CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

gule

Citat od: Èojko;177601FM že sam RDS nima,...

Ja zato, pa ima ARI funkcijo, ki je bila prethodnik RDS-a...škoda, da več ne funkcionira ta sistem obveščanja...:Hammer3:

Brez RDS-a, je še bolj zanimivo, moraš postajo bolj dolgo poslušati, da bi zvedel katera je...:BigThumbs:

Idealno bi bilo novejši radio nekam skriti, stari, pa dati v instrumentno za videz...:BigThumbs:

gule

Malo smo se kopali, ko je že ami opran, je še cx pristavil svoj piskrček...

Bilo je nekaj blata od prejšnega izleta na hribe...

Mike666

Gule nekje sem že dalj časa zasledil kao retro radie. Zunanja plošča je kao oni stari a v notranjosti se pa skriva vsa ta novejša pizdarija.  Bi blo zanimivo najti to.

gule

Citat od: Mike666;177803naprimer.    Samo so cene malo soljene :(
http://www.ebay.at/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xautoradio+retro+look&_nkw=autoradio+retro+look&_sacat=0&_from=R40

Ma saj to ni tako hudo...sem svoj čas za moderne več deval, samo ni prioriteta. Ma se ne ubadam preveč z tem, imam stari Blaupunkt in moderni Alpine. Sem namontiral ISO šteker in v par minutah zamenjam...

Mogoče bi tega novega nekam skril, starega pa dal na vidno mesto. Ali pa novega samo pokril z tistim Cx pokrovčkom, ko ni radia v avtu...:Hammer3:

Od teh novih retro zadev, pa mislim, da je tale eden od boljših in lepših...http://www.mybecker.com/enUK/hauptnavigation/automotive-archiv/mexiko-7948/ueberblick/

gule

Še nekaj dodatne opreme v Cx-u...se bliža čas registracije in je treba zadevo narediti čim bolj uporabno.

gule

Mike666

CX pallas multimedia :BigThumbs:

MSrougeZX

Jaz bi tisti USB priklop speljal v predal ali pa nekam na manj vidno mesto, mogoče tisti sredinski odprti predal...trenutno zgleda kot nek grd izrastek iz armaturke. Nalepka pa paše.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Ko registriras avto in postimas vso notranjost, ti poiscemo en novodoben avtoradio s starinskim videzom kasetarja. In potem si zmagal. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Citat od: MSrougeZX;178204Jaz bi tisti USB priklop speljal v predal ali pa nekam na manj vidno mesto, mogoče tisti sredinski odprti predal...trenutno zgleda kot nek grd izrastek iz armaturke. Nalepka pa paše.

Imaš prav...to je za začetek, se planira deložacija na drugo lokacijo...

gule

Enkrat sem nekje zasledil temo, a jo zdaj ne najdem. A obstaja kakšen link na katerem lahko preveriš letnik avta po številki šasije. Namreč močno dvomim, da je moj avto letnik 1986...mislim, da je 1985. Èe kdo zna pomagati bom hvaležen...

Slika z ploščico je v prilogi...:BigThumbs:

rsm23

Prav po številki šasije najbrž ne bo šlo, ker CX "prestar", da bi v Citroen Service bili podatki o avtu in posledično ORGA številki.
Na temle linku imaš ORGA kalkulator in spodaj nižje kje se na CXu nahaj ORGA številka: http://www.citroen-ds-id.com/gen/Gen_Organr.html