Zekotov C5

Začel/a Zeko124, September 24, 2012, 07:33:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Hvala za želje :).

Kot sem že napisal v eni drugi temi, zdaj čakam da ga dobim sploh v roke, ker me je nekaj dni nazaj par km od doma na cesti pustil naš Audi A6 (menda Bosch pumpa hin) in ga ima na uporabi foter.

Poraba pri bivšem lastniku je bila po BC 7.8L ob res lepi vožnji, jaz jo pričakujem pri nekje 8.5 - 9L.

Avto sam te s svojim udobjem enostavno sili k lagani vožnji, Sport knof popestri edino kake ovinke... ;). Po avtocesti 110, pa da se ti nikamor ne mudi... :)

Seveda ga bom nekaj časa še vozil na bencin, da vidim kako in kaj, ter malo naberem mnenja in izkušnje o in s plinom.

Prejšnjem lastniku ni povzročal večjih problemov (razen tistega pri 190k in hin volanska letev, ki je že bila posanirana), celo xenon je svetil polnih 9 let!

Vglavnem, prvi vtisi so super, upam da bo na cesti še nekaj časa nadomeščal Amija :).

Ko bo kaj vremena pade še manjše generalno čiščenje...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Èestitke za prvi avto. Udobno vožnjo brez okvar!
So se pa časi res spremenili... Ko sem jih jaz dopolnil 18, sem lahko samo sanjal o avtu takega ranga. No, tudi sanjat se nisem upal... Realnost so bili podrti Spački in Diane.

Citroenovc

Citat od: andraž;141565Èestitke za prvi avto. Udobno vožnjo brez okvar!
So se pa časi res spremenili... Ko sem jih jaz dopolnil 18, sem lahko samo sanjal o avtu takega ranga. No, tudi sanjat se nisem upal... Realnost so bili podrti Spački in Diane.

Ja samo zdaj so dobri Spački in Diane dražji od takega C5 ... ;)
OK

LP
Primož

Jogador

Citat od: Citroenovc;141566Ja samo zdaj so dobri Spački in Diane dražji od takega C5 ... ;)

Glede na ponudbo na avto portalu, so še podrti Spački in Dijane dražji od takšnega C5...:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gigo

Sem mislil, da je to neka zekina finta pa vidim, da je makino res navabu. No, čestitke tudi z moje strani. Sam mam občutek, da bo malo kilometrov delal pa da bo dosti tistega... ojoj kolk pije izjav. Ti iz srca svetujem, da če delaš kilometre se vseeno spoglej z lpg-jem.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

janez

Bravo Zeko :)

Aja , pa slike... brez slik ti ne verjamemo. Pomojem to ni C5 ampak kakšna dijana :take_picture:

ModelJT

Eh Janez preveč facebook bereš haha.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Ja ko da nimam bolj pametnega dela... Hmmm... Menda sem pa res zasledil nekaj o neki rumeni dijani na fejsbruhu ispod Zekotovega peresa. Bolj kot plastikfantastik me zanima kaj je s to Dijano .

Zeko124

Slike bodo, samo da ga operem... ;). Plastik fantastik, v ovinku bombastik, sploh ko se ena mala konzola zasveti oranžno ;)!

Kar pa se Dijane tiče... je Dejzi šla v druge roke. Sicer ne v moje, jo pa občasno dobim za kak krog zapeljat.... Specialen užitek v prvi ovinek pri šoli do daske kipnit nekaj norcev, ki ne vejo, kaj je to Dijana... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

aXe-XM fan

Citat od: janez;141594Dejzi os Sušota?

ja :) predstavljaj si, da 4 leta sediš skupaj v klopi z Zekotom. Nemogoče je, da se nebi nalezel Citroënov :) in sedaj ob priliki je nenadoma Dejzi pristala v mojih rokah :)
LP

Xandrej

Boljše plastikfantastik ko pa kup rjavega šotora...

janez

Citat od: Xandrej;141602Boljše plastikfantastik ko pa kup rjavega šotora...

Bo že res . če tak rečeš :Hammer3:

Dobr da nimam avtov s platneno streho :)

Zeko124

Khm, fantje, glede tega se pregovarjajte v gostilni in ne v moji temi. hvala.

Pa še ena zelo zelo zelo zelo slaba slikca (pod nujno moram zamenjat telefon!) mojega in Markovega prevoznega sredstva... :)

www.keramika-genorio.si

janez

Citat od: Zeko124;141606Khm, fantje, glede tega se pregovarjajte v gostilni in ne v moji temi. hvala.

Pa še ena zelo zelo zelo zelo slaba slikca (pod nujno moram zamenjat telefon!) mojega in Markovega prevoznega sredstva... :)

Ne gre drgač, če ni slik... Ob slikah obnemimo :))

Ja, evo slika... brez besed... :BigThumbs: