Pozdrav iz Bosne

Začel/a peshta, December 13, 2012, 03:04:20 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peshta

Pozdrav svima iz Bosne. Na forum sam naisao trazeci felge koje je kao sto svi znate (ukoliko razumijete :) ) veoma tesko naci.

Ovo je moj 2008 C5 1.6 HDi. Uradio sam mu malo nekih preinaka (dupli izduv, farovi od 2011) nista previse jedino jos planiram vece felge kupiti i to je to.

superca13

Pozdravljen.
A lahko malo poslikaš, kako imaš namontirano izpušno cev na obe strani ter izpušne nastavke? Je bila potrebna korenita predelava ali paše izpuh direktno od 2,2(3.0)hdi?

Lep avto :)

LP
S

zlikovski

Izpušni cevi, pa imaš namontirano kot original, pa še dobro zgleda!

Flukturr

Za tak izpuh se tudi jaz prijavim.

Èe lahko opišeš poseg, ceno, se priporočam za informacije.
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

Xandrej

1.6 pa rori ko da je noter najmanj 4.0 V8! He he... Pa če si se že lotil vrži še gor ene 19 col ali pa 20 col potem pa bo!

garac

xandrej, saj je napisal mož, da potrebuje nasvete glede felten, predlagaj kaj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Èe lahko kje dobiš original 18 ali pa original 19 col drugače pa seveda kaj je tebi všeč. Ne dajaj pa manj kot 18 ker si denar stran vrgel!

:BigThumbs:

gule

Felge možeš kupiti i zamjenske, a u Citroenu naručiti samo središnje poklopčiæe, ako je isti fi. Ne kupuj rabljene, jer su sve ošteæene i preskupe...najbolje obrati se firmi Guma M iz Mostara oni imaju dobru ponudu felgi...

MSrougeZX

Citat od: Flukturr;147552Za tak izpuh se tudi jaz prijavim.

Èe lahko opišeš poseg, ceno, se priporočam za informacije.

Tak izpuh te pride okoli 500€ + delo...naj napiše yamaha kaj več o tem...imel je to en znanec iz MS na svojem...se naroči pač spodnji del odbijača od 3.0 C5...treba je še pol priredit cevi od zadnjega lonca...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Zeko124

Lep auto!!

Samo 19 col na 1.6 dizlaka?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

3001

Lijepo izgleda,koliko te je koštala prerada na te rorove?

Xandrej

Citat od: Zeko124;147584Lep auto!!

Samo 19 col na 1.6 dizlaka?

Saj je že itak nepremičnina... Èe mu je to dovolj bo še te 19 zasukal... :BigThumbs:

garac

čisto dovolj, za po Mb recimo čez glavo, koji vam bo ?urac 300 konjev za v koloni stat? Èe ima rad lep avto naj ga ima, najlažje pa je kritizirat, tipično slovensko
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

yamaha20252025

Ja, drži, je 1,6, 2.0 čisto dovolj za v kolono, še to preveč hehe.

To je vse samo v glavi, da je "treba" imet.

Mislim, da so ti nastavki, kolikor se iz slik vidi prej od P508, kot od C5 3.0??? Se mi zdijo bolj kvadratni.

JAz sem pozabil, koliko me je prišlo takrat, ene 600 ali celo blizu 700 eur. Nisem pa nič reševal s cevmi v smislu, da bi iz obeh strani "pihal" dim....
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

andraž

Potem se kadi samo iz ene? To pa malo hecno deluje...