Prodaja se CX 2000 l.76

Začel/a Lenko, December 31, 2012, 09:03:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lenko

Od kolega sem zvedel da se prodaja CX 2000 letnik 1976. Èe koga zanima lahko pokliče. Spodaj je originalni tekst.

Spostovani,
Vase kontakte sem nasel na spletnih straneh Zveze SVS. Sem v posesti Oldtimerja CX 2000, letnik 1976, odlicno ohranjen, stalno garaziran, v uporabi le v poletnih mesecih. Dokumentacija je urejena. Zal se ne ukvarjam s starodobniki, vendar bi zelel, da pride vozilo v ljubiteljske roke.

Citroen CX 2000
Letnik 1976
Kilometrov 94000, vozen le v poletnih mesecih
V odlicnem – popolnoma voznem stanju
Garaziran
Cena – po dogovoru.

Moj GSM: 051 600 670
S spostovanjem, Miha

janez

Ja, to sem jaz tudi dobil po mailu. A kdo pozna ta avto ?

dvorjan

Sicer ne razumem prodajalca, zakaj ne poslika tudi motornega prostora, podvozja, prtljaznika ... Se bolj pa ne razumem tega, da ne napise cene, ker je to eden bistvenih podatkov pri nakupu - ali je pac vesel pozornosti, da ga ljudje klicejo in sprasujejo eno in isto stvar ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Jaz sploh ne kličem več teh oglasov. Že nekaj časa vem za enega super ohranjenega XMa... Me ni zanimal do včeraj ko sem pa posredno le izvedel ceno . Konec tedna ga grem pa pogledat...

gigo

Keža + XM = Mission Impossible. Pridem naredit fotosesion. :emot76:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

janez Xm pa res ni avto zate, čeprav je lepo ohranjen in ima malo km, je lepe črne barve, pa usnje pa vse to
Èe si nad berlingom obupal po par mesecih, boš nad xm po par dneh
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

tale cx najbrž ni slab nakup, če je cena primerna, treba je avto videt, ko sem včeraj videl ex christianov 2cv mi je bilo v trenutku žal, da nisem šel na ogled.
Tisti xm bi bil idealna rešitev za giga, da ne vlaga denar v beštijo, za zmerno ceno bi dobil, kolikor sem slišal odličen xm.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ja sej... pričam gluposti ... :)

Bi ga bilo lepo videt na dvorišču. Ampak, za ta denar bom verjetno kupil kakšno orodje za v delavnico ... In itak imam dva svoja avta za zrihtat.

Mike666

Tudi jaz ko brskam po oglasih prvo vtipkam oglasi samo z ceno. Ker te ljudi ne razumem ko ne dajo cene. Očitno so v življenju neodločni. Vsaj okvirno bi napisali pa je.

janez

Citat od: gigo;148668Keža + XM = Mission Impossible. Pridem naredit fotosesion. :emot76:

KXMMI

Se sliši ko kaka rimska letnica :emot64:

isarajli

tisti ,ki ne napišejo ceno, ponavadi čakajo resnega kupca ,ki išče prav takšen avto itd.Ponavadi je cena kr zasoljena, sem pa doživel primere, ko je bila cena po klicu praktično moja odločitev.Nikoli ne veš...včasih se splača porabit par centov za telefon.
Sam vedno napišem ceno- ponavadi tudi čisto zadnjo, ker se mi ne ,da odgovarjat in pogovarjat oslarije.
tak vam tud sporočam ,da xantio menjam za 750€ :)

Janez v xm hahahahahha.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

janez

zadnji update za CXa...

4 - 20 tisoč €

Nisem jaz klical, mi je kolega sporoču.

Isarajli... Zamisli si Janeza v XMu... obrit, postrižen v novi obleki s kravato...

Ma ja... tu še svizec neha zavijat čokolade od smeha hehehhe

mirchi

Citat od: janez;148671Ja sej... pričam gluposti ... :)

Bi ga bilo lepo videt na dvorišču. Ampak, za ta denar bom verjetno kupil kakšno orodje za v delavnico ... In itak imam dva svoja avta za zrihtat.

Ce bi ga rad mel na dvoriscu ti posodim kakega...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

antasi

ja, tak ko je janez napisal,
jaz sem klical pa sem mislil mal poklicat hidro fane
mirchija gregata pa mikija
pa sem na žalost vse številke zabluzu ko sem zamenjal mobi.
Mi je janez dal mobi od mikija, bi prosil mircija in gregorja če mi pošljeta še enkrat svoje.

Kaj sem zvedel;
lastnik je tast, ki je umrl in še ni zapuščinske tak da se bo pomoje avto še kr neki cajta prodajal,
sploh, ko je novi lastnik gledal mobile.de
in mu je eden fan natrobil da so cene cxov od 4000-20000 e:argue1:
kaj naj rečem druga kot- hvala pa adijo,
mogoče čez par mesecev

avto je tast sam šraufal, kako in kaj pa ne ve..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Xandrej

Evo in spet bo šel en CX v luliko....