Citroen AX SPOT olepšanje znotraj/zunaj/mašina

Začel/a AXdriver84, Avgust 15, 2012, 10:48:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AXdriver84

no dans sm poslušu pa se mi zdi da je res zobat hudič glasen. no sm še posneu pa sami presodite če boste kej slišal. pa zvočnike mal bol potih kr je glasn k hudič hehe

videu sm spremenu resolucijo če bi pa kdo rad vidu v normalni velikosti pa naj pove pa mu omogočm ogled. lp Aleks
na 1min8sec se lepo sliš to negnusno cvilenje heh:Red-Irate:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

frodo1

Se mi zdi, da se sliši kovinski zvok, kakšen ležaj, nekje je preveč zračnosti , zoprno,...
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

AXdriver84

to to ja kovinski zvok tečno za znoret. ne vem najbol kr do mehankarja skočt pa naj mal pošraufa pa bo mer.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dragan3

hmmm.... če bi bil zobati bi skoz enkomerno cvilu več ko daš gasa bol cvili.... torej MISLIM da zobati ni. tale mali jermen na altenator.... pa po videoposnetku ko sm ga gledu zgleda ko da nebi bil dost našpanan... lahko pa da altenator tak cvili...

isarajli

tud jaz bi reku, da je ležaj altenatorja, snami remen pa boš na jasnem.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

AXdriver84

u glavnm ax je obstau :-0. bremze fuč, amortizerji fuč, diski fuč, zobati jermen umru. drug tedn ga pelem na servis :-)
bo pa tole tud fajn test, kr stoji že od nekje 22.11. se prau skor en mesc že pa bom vidu kako bo pržgau po enmu mescu na mrazu pod snežno odejo. :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

AXdriver84

no pa smo porihtal zadevce. odpravleno tud tisto moteče cvilenje. cvilu je namreč šponar za zobati jermen. zdej pa zverinca prede k nova hehehe:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

AXdriver84

A je možno v ax-a zmonterat elektronski nadzor nivoja goriva, ker me nenormalno moti da se mi kazalček za gorivo guga k na gugalnici.
Al pa kokrkol drgač to odpravt?
[SIGPIC][/SIGPIC]

AXdriver84

Mam eno manšo težavco. Bremze primejo čist na podnu pa sm porajtu da mu ola manka. Pa sm ga že dotoču sam hudiča še vedno na konc primejo bremze. Nikjer ne pušča oz. vsaj vidt ni da bi. Ma kdo kakšn nasvet?
[SIGPIC][/SIGPIC]

frodo1

"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Gox

Prvo dobro odzracit ... pa preverit ploscice ce niso prevec znucane.

Lahko ti puscata zadnja dva cilindrcka znotraj bobna.

AXdriver84

U glavnm avto biu pr mehaniku. Bremze prezračene. Delajo k urca sam je problem kr je nekakšen cilinder zadej desno počen. Avto se je zadej "usedu" nekakšen most je omenju. Spredni fedri so fuč, ročna fuč,..... u glavnm pršou sm do zaklučka da v avto nima smisla več ulagat in se bom mogu počasi od njega poslovit :'(
Bo pa definitivno nasledni tud citroen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/