Spačkove počitnice 20.-26. avgusta

Začel/a Etedoron, Julij 02, 2012, 10:30:15 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

tudi jaz sem se imel lepo škoda le da sem prišel samo za en dan. pa kdaj drugič dlje. in še enkrat hvala mačku za organizacijo :) :BigThumbs:

sušo

Citat od: garac;139223sušo po postanku v Kr, upam, da uspešno nadaljuje proti Bohinju

Itak de.
Gaši še enkrat hvala za "apua help" sceno in tvoj cajt in skratka vse. Super si pomagal. In ja švas drži k prbit. Dobr so mojstri popedenal našga Vikosa.

Pri Kranju nam je utrgal auspuh pred prvim loncem in smo bli "jako glasni".
Po posredovanju Gašija smo zadevo zrihtal v zelo veliki delavnici TurDeAlpe (ko pridem do PC-a pripopam sliko). V Bohinj smo prispeli s par urno zamudo ampak na legalni glasnosti motorja.

Počitnice so bile pa super - sicer samo dva dni a vseeno smo se imeli odlično.

Zapleti z razumevanjem pojma "počitnice" se bodo pa, zelo močno upam, razpletli ob naslednji prliki...

garac

fantje, dajte kakšno sliko s počitnic gor, da vidimo, kako ste uživali :)

ma vsi s katerimi sem govoril so namreč počitnice ocenili zelo pozitivno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bizi

Nekaj naših.
1.Žo in punce.
2.Soteskanje (Neverjetno ampak Žo pokasira poškodbo)
3.Kontrola dokumentov
4.Gogi nasede mi pa veselo z njim.

bizi

1.Franc
2.Kreg za ležalnik
3.Bacek Jon stotič
4.Midday crisis

garac

A Kotnikov je tudi bil? Vsa čast mu!
A je kdo šel na napovedano predavanje Toma Križnarja?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

bizi

Zanimiva prigoda je ratala glede dveh kur v kampu.Nizozemski par spačkarjev je bil prvič v Sloveniji in po čem si bosta zapomnila Slovenijo?
You have very cool chickens...

bizi

Citat od: garac;139389A Kotnikov je tudi bil? Vsa čast mu!
A je kdo šel na napovedano predavanje Toma Križnarja?

Pojma nimam,je bil pa Franc na triatlonu Jeklenih.

bizi

1.Gerotova in Pajotova ljubezen
2.Francozi in težave s platinam
3.Èakanje kosila,kdo kuha pojma nimam.
4.Težave pobližje

bizi

1.Vodni park Danica
2.Tuš nudi veliko več
3.Dan ko nam Patrick (NL) peče roštilj in Vika Sušnikova asistera in na koncu prevzame Miro Kobalov
4.Roštilj in ½speak english½ betonska ploščad.

gero

gero

1. in 2.  za mizo je pestro
3. bojni posvet
4. in 5. kuharce in slivovi knedlni

gero

No,počitnce so minile,vzeli pa smo jih dobesedno,spočili smo si dušo in telo.Udeležila se nas je cela šteka članov in nekaj nečlanov iz vseh vetrov.Raznolik je bil tut vozni park.Udeleženi so bli spaki,dyane,dak,furgon,ami,zidarski c15,c25(al neki podobnga),par c5,xsara,nek novejš citroen,pujsi,pesi,mačke,kokoši,pa še kaj bi se našlo...Obiskal nas je tudi pobič z bicičikleto v belo oblečen,smo mislili da je cukerpeker,pa je bi zi recepcije.Je kaj kmalu pogruntal da je falu naslov pa je odpedaliral stran z dolgim nosom...Mi pa v jok pa na drevo pa medvedka s seboj..Smo se pa meli jako fejst fajn lepo.Pestro je bilo,pa čreda otrok je vreščala okoli (od veselja,da ne bi kdo narobe zastopu),pa kopali smo se v Savi Bohinjki,je bila topla 3 centimetre..Ker pa ma včasih hudič mlade in se rado kej zgodi ne sme mankat niti kakšen zdravnik oziroma Doktor.Medicina dela čudeže...Zaužili smo lek in uživali dalje.Tut žar je laufal,kadilo se je iz raufunka in iz Mirota..Pa sonce je žgalo,aja pa ...ne bom vsega povedal...
Skratka,kdor prišel je,fajn imel se je.
Kogar pa ni bilo,za zapečkom naj sedi in kislo se drži.  JUHEJ.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]