Streha za 2CV in Dyane

Začel/a SchPN, September 20, 2012, 11:13:12 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

SchPN

Ali kdo zna svetovat kje se dobi najbolj kvalitetno streho za 2CV in Dyane?

Ker tista iz Cassis.a mi pušča že po dveh letih... Kolega pa tut rab črno za Dyanco.

Vsak nasvet je dobrodošel, če je pa iz izkušnje pa sploh.

p.s.: cerada ni opcija!
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

s.majovski@gmai

Ej sp'n,
jast sem zadnjo kupil na svetovcu v Avstriji...., namontiral sem jo pa letos pred odhodom na Finsko. Tesni in drzi vodo fenomenalno. Ce me spomin ne vara sem jo takrat kupil pri "Die Franzose". Poskusi na njihovem linku.
LP
Sergij

zo

Moja streha je bila doma narejena,ogrodje sem imel, ponjava pa iz Riko Ribnica, ko so še delal(ne vem če še) cerade za kamione.Narejena l.1989,drži ko šus,leta se ji nič ne poznajo.

Jagoda

Citat od: s.majovski@gmai;141218Ej sp'n,
jast sem zadnjo kupil na svetovcu v Avstriji...., namontiral sem jo pa letos pred odhodom na Finsko. Tesni in drzi vodo fenomenalno. Ce me spomin ne vara sem jo takrat kupil pri "Die Franzose". Poskusi na njihovem linku.
LP
Sergij

Kolegi so tudi kupili pri Der Franzose pa naj bi bila OK... Sam jo imam iz cerade.
Dober je za kogar je ...

sušo

In tud jest jo mam iz cerade pa dela u piko torej u nulo.

In ne se zmišlavli okol strehe. Cerada je superduper.

Sej ni čist gladka. Je tko mal reliefna da ni glih TAMiæ scena...

sušo

Mal OT
Èe tale robust ni brzinski pol pa tud nč nočm.
Na eni sliki se z detetom vozita s spačkom in na naslednji dete glih okol avta pristopica robust pa že na slemenu hiše in iz ptičje perspektive slika streho.
Mislm svaka čast. Si hitr k misu.

bizi

Citat od: sušo;141231Mal OT
Èe tale robust ni brzinski pol pa tud nč nočm.
Na eni sliki se z detetom vozita s spačkom in na naslednji dete glih okol avta pristopica robust pa že na slemenu hiše in iz ptičje perspektive slika streho.
Mislm svaka čast. Si hitr k misu.

Ja in medtem ko slika s slemena je že skor u avtu.
bizi

zo

dyfan

Pred kakimi petimi leti sem jo kupil pri Der Franzose.
Zgleda original material, tak kot je bil včasih.
Do sedaj nobenih težav, je še kot nova - je pa res, da avto veliko časa stoji v garaži :)
Lep pozdrav!

ModelJT

Dobiš tudi na citparts. Me zanima a kdo ve a to dobiš samo platno ali tudi ogrodje?

http://www.citparts.at/en/products.php?id_group=109
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Tole s citparts imam jaz. Dobis samo platno pa sipo. Jo pa imam komaj dve leti, tako da z vidika dolgozivosti pac ne morem komentirati. Do sedaj drzi tip-top pa tudi videti je se lepo napeta ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Eh beda. Zdaj bom moral pa še ogrodje iskat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Dvorjan se norca dela al pa je sam narobe napisal... :)

Streha je seveda kompletna. Z vsemi pripadajočimi elementi. Stane 190 eur plus okoli 20 eur poštnina.

V tem trenutku je proizvajalec teh streh z original vzorcem samo še eden. Zdajle ne vem na pamet firme... Za samo trpežnost ne vem, ker poslujem z njim zgolj 4 - 5 let in nabavljam te strehe. Je pa sama izdelava včasih boljša, včasih slabša. MAterijal je pa skoz isti in na otip dokaj debel. Tistih tankih poceni streh , ki jih je Casis prodajal že nekaj časa ni več. Vsaj jaz jih nisem zasledil že dolgo časa.

Èe pa hočeš imet res trpežno streho se pa kupi kakšna varijanta narejena iz kabrio materijala - bombažna. Jih je nekaj v SLO na spačkih in so vsi zadovoljni. Èe iščeš jeftino varijanto si daš delat kamionsko cerado. Kar ni nič narobe razen , da moraš imeti res dober materijal - pleh, okvir, prednja prečka,gume...

garac

@dvorjan, tvoja steha ni merilo za kvaliteto, saj si jo samo 1x odprl odkar je namontirana :)
Jaz sem jo kupil leta 95 na svetovcu pri AutoFranz Münster, pa se je dobro obnesla, le umazala se je, ker je bila rdeča, sicer pa je mislil, da je fb tudi 2cv capote
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/