Streha za 2CV in Dyane

Začel/a SchPN, September 20, 2012, 11:13:12 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Citat od: janez;141263Dvorjan se norca dela al pa je sam narobe napisal... :)

Streha je seveda kompletna. Z vsemi pripadajočimi elementi. Stane 190 eur plus okoli 20 eur poštnina.

Juhu! :emot68:
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

@janez:
Jaz sem mislil, da je bila brez ogrodja. Se opravicujem za napacno informacijo.

@garac:
Res je, moj spacek je verjetno rekorder po % voznje z zaprto streho. Kaj cem, pripeka v buco mi pac ne pase. Ampak saj vse ostalo odtehta. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Verjetno si mislil zadnjo lajšno pa eke. Tisto sva takrat premontirala iz stare strehe. Tega pa res ni zraven.

sasaljut

Na "laganini" spačku je streha "Der Franzose". To je tretja sezona, ni bila izpostavljena nekim hudim vplivom, ampak se že lomi na pregibih... Ko sem 2003 rihtal Dyane, sem na njo dal pet let staro "cerada" streho in je do lani bila odlična! Dyanca v tem času ni bila garažirana..  Vprašaj Mike666 kdo mu je naredil streho na Dyanci, tista njegova je še posebej perverzna...

Etedoron

Pri Kranju ima en tip štacuno s platni in prodaja platna za kabriolete vseh znamk. Je bil tudi zadnji v Sloveniji, ki je prodajal na metre platno za spačka. Od njega sem za spačka kupil platno od Bayliner gliserjev - tanko kot papir ampak praktično neuničljivo. Izdelava je koštala pod 50 evrov. Delal sem sam, skupno 8 ur (2 x po 4 ure v razmaku 2 dni - sušenje lepila).
Èe boste kdaj delali sami, za nasvet vprašajte Jetija, ker je izboljšal dizajn streh - lepše prileganje, manj možnosti puščanja zadaj s strani in manj nevarnosti trganja platna. Za to, kako zbašeš zadnjo šipo not, pa prašte Kežata.
Moja je narejena po Jetijevem designu in že od 2007 ni spustila niti kaplje.
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

pubi2cv

Bombažne od Francozeja so super. Moja je stara vsaj ene 8 let, pa še zmerom dela ko šus, nič ne pušča in je mehka za zrolat. Edino to je.......da je včasih bila črna, zdaj pa je tak abšlisana, da je siva.....:Hammer3:

Zdaj ma pa ene še dost boljše mende

SchPN

Ma sej pr men je tale iz Cassis.a čist porozna. Ko gre dež se kaplce kr nabirajo na notranji strani. Pa sem jo mazal z zadevo k je za šotore pa nič kej dost ne pomaga.
Je pa res da se vozim 365/7/24 tko da jo to tudi precej verjamem da zdela.
Problem je, ker mi je najlepša še vedno ta original tekstura pa rdečo bi mel.
Sam zaenkrat kolikor spremljam in sprašujem na okoli je nakup strehe ena tombola.
Ene so dobre, druge spet ne...

Ampak neki bom mogu na hitrco nardit... sem že do vratu v vodi. :)
Gulb...
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

pubi2cv

Masko za potaplat pa snorkel gor čez streho porin. To ziher pomaga:BigThumbs:  To je lahko tudi permanentna rešitev....hehe:Hammer3:

amipick

Si pogledal na ENPI RETRO AUTO?
Imeli so strehe za naše spake,so bolj drage,ma so iz original materjala.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Mike666

Ma kad ima magarac pare onda hoče najbolje. Mislim kaj koji k**** komplicirate.

MATEJ2

menjam temno modro streho (cerada) za črno (cerada) zapiranje znotraj kabine. zaradi boljše barvne kombinacije za mojo spako.

andraž

Tale kombinacija pa res ni posrečena.