami8

Danes sem naročil novega na citroenu-cena okrog 150 eur,dobim pa ga v sredo.Tega ne bo imelo več časa vtrgati,ker bo avto prej razpadel.
Mislim,da se ne splača peljati tako daleč,ker na koncu so stroški skoraj isti,da o času ne govorim.

HidroThorax

Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X

Tiki

Pa se drugega zamenjaj, pa si miren =))
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

ami8

Danes sem nosilec zamenjal z novim-original citroen.V bližnji prihodnosti bom zamenjal še desnega.
Na slikah se vidi kako je stari bogi.Res je bil zadnji čas za poseg.

dvorjan

O, ja, to si se res izognil katastrofi.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

superca13

Imaš pa res srečo.Hitro še drugega menjaj. 150 ojro za orginal je pa že skoraj kičasto.

Zeko124

Več sreče k pamet :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ami8

Desni je še v dobrem stanju.Ob priliki ga bom odmontiral in pregledal stanje.
Sedaj pa me zanima sledeče:Ko z avtom zaviraš-recimo pred križiščem,se čuti kot,da zavora po tistem,ko spustiš pedal ne spusti do konca.To rahlo zaviranje traja nekaj trenutkov,nato se popolnoma sprosti.Je mogoče kriv premajhen mrtvi hod zavornega pedala,in bi bilo potrebno nastaviti štangico? Se je kdo srečal s čim podobnim?

sendro

Citat od: ami8;192309Sedaj pa me zanima sledeče:Ko z avtom zaviraš-recimo pred križiščem,se čuti kot,da zavora po tistem,ko spustiš pedal ne spusti do konca.To rahlo zaviranje traja nekaj trenutkov,nato se popolnoma sprosti.Je mogoče kriv premajhen mrtvi hod zavornega pedala,in bi bilo potrebno nastaviti štangico? Se je kdo srečal s čim podobnim?
Sem imel isti problem pred časom na xsari-zavore niso takoj spustile in so še par sekund prijemale.Diagnoza :preperele zavorne gumi cevke.Po zamenjavi se problem ni več pojavil.Vsaj tako je bilo pri meni.

ami8

Danes sem se odločil,da zamenjam gumice na hidro črpalki.Najprej sem zlomil španar jermena,ko sem čaral okrog njega,da bi popustil jermen-seveda je bilo treba iti po novega;strošek 45 eur.Potem je mala umetnost spraviti novega noter.
Ko sem snel črpalko sem zamenjal O ringe in naredil novo tesnilo,ki je iz papirja.Pri priklapljanju nazaj pa mi je začela razpadati gumi cev za dovod olja v črpalko,zato sem jo zamenjal z drugo v celotni dolžini do posode z lhm oljem.Zamenjava gumic je zelo enostavna,če pozabim problem iz prvega odstavka.
Po ponovnem zagonu motorja nisem mogel verjeti ušesom in očem-namreč izginili so razni zvoki,ki so bili prej (šklopotanje),tudi vklop regulatorja se komaj sliši,avto se takoj začne dvigovati.
Kako je možno,da menjava gumic,ki so namenjene samo zato,da preprečujejo da olje ne pride iz črpalke,tako izboljšajo njeno delovanje?
Še slika razstavljene črpalke in nove oljne cevi:

gregor

Aha, si dobil nov šponer...
Nisem vedel, da sva bila dopoldne midva na liniji.
Za zvoke je bil verjetno kriv ležaj v šponerju.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

ami8

Tako je,danes sem šel preverit stari ležaj,ker mi ni dalo miru,da bi bila za to kriva črpalka in se res sliši,da gre na suho,pri višjih obratih pa je še slabše.Lahko bi dejal,da je skoraj dobro,da sem ga zlomil,ker motor laufa precej tišje.Gregor hvala ti za informacijo.
Danes zjutraj sem preverjal,kako dolgo bo potrebovala lučka,da ugasne.Motor še ni niti vžgal,pa je lučka že ugasnila-prej je bilo potrebno čakati cca pol minute.

ami8

Ker je avto v začetku meseca imel  registracijo,sem moral zamenjati volanski drog,ker je imel križ preveč lufta.Novi original me je stal 95 eur,ker rabljenega,ki bi bil še dober mi ni uspelo dobiti.Z malce telovadbe mi ga je uspelo še kar hitro zamenjati.Zanimivo pri tem avtu je ,da vedno ko bi rad odvil kakšno stvar se vijak lepo vidi,da pa prideš do njega in ga odviješ pa je  čisto druga zgodba-vedno je napoti kakšna lajtunga.
Še slika novega dela:

ami8

Zanima me,ali se je kdo ukvarjal z nastavitvijo višine oz.kako to izvesti;namreč ko je ročka za regulacijo višine v normalni poziciji je višina avta ok.Ko jo premaknem za eno stopnjo višje,bi se moral avto dvigniti za cca 4 cm-nekje sem zasledil ta podatek,vendar se avto dvigne do max. Ali je mogoče to kako nastaviti?
Rabim kakšen nasvet preden  grem pod avto in prestavljat vzvodovje.
LP Robert