Xantia 2.0 hdi

Začel/a helmut, Maj 04, 2013, 04:46:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ami8

Ko sem se mantral z nameščanjem že predolgo,sem pač poskusil edino varianto,ki je še ostala in je pač uspelo brez škode.Jermen ni tako hudo drag,stal je 23 EUR in je Boschev.Vse jermenice tečejo brez opaznih zračnosti in niso zamaknjene.Domnevam,da je pač jermen zrezalo,ker je bil preskočen za en zob,že ko sem avto kupil.Doma sem ga pač naravnal in pač ni dolgo zdržal-verjetno je že bil star.
Me pa navdušuje poraba goriva.Trenutno je prevoženih 900 km,v tanku pa je še četrtina goriva.Točno porabo bom izračunal,ko ga znova tankamo.

ami8

Ta teden sem nastavil višino zadnjega dela avta,ker se mi je zdel malce visoko.Spustil sem ga iz 66 cm na cca 61 cm (merjeno pri blatniku).Podatke sem našel nekje na forumu.Moram povedati,da je zadnji del avta postal mehkejši kot pred posegom.Opazil sem,da je tista pvc štangica,ki gre na regulator višine na obeh koncih zvezana z žico-bom v prihodnosti to moral popraviti.

andraž

Višji je avto, bolj trd je. In obratno.

ami8

Kot sem pisal malo nazaj,je bilo vrtenje volana na trenutke zelo trdo,zato sem malce nazaj odmontiral kompleten volanski drog in namazal puši,oz.ležaja.Volan je takoj postal veliko mehkejši,vendar se je nato pojavila prevelika zračnost v vrtenju volana.Danes sem pod avtom iskal vzrok tega in opazil,da ima tisti del volanskega droga,ki je pritrjen na volansko letev na kardanskem delu zračnost-očitno so puše izrabljene.Zato bi potreboval ta del drugi,da ga zamenjam.Ima morda kdo ta kos na zalogi,da ga proda?
LP Robert

superca13

A misliš tisto okroglo gumijasto Hardyšajbo ali kako se temu slovensko pravilno reče?
Jaz imem 2 novi doma(samo žal ne vem od katerega Citrota je :-(). Malo premeri in bom primerjal.

gregor

Xantia nima hardyzgloba, ima kardanski zglob.
Jaz bi še moral imet kakega, moram pogledat.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

ami8

Kardanski zglob ima na križu zračnost,zato rabim drugega.@Gregor preveri prosim in mi javi na zs ali pa na 041/550-231.Èe se ne javim bom poklical nazaj.LP

ami8

V torek sem zamenjal centralno bunko,prav tako sem imel namen zamenjati anti sink bunko.Ko sem jo že imel sneto in hotel namontirati drugo,sem opazil,da je nova napačna in sem pač dal staro nazaj-napaka prodajalca pri Novaku.Pa še avto je imel pred nosom in bi lahko šel podenj pogledat,če ni ziher po gledanju v računalnik katera je prava.
Nova centralna bunka ima tlak 62 bar,stara pa 55,in po številkah na njej ima 12 let-torej bi že morala biti davno menjana.
Sedaj še nekje dobim rabljen križ na zglobu volanskega droga,da ga menjam-če ne pa bom kupil novega ,stane okrog 120 eur.
TUkaj še sliki namontirane nove in snete stare bunke:

ami8

Danes smo hoteli z avtom na pot,zato sem malce pogledal pod havbo,kako je s tekočinami in pogled mi je obstal na levem amortizerju.Mislim,da  nosilec ne bo več dolgo zdržal. En del se že drgne ob rezervoar olja. Kaj pravite?
Ima kdo kakšnega za prodati? 041-550 231.
Slike:

rsm23

Uf...maš srečo, ker ob prvi večji udarni jami bi tole verjetno poletelo čez havbo.
Najboljša varianta je vzet obnovljne pri temule tipu (Saša iz Zaprešiæa).
Rabljeni nosilci so loterija tako, da se ne splača s tem hecat.

xantos

Gotof je! Nadaljna vožnja ni priporočena...

Se strinjam z rsm23, rabljeni so loterija, edina prava pot je obnova. Obnavljajo tudi v Litvi: http://www.elastomer.eu/index.php?lang=en

Sem pa že tudi videl napeljano ketno čez nosilec, ampak to je bolj varovalka, če bi slučajno vtrgalo. Obnovljeno nosilci pa so dizajnirani tako, da tudi če vtrga ne bo nosilca potisnalo čez haubo.
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

ami8

Na slikah,ki so na linkih vidim,da je vtrgana guma med obema kovinskima deloma,pri našem avtu,pa je hin spodnji del pločevine.
Bom poskusil jutri razdreti,še prej pa vprašat koliko stane novi na citroenu.
Avto vsak dan vozimo,zato ne morem čakati na novi del predolgo.

rsm23

S tem se ni za hecat. Èe je guma cela se ne da kar tako na uč preverit - če je že pločevina hin je zelo verjetno tudi guma pri koncu.
Nov na Citroenu, če se sploh še dobi, bo verjetno 2-3x dražji kot tale na Hrvaškem.
Najbolje da pokličeš mojstra v Zaprešiæ in vprašaš če ima kakšnega na zalogi - pa ti ga pošlje in ti njemu tvoje nazaj ko zamenjaš.

Čojko

....do takrat pa imej parkiran avto in to z odprto havbo.

HidroThorax

Nov na servisu, vsaj za mojo activo stane 200 e minus 35 posto ce si v citroen klubu. Tako, da nevem kak smotrno je vgrajevat obnovljene...
Imel: C5 II 1.6 HDi, C6 2.7 HDi V6, Activa 2.0 TCT, C4 1.6i 16v VTR By Loeb, C5 I 3.0 V6 Break, C5 II 3.0 V6, H XG30 3.0 V6, C6 2.7 HDi V6, Kia XCeed 1.4 T-GDI '20, Escalade 6.2 V8 '07, Linc. Town Car 5.0 V8 '84, Chrysler 300M 3.5 V6 '99, MB S500 L 4Matic '05
Imam: Lincoln Town Car 4.6 V8 '98, C5 X