Citroën ustavil proizvodnjo prestižne limuzine C6

Začel/a dvorjan, December 14, 2012, 07:37:36 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Vidim, da spet filozofirate sploh ljudje ki imate C6...

Trenutno me je C6 stal od kar ga imam nula!

Razne zadeve ki mene motijo sem dal porihtat takoj ko sem avto prevzel. Èe kaj crkne se veliko dobi after markt. Ker si podvozje deli z veliko sobrati od 407 do 607 do C5 in 407 coupe...

Tisti ki hodijo tukaj zraven pa govorijo SPET to teh opevanih nemcih bi rad povedal še enkrat in zadnjič!

Kaj pa ima vaš nemec takega?

Ročno klimo pa 4 kole!!! Kaj je tak posebnega pri teh avtomobilih? Edino to, da so dolgočasni in brezvezni vsaj meni OSEBNO! Èe ni S če ni AMG če ni M je to vse povrečni voz vsakega bogega slovenčka ki ima doma to s nemškim ovčarjem na hofu!

Še enkrat v familiji imamo teh posranih nemcev celo četo katero si zdaj izmislite. Nebom SPET pisal s kakimi stroški se ubadajo bratranci, sestrične in tete pa strici!

Pa še nekaj bluzite o servisih pa stroških na c6! Èe bi imeli malo pameti pa vidli, da gre v motor 6 litrov olja da ima naftni filter pa kabinski filter (enak kot pri vseh C5), da se olje enako ven spusti kot pri vseh avtih in to je to... Pa ne bluzite o nekih 800 evrih... Ploščice dobite kje hočete v katerikoli trgovini in stanejo enako kot pri vseh avtih in vse ostalo je enako!!!!!!

Tak zdaj pa glodajte ....

Aja še to 50 jurjev je predrago...

Očitno se nisi peljal z njim in o tem sodiš kaj nudi! A BMW 1 pa je vreden 40 000 ki je neke normalno opremljen kot vsaka posrana C4????

Pa dajte ga srat že enkrat s tem. Pa kaj crkne pa kaj ne crkne. Kupite si zaradi mene karkoli.

Zadnjič pridem C6 v Ford servis ko smo za tamalega mondeota kupovali pa mi oni reče to pa crkuje ha?...

Da vam povem da je manjkalo za miškimo kocino, da bi ga na gobec!!! Najboljpi avto kar pri vas skup spravi ta vaš fore je mondeo ti pa meni flancaš... Sem rekel a res? Kak vete to? Ja slišal sem ...

in to ti pove prodajalec vozil!!!

Tak zdaj pa sem se razpizdil... Ja in kaj še:

Zakaj mi grejo tile vaši uber ales vagni na qurac?

Prav zaradi takih izjav pa takih ljudi ki te avte vozite in to je 3000% resnica!

Pol pa pride bratranec z MBW 5 pa reče, da si je to kupil zaradi konforta!!! Pa to človeku slabo rata! :argue1::argue1::argue1:

Xandrej

superca13

No Zvone, imaš neke lastne izkušnje, lepo, imaš primerjavo. Iz mojih izkušenj pa ti lahko povem, da je novemu BMW svetila lučka za okvaro elektronike že iz salona domov...šlamparija na konektorjuh sonde. Tu imaš prestiž...no in to ni bilo vse, se je nadaljevalo.
Posploševat ne gre kar tako, na podlagi ene same izkušnje.

C5 &C6 sta kompleksna avta, bolj kot Bajeriše wagni s 1000 manj vgrajenih delov.  Znajo pa imet muhe, tega ne gre tajit. :)
Sosed, ki ti zavida BMW je tipičen kmetavz, slovencelj, BOLNIK. Sorry.
Treba pa je priznat, da je C6 extravaganca, zanimiv, poseben.....BMW pa kateregakoli vzameš je dolgočasna kišta, siva miš.

Moje mnenje.

PS
V moj novi C5 sem v prvem letu investiral 0 centov/ojrov. Zadovoljen kot še nikoli.
 :)

LP
S

Romzi

A povem kaj sem največkrat slišal po štirih letih lastništva dveh Xsar?
"Uuuuu sam tole pa ful košta če kaj na hidravliki crkne!" :argue1:
Tudi na splošno u službi nas je cel kup ljudi z vsemi možnimi zmankami - od Italjana do Korejca, Švaba, Citroena, še kakšen "zanič" dCi se najde. In kaj? Vsi se vozimo kaj pa drugega ....

mirchi

Kak rad prebiram take teme...se smejim,zamislim pa si mislim svoje...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

mirchi nisi edini!hehe
lp

P.S.samo bi še pripomnil "nije žvaka za seljaka":)

Dr. MadMan

Prav hecno brat tako pametnovanje... in res nije žvaka za seljaka.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Lovro

@Zvone, zanimivo, da maš toliko problemov. Kam pa voziš na servis? Kaj pa če te serviser mal farba?
Jaz imam tudi C5, pa moj prijatelj tudi, pa nimava nobenih problemov z njimi.
Moja žena ima Mazdo, pa so jo tudi hoteli odirati, zmerej je bilo kej za poštimat, je plačevala konkretne zneske. Pa smo zamenjali servis in kar naekrat ni nobenih problemov in tudi stroški so nižji.

Ne vem no, al pa vsi rejli vozte al kaj, da mate tolk dela z avti.

Aja, to je tema o C6 - sori za off.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

ko smo že pri nije žvaka za seljaka. C6, DS3, C2... vsak avto ima svoj stil, ki mu pritiče, C6 ni za na njivo, ni da se vozi v gumijastih škornjih, še manj v patikah in v trenirki.
Osebno vozim avto, ki mi pritiče, avto za delavski razred, lahko ga voziš v übercugu pa je čisto ok.
Kupite si avte, ki so vam ustrezni, pa ne bit sosedom pa ostalim nevoščljivi. Pa ja tudi mene zabavate z nekaterimi izjavami, ja
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Ja, ampak res, tudi jaz ob vsem tem jambranju dobivam občutek, da eni (razen izjeme, ki pač res naletijo na mačka v žaklju) ne znajo voziti avtov, pa jih zgonijo že v prvem letu - tudi take paciente sem že srečal.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

mlubej

No, da dodam nekaj na temo poceni vzdrževanja Nemcev. Nekaj časa nazaj sem si par let lastil Audija S4... dober avto, nimam kaj rečt, samo moj 2003 c5 HDi je pravi cukrček glede cene vzdrževanja napram tisti raketi... pa sem Audija tudi šraufal pri lokalcu z cenejšimi aftermarket deli...

hladilnik

Citat od: mlubej;151485No, da dodam nekaj na temo poceni vzdrževanja Nemcev. Nekaj časa nazaj sem si par let lastil Audija S4... dober avto, nimam kaj rečt, samo moj 2003 c5 HDi je pravi cukrček glede cene vzdrževanja napram tisti raketi... pa sem Audija tudi šraufal pri lokalcu z cenejšimi aftermarket deli...

Emm, C5 dizel in sportni oddelek Audija ne mores ravno primerjati. Se ti ne zdi?! Ze zavore so dvakrat tako zmogljive kot za Citroenovo sajtrgo.

DejanO

SVEŽE NOVICE IZ FRANCIJE:

zadnje zaloge prodane dilerjem po -50%, torej za manj kot 30.000 eur

proizvodnja od 2005-2012 je bila 23.600 kosov.

LP
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

isarajli

haha, se mi zdi ,da so najbolj pametni in glasni prav tisti, ki so nekje globoko v sebi spoznali, da so se fajn nategnili z nakupom novega avta, za katerega so mu obljubljali vse mogoče z kvazi opremo, katere v praksi polovico ne potrebuješ. Je pa res ,da je sam sebi najtežje prizanti napako.
Kakor koli že, me vsak večer ob branju takih komentarjov razveselte.Najbolj sem vesel tistih, ki verjamejo ,da vedo in poznajo vse lastnosti avtov, čeprav so v življenju vozili le pet modelov , pa še to ene in edine znamke. Hvala za prispeke :)
P.S.: ne pozabite jih redno glancat.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858