MAMLG Raid

Začel/a garac, November 11, 2012, 09:57:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Ja Lovro pa hvala tud tebi, da si se oglasil... Pa Vinotoč je tud bil en mal med nami :)

æiro

Evo stigli do Banja Luke, Miroslav(Æiro) i supruga Jelena pozdravljaju sve...evo gule na veæeri...

janez

Pozdrav i tebi, Jeleni i Guletu. Dobar tek :)

garac

sploh ne pije olja... lastnik namreč

Gule, prosim napiši mi na zs, glede pošte, kako se je izšlo.
lp

Miroslave, dobrodošao na forumu, vidimo se :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Æiro (Miroslave) dobrodošao!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Etedoron

Žabec, za amijejov menjalnik se midva lahk hitr zmenva, imam en revolt med zobniki noter... zmer manj jih je in zmer bolj glasni so ... :)
A je bila limuzina a break? Kateri letnik?
Samo da nima 56834038576933957 kilometrov...
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

Zeko124

Citat od: Etedoron;145271Žabec, za amijejov menjalnik se midva lahk hitr zmenva, imam en revolt med zobniki noter... zmer manj jih je in zmer bolj glasni so ... :)
A je bila limuzina a break? Kateri letnik?
Samo da nima 56834038576933957 kilometrov...

Je že oddan ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko... Zeko...

Tule sva dva , ki se voziva z AMIjem in Spačkom in rabiva menjalnik. Ti ga pa podtalno spelješ pa ga sploh ne rabiš... Hmmm... To ni v stilu MAMLG ...

Zeko124

Citat od: janez;145275Zeko... Zeko...

Tule sva dva , ki se voziva z AMIjem in Spačkom in rabiva menjalnik. Ti ga pa podtalno spelješ pa ga sploh ne rabiš... Hmmm... To ni v stilu MAMLG ...

Janez, Janez...

Kdo pravi da podtalno? Sicer sta menda 2 :).
Kdo pravi da ga ne rabim ;)?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Ker imaš tri menjalnike in ker se ne voziš predvidevam , da ne rabiš tolk nujno menjalnik kot ga recimo rabi etedoron. V MAMLG se ne gremo to finto kdor prej pride prej melje... ampak si pomagamo med seboj kot pravi Spačkarji.

Ti pa, kak sem vprašal Žabca za dele tak kr navali narod... Zeko, Zeko...

Zeko124

Ne vem, kako se to greste v MAMLG, ampak če se boste na klub sklicevali vsakič, ko vas kdo prehiti v tem svetu ne boste daleč prilezli.
Kako veš, kolk delujočih menjalnikov imam in kolko jih rabim sicer ne vem, ampak kar tako kajlat spet ni treba.

Nimam se namena zakačit za brezveze, Etedoronu ki se vozi vsak dan in ga ta hip definitivno bolj rabi kot jaz ga z veseljem odstopim, vendar pa prekleto dvomim, da bi kdo za mene naredil obratno.

Hvala na razumevanju.

www.keramika-genorio.si

sušo

Pa sej Zeko (še) ni v MAMLG...

janez

Citat od: sušo;145279Pa sej Zeko (še) ni v MAMLG...

hja...

sušo

Ja ja sej vem. Èe se bo tko obnašu tud nkol ne bo. Sam lej tko je.
Za enkrat nima moralnih zadržkov, da se nebi šel kdor prej pride prej menja...

Sej veš kaj čm povedat.

janez