MAMLG Raid

Začel/a garac, November 11, 2012, 09:57:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Ta konec tedna se na gorenjskem dogaja Raid ljubiteljev vozil Citroen Ami in njihovih prijateljev, ki se od leta 1995 združujejo v klubu Mam Amija let me go.
Raid je potekal iz Kranja skozi poljasnko dolino s postankom na dvorcu Visoko, na posestvu Renault 4 pri Hotavljah, do žirov, kjer je potekala še spretnostna vožnja.

Nekaj utrinkov v sliki:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

in na cilju...

Zmagovalec raida:

Garac Alois

Takoj za njim:

Gule i Miroslav

Tretji mislim, da:

Keža in Sintija
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

gule in Miroslav sta si v kranju ogledala tudi orto slovesnko æevabðinicu Das ist Walter.
Prvemu nemirna balkanska kri ni dala miru in je pred najstarajšo hišo v Kranju drpnil grande Pony biciklu
[SIGPIC][/SIGPIC]  

vidobbb

Hvala Garaču za lepo reportažo.Takle mamo,brez žrtev ne gre,za dež sem daroval motorček za brisalce(crknu).LP vsem.

janez

Vido, kdaj si pa na dež naletu? Mi smo mel ful lepo vreme ... edin celo noč je "grmelo" ispod slovenske zastave... :) :)  Smo imeli nočno skupinsko preseljevanje narodov... ob  spremljavi lokalnih gasilcev...

... več kasneje...

Ja, hvala vsem, ki so prišli na naše srečanje. In vsem, ki so se potrudili , da je laufalo kak se zagre. Še posebej gre zahvala Mačku in Nataši, k nas je presenetu s programom in papirologijo , ki si jo bomo lahko prbili v domačih garažah na stene ...(Nataša pa mene sestavla zjutraj s pomočjo kave, nadaljeval sestavljanje pa Baldasin z naslednjim litrom kave...). Pa vsem tekmovalcem, pa lokalnim "Žirskim" članom MAMLG (Žiga, famili Baldasin, Škofjeločana) in seveda članom MAMLG BiH (Gule in Miroslav) , ki so kljub samo štirim ventilom in petimi ventilčki uspešno prejadrali pot do Kranja in dalje do Žiri (pa upam danes tud nazaj domov). Pa PRESS predstavnik tukaj navzoči Aloijs, pa Katra King , ki nam je razkazal svoje bogastvo in nas nafutro in nalil...

Vglavnem, blo je super... tekmovalno , mirno, pogovorno, ... drugače :)

Lep vozni park je bil postavljen na ogled pred Gasilskim domom Žiri :BigThumbs:

janez

Ja pa da se pohvalim ... Tretji smo bili v  in z našim amijem na raidu pa prvi v tekmovanju v spretnostni vožnji... :)

Vido, Gaši, Maček in ostali... kdor ima še kaj slik naj naloži ... Mene spet PC zeza (84 slik pa niti eno ne naloži ... grrrrrr :(

žabec

Se mi je zdelo, da se nekaj dogaja, v soboto sem na cesti proti Kranju videl oranžnega Amija in poslikanega spačka. Se mi je kar milo storilo, ko sem spet videl Amija na cesti. Mojega sem upokojil pred 25-timi leti.
Samo ena boginja je prava !

janez

Pa je upokojen ali je pokojen ?

Ja, mi smo bili :)

žabec

Pokojen, ostal je samo še motor z menjalnikom in nekaj drobnarije.
Samo ena boginja je prava !

janez

To šparaš zase ali bi odstopil ... meni ... ?

janez

Še nekaj mojih slik ...

obisk vinotoča in degustacija - nakup vina
Kranj... obisk tržnice pa sir kupit
...
kralj Katrc ...
Naše prenočišče... GD Žiri

janez

Naj slike govorijo :)  

Pekli so meso, delili nagrade, tekmovali, se slikali ... posvetovali, sestankovali...

janez

Nagrajenec...
...

Ko se pa zbere prava druščina padejo tud prave ideje. Dogovorjeno je bilo ,d a bomo v neki koči prespali na jogijih. Ma je voda par dni nazaj zalila kočo in smo v bekup planu padli v sejno sobo GD Žiri... Odnekod (verjetno Žiga) so prnesli blazine za napihnt pa kompresorček ni bil ravno hiter. In so MAMLGjci iznašli nov način napihovanja blazin za spanje.

"Turbo" od spačka speljan na blazino pa v parih trenutkih blazino napihne... :) Dobra ideja je zlata vredna .

Zjutraj pa skupiska fotka in smo šli vsak po svoje.

Dogovorjeno je kje in kdaj se spet dobimo ... več na spletni strani MAMLG.

:BigThumbs:

Lovro

Luštna druščina - pa vesel sem, da sem spet srečal BIH drugove.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)