Nakup Xantie

Začel/a amixdriver, Marec 04, 2013, 12:37:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gepl83

Iščem 2ko. Zna še kdo kaj povedat o tej rdeči?

ModelJT

Ko sem bil nazadjne pri Novaku par tednov nazaj je imel eno srebrno x2 tam parkirano je pisalo, da jo prodajo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregor

A da bi prodajalcu rekel, če lahko ti vseeno prideš sedaj takoj z denarjem gledat, pa nebi šlo?

Na kilometre se pa jaz pri xantiji nebi preveč oziral.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

dexterboy

Uf uf, tista rdeča za 750 evrov je pa res lepa na pogled. V primerjavi z mojo je prava lepotica. Pa je moja pravtako red color.
Samo... a to pomeni, da je moja vredna več kot jurja? Šmentana gora, križem kraž, sem že bližje cepetavčku...
:emot15:
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

gepl83

Sem šel z denarjem pogledat. No izlet je bil res lep. Sem končno spet mal picassoja sprehodil malo dlje kot do Ljubljane. Hja, avto je pa po slikah res lep. Tudi glede na ceno in napisano, sem bil optimističen. Ko sem se pripeljal in sem zraven zagledal c5 sem bil še  bolj. Ko pa sem stopil do avta, me je vse minilo. Ko sva šla pa še na probno vožnjo, pol pa je bilo iluzij konec. Ne vem kdaj sem se nazadnje peljal z xantio ampak jaz imam v spominu veliko lepšo vožnjo od te. Škoda. Ampak ne bom še obupal.

skrt3

Ce lahko dodam besedico ali dve

Dobro leto nazaj sem tudi sam kupil xantio... Automatic 1.8 16V.

Kupil sem za 500 EUR, menjalnik je zdrzal 7 dni, nato investicija 600 EUR. Velik servis 400 EUR. Zacel puscat LHM na povratkih... 200 EUR za skoraj vse nove povratne cevi. Nakup ventilckov za filanje kugel in filanje... Slabih 100 EUR. Puscanje olja na semeringu glavne gredi. Material in delo okoli 100 EUR

Vse zgoraj nasteto, ker je avto bil lep in ohranjen, skoraj 200.000 na stevcu, 2. lastnik in ker sem mal cuden :)

Pika na i pa mi je toca pred meseci potolkla xantio, super :)

Kaj sem hotel povedat...da nikoli ne bo 100posto vse porihtano. Vedno je kaj za porihtat, igrackanja ne zmanjka. In pri avtu za 1000 EUR bo za pricakovat kaksna anomalija ob nakupu in v bodoce. K sreci je tu forum in super clani, ki so mi, in ti bodo, pomagali :)

xpuser

to voziš dokler gre, magari samo 7 dni. Vse drugo je šus v koleno.
Kaj pa tista bela ki se je pred mesecem ? prodajala pri jerovšku, ve kdo v kakšnem stanju je bila.

isarajli

kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

gepl83

Tale spet zgleda lepa. Vprašanje je kaj bo ko prideš tja. K sreči je blizu, da se ne bom preveč nafu... tako kot sem se s tisto iz ptuja. Sem začel že druge avte gledat, ampak tole bi pa šel pogledat.

zvezdica22

730 € nisem pa ziher da je registirana :D

Jogador

Zna biti, da bo moja bivša srebrna1.8 16v kmalu naprodaj (sem jo prodal kolegici, ki išče sedaj manjši avto) ugodno.
Èe te zanima lahko preverim, avto je sicer rahlo pobuškan ampak mehanika in podvozje sta tip top.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gepl83

Citat od: zvezdica22;202977730 € nisem pa ziher da je registirana :D

Registrirana ni. Sem se pogovarjal gospodom, ki trdi, da je lastnik že skoraj od nove. Avto mora biti res v redu. Vsaj po pogovoru sodeč in razlagi. Mislil sem jo pogledat, pa mi ni uspelo. Itak pa sedaj gledam drug avto.

zvezdica22

ma ja to je tak slika kaže eno reala pa čisto drugo stvar avto s tako ceno bi že vsaj lah bi registriran. in ker avto gledaš?

ModelJT

In kaj pol če ni registrirana? Tehnični ima narejen do septembra, tablice nove so 30€, zavarovanje pa cestnino moraš pa tak al tak plačat, če je registrirana al pa ne.
[SIGPIC][/SIGPIC]

isarajli

Tako je, so pa dve tablici 18€
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858