CX Pallas de-gule

Začel/a gule, Julij 08, 2012, 02:09:28 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citroen service ne pride v poštev. Orga number, pa je prebarvan.

ModelJT

Citat od: gule;178243Citroen service ne pride v poštev. Orga number, pa je prebarvan.

Ja zakaj ga pa nisi prej slikal preden si barval? Ker samo po ORGA lahko izveš točen dan kdaj je bil narejen tvoj cx.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: ModelJT;178245Ja zakaj ga pa nisi prej slikal preden si barval? Ker samo po ORGA lahko izveš točen dan kdaj je bil narejen tvoj cx.

Zato, ker takrat nisem vedel, da je temu tako...slik je poln kufer, ampak dvomim, da sem ta del slikal...jbg:argue1:

Citroenovc

No 1986 zagotov ni, ker ni S2. S2 je prišla ven tekom leta 1985, modelno 86.
OK

LP
Primož

gule

Kot že pravi naslov se ob nedeljah v ilegali zapeljem po vaških cestah. Sreča ih je obilo, danes, pa sem bil na drugem koncu...

gule

gule

In na koncu summit Citroenov...došao i kum sa Xantačom u posjetu...

gule

Je šel Cx na tehnični, pa ne vedo, kje je številka motorja. No smo našli neko na bloku motorja, pa ne vem če je taprava?

Čojko

je že tvoj majstore našel kakšno pikico rje tudi na ploščici s podatki, pa jo s fleksem izrezal, vrgel stran in tja zavaril nov pleh in ga pobarval,...
Saj mu ni za zamerit. Je delal po navodilih,...

gule

Citat od: Èojko;178954je že tvoj majstore našel kakšno pikico rje tudi na ploščici s podatki, pa jo s fleksem izrezal, vrgel stran in tja zavaril nov pleh in ga pobarval,...
Saj mu ni za zamerit. Je delal po navodilih,...

To sem šele zdaj prebral. :BigThumbs:

gule

Naslov vse pove. Cca. 295,00 Eur...kaputt...:Hammer3:

Čojko

In kaj so ti povedali na tehničnem? Imaš še kaj za zrihtat, al je šel skozi brez pripomb?

gule

Citat od: Èojko;179067In kaj so ti povedali na tehničnem? Imaš še kaj za zrihtat, al je šel skozi brez pripomb?

Novo...edino številko šasije niso vedeli kje je...sicer nisem niti jaz...pa smo to tudi uredili...

zlikovski

Številjko šasije imaš tu v tem robu-utoru blatnika, ko odpreš haubo (med haubo in blatnikom).
Seveda če je niste pofleksali ali pa zapacali z kitom in barvo :)

MSrougeZX

Nisi edini kaputt...sem imel teden dni registracijo lagune in hise, naslednji mesec pa se c2...jaoo meni...naj ze zena dobi kako sluzbo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil