Ami super cabrio

Začel/a Deda, November 13, 2012, 10:24:00 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Deda

Pozdravljam sve forumaše,pa ne mogu naæi temu gdje bi se predstavio,evo ovdje sam stavio sebe i trenutno auto koji je najzanimljiviji po æemu me se može prepoznat a živim u Zagrebu.Neki me citroenaši iz Slovenije  veæ dugo poznaju,zadnji puta sam bio sa GA na hidrorajdu ove godine.Sada malo o Amiu,auto je bio superaš karavan,koji je preraðen u kabriolet verziju i stavljen je motor 1,3 od GSa 1,3.sve je završeno i samo treba još dati sašiti platneni krov.Krov je izveden tako da je kombinacija Spačeka,Pluriela i pravog kabrioleta,kada se sve skine krov se preklopi iza zadnjeg sjedala,a uzdužne grede krova se spreme u prtljažnik.
Može se vidjet auto na You Tubu,naslov spota je Citroen Ami super cabriolet.
Nadam se da me razumijeta  i ispričavam se jer malo,skoro ništa neznam slovenskog jezika.Srdačan pozdrav svim forumašima

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Zdravo Deda... dobrodošao kod nas :)

Lovro

Ooooooo DEDA! Došla još jedna legenda na forum!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

antasi

pozdrav deda i od mene
sa kojim se več dopisuješ
na oldschoolu
ja sam onaj koji je postavio pitanje u vezi borca
i vidim da sam dirnuo u govno...:argue1:

prevod za slovence
deda je fajn fant
ima citroene u malem prstu
in ima široko znanje od hidravlike do 2cv:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Zeko124

Svaka čast na projektu, treba da se vidi u živo ;)!!

I dobrodošao na forumu :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Deda

Hvala na dobrodošlici i na svemu.Ami u prolječe ide na registraciju,a GA u garažu na kompletno farbanje i tapeciranje siceva,vidmo se na nekom okupljanju.
Ima na Amiu i nekih dijelova koje je Janez pribavio,pa mu se još jednom zahvaljujem.

zlikovski

gule

Ðe si legendo, ne brini se ovdje te svi razumijemo...dobrodošao...tko ne razumije neka ne čita...

antasi

in še google translate za nas ki ne razumemo,
vidim da mal po štajersko vleče ta translajt:BigThumbs:

Ee ste človek, ne skrbite, tukaj ste vsi razumemo ... dobrodošli ... ki ne razumejo, ne bi bral ...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Citat od: antasi;145340in še google translate za nas ki ne razumemo,
vidim da mal po štajersko vleče ta translajt:BigThumbs:

Ee ste človek, ne skrbite, tukaj ste vsi razumemo ... dobrodošli ... ki ne razumejo, ne bi bral ...

He-he...:BigThumbs:

Deda

Nemam problema sliæno je pa uglavnom razumijem slovenski,samo neznam ja pričat.Nekada davno sam proveo 5 mjeseci u Ljubljani,odnosno Šentvidu,samo nisam imao prilike naučit jezik jer sam bio u kasarni.

gule

A sa slovenkama nisi pričao veæ...he-he Deda...