Citroen AX SPOT olepšanje znotraj/zunaj/mašina

Začel/a AXdriver84, Avgust 15, 2012, 10:48:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AXdriver84

aja tista lukna umes je z razlogom. ko najdem kakšne diode z malo svetilnosti jih bom umes postavu. do takrat bo pa lukna zjala na tem mestu hehehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Da te samo opomnim. Iverke z laminati, MDF, OSB in LSD plošče niso najboljša izbira za izdelavo polic. Priporočam vsaj 13-18mm vezano pl. Pa še to. Vezni element med katerokoli ploščo ali ploščami naj nikoli ne bo iverka + spax. Najslabša kombinacija možna.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Pa naredi še "štifte" da bo polica fiksirana ... (da ti med zasilnim zaviranjem ne priletinaprej)

Za oblečt pa kupi "skay" in peno ... daš peno spodaj (5mm) in oblečeš v skay pa bo.

(Moja polica je pa prodana :))

AXdriver84

Citat od: Gox;139306Pa naredi še "štifte" da bo polica fiksirana ... (da ti med zasilnim zaviranjem ne priletinaprej)

Za oblečt pa kupi "skay" in peno ... daš peno spodaj (5mm) in oblečeš v skay pa bo.

(Moja polica je pa prodana :))

obevzno "štifte" čeprou je polica u milimeter nrjena, me še zmer mal skrbi da je neb v glavo dobu hehehe. o skaju sm tud razmišlu, najbrž v modro črni kombinaciji, bom vidu kolk se mi bo dal šivat na mašino.
žena pa tko že čist penasta k me vid da štartam z orodjem prot avtu ehhehehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

AXdriver84

končno nabavu tist lepi za mojo nesrečno luč sicer ni sikaflex je pa bison praujo nekateri da tud drži k hudič hehehe,....

mam pa še eno vprašanje. namreč rekl so mi da (no pa tud najdu jih nism) ma ax zadi torzijo katero se štela z izvijačem oz. s klučem. spredej ma pa fedre. pa me zanima kakšni fedri pašejo na ax-a da ne bom zdej kupu fedre za bmw-ja pa mi ne bodo šli gor. ponujal so mi H&R-ov za nekih 160€. namreč zlo rad bi znižu to zverino (pa zanč sm enga v Kamnku pr Mercatorju vidu) in sm zdej še bol prepričan da hočm met nižanga ax-a :D. aja pa kakšne blažilce priporočate. za homologacijo mi je pa že vse jasno :D..... hvala vsem za pomoč!

p.s.: ax mi odlično služi in sm pršou do zaklučka da ga ne dam za noben dnar in ga bom vozu dokler revež duše ne bo spustu. se pa prpraulam na nov naraščaj in počasi si ogledujem večji avto mam pa v mislih citroena c5 limuzino ali karavana mi je useen. pa me zanima kako se kej te avtomobili obnesejo, kr vsi neki jamrajo o hidravliki na podvozju?!?

LP
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregor

Èe je naraščaj prvi in samo en komad, gre tudi z AXom.
Dokler smo imeli enga, smo s saxojem brez problema shajali. Edino zadnja polica je pa morala ven letet, da je bil plac za vozek v prtljažniku.
Pri dveh je pa že kriza, sploh če si malo večji.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

AXdriver84

Citat od: gregor;142708Èe je naraščaj prvi in samo en komad, gre tudi z AXom.
Dokler smo imeli enga, smo s saxojem brez problema shajali. Edino zadnja polica je pa morala ven letet, da je bil plac za vozek v prtljažniku.
Pri dveh je pa že kriza, sploh če si malo večji.

drugi je na poti hehehe. sej žena ma svojga polota sam sm jo takoj prizemljiu da ax ne gre od bajte pa če po trepalncah začne hodt heheh :D. za tistole hidravliko me pa res zanima, kr res vsi neki jamrajo kako se kvar itd itd itd. men pa nekje v glavi odzvanja da so mal nabijački vsi skupi hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

AXdriver84

Citat od: AXdriver84;142709drugi je na poti hehehe. sej žena ma svojga polota sam sm jo takoj prizemljiu da ax ne gre od bajte pa če po trepalncah začne hodt heheh :D. za tistole hidravliko me pa res zanima, kr res vsi neki jamrajo kako se kvar itd itd itd. men pa nekje v glavi odzvanja da so mal nabijački vsi skupi hehe
pa no ja tud z enim bi šlo ampak glede na to da mamo tud dalše relacije (500km v eno stran) se neb rad lih stisku z dvema otrokoma v avtu in kupom prtlage vozičkom itd itd.... :D
[SIGPIC][/SIGPIC]

AgitatoR

AX je majhen. Èe v njem prdeš se lahko zadušiš zaradi tega.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

AXdriver84

ammm zihr bo kdo vedu kako se lučke menja na armaturki (tam kjer je števc). namreč pocrkalo je malo pa je ponoči nadležno če morš po občutku vozt. podnev še gre nekako ehhhehehehe. sicer sm gledu neki po knigi z navodili ampak mi neke strani mankajo pa se bojim da lih tm kej piše kjer manka. mi lahko kdo pomaga?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

AXdriver84

Citat od: Gox;143702Èe ti kaj pomaga ...

ta tema >>>

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=2806

:BigThumbs:

hvala. zelo pomaga, samo še pogum in čas za menjavo :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]

AXdriver84

no to je pa današnja naravna olepšava moje zverine hehehehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Mater si pa pretiraval s to peno (ang. snow foam). =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ax_rider

Citat od: dvorjan;143980Mater si pa pretiraval s to peno (ang. snow foam). =)

hahahahah :D