Spačkove počitnice 20.-26. avgusta

Začel/a Etedoron, Julij 02, 2012, 10:30:15 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

a ste opazili gor na sliki, da so eni c5 vse tiste kugle stran padle?

Èeprav, berem v temi o cenah goriva, da je neka huda kriza, za enkrat tega med spačkarji ni opaziti. Sam sem se sicer ustavil le za kratek čas na počitnicah, saj sem le peljal mačku majice v Bohinj, ampak opazil sem, da so nekateri na počitnice prišli kar z dvemi avti in to celo preko 100km daleč! :)
In drugo razsipavanje z denarjem? Takoj, ko sem prišel so me vprašali: "Kaj boš spil?" Ne a boš, kaj pil, ampak kaj! Na koncu sem moral še jest,(a meni težko)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Mogoce letim jutri popoldan mim gorenjske pa grem mal poskilit. Me pa verjetno naujo not spustli,ko bom z japoncam.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gule

Prelepo je...saj lahko pridem naslednje leto...zdaj zaradi cx ne morem...šmrc...

garac

rampa je odprta, tudi z japoncem se lahko zapelješ, sicer pa je blizu naših tudi skupina čeških bajkerjev, ampak več, kot eno noč skupaj z našimi vlivat niso izdržali.

Na recepciji sem vprašal moža, če grem lahko za kako urco z avtom noter in se je le prijazno nasmehnil in z eno besedo vse povedal: Seveda!

Gule, zate mi je pa res prav žal, da ne moreš ker je podobna scena, kot v bosni, kamp, potok z osvežilnimi napitki... in potem mora ronilac vsako tolko do vode... in ne boš verjel ni tako globoka in mrzla, niti očal ne moreš zgubit

No, ja zame je spačkovih počitnic konec, danes gremo na izlet v naznano, 20 tradicionalni in menda zadnji! Vsa čast Lomiju, ki se že dvajseto leto trudi z organizacijo
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Citat od: gule;139179Prelepo je...saj lahko pridem naslednje leto...zdaj zaradi cx ne morem...šmrc...

Škoda. Mogoče kaj pomaga tolažba, da se boš pa čez kako leto mogoče pripeljal gor s porihtanim CX-om.:BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

s.majovski@gmai

Zdravo,
danes pozno popoldne prideva s prascem, bo placa še za nas??
Vidim, da se da kopat v tisti reki. Je tako??

LP
Sergij

Etedoron

Zelo presenetljiva je mednarodna udeležba. Doslej nam na naša srečanja ni nikoli uspelo privabit bolj 'oddaljene' spačkarje. Tukaj imamo poleg ene madžarske ekipe tudi 3 francoske spačke, ki so naredili 20.000 km iz Samarkanda in se ustavili na poti nazaj, pa 1 nizozemsko ekipo, pa eni francozi so že šli, niso imeli spačka, so pa obljubili, da se vidimo naslednje leto v Španiji.
Pa vsak tujec je spraševal, če mi tole delamo vsako leto tukaj. Kar pomeni, da bojo naslednje leto navabili še več prijateljev.
Tisti, ki še prihajate, samo eno stvar bi vam položil na um: to NI spačkarsko srečanje, ampak smo redni gostje v kampu. Torej se ne moremo obnašat tako kot na naših rednih srečanjih. Ker izpademo samo še ena tipična slovenska drhal, kakršna smeti po hrvaških kampih s kravalom in dretjem in harmonikami ... Eni se tega niso hoteli držat in so pač izpadli kmetavzarij. Tega nam res in treba. Èe bomo delali pizdarije in kraval, si bomo zaprli vrata za naslednje leto in potem je stvar končana.
2CV la mur tu žur!
http://easymucy.com

Etedoron

evo ena fotka od srede... V torek sem izpolnil življenjsko željo in se kopal pod mostom na Zlatorogom v Ukancu. Še zdaj me bolijo kohones od tega... Ampak je bilo vredno to naredit.

Tole je pa s save bohinke, vode bolje malo, ampak je bilo fletn.
2CV la mur tu žur!

s.majovski@gmai

Ok, saj vem da nikampa samo za nas, a kjer smo mi je še kaj placa?? Lahko se dam tudi na čisto drugi konec kampa al pa v drugi kamp.... mogoče sem napačno razumel da je en del kampa rezerviran za nas.
Sergij

bizi

Citat od: s.majovski@gmai;139193Ok, saj vem da nikampa samo za nas, a kjer smo mi je še kaj placa?? Lahko se dam tudi na čisto drugi konec kampa al pa v drugi kamp.... mogoče sem napačno razumel da je en del kampa rezerviran za nas.
Sergij

Placa je dost Sergij...

s.majovski@gmai

Ok, se vidmo proti večeru, pa nazdravimo z domačim refoškom!!

garac

sušo po postanku v Kr, upam, da uspešno nadaljuje proti Bohinju
[SIGPIC][/SIGPIC]  

gule

Gule, zate mi je pa res prav žal, da ne moreš ker je podobna scena, kot v bosni, kamp, potok z osvežilnimi napitki... in potem mora ronilac vsako tolko do vode... in ne boš verjel ni tako globoka in mrzla, niti očal ne moreš zgubit

Škoda. Mogoče kaj pomaga tolažba, da se boš pa čez kako leto mogoče pripeljal gor s porihtanim CX-om

Prijatelji hvala na lepih in tolažilnih besedah...okoli 25 naslednji mesec bom v domovini, če bota imela kaj časa se lahko najdemo na kakšni kavici...mogoče en dan naredimo kakšno hojo recimo do doma na Okrešlju?

Lovro

Citat od: gule;139234...okoli 25 naslednji mesec bom v domovini, če bota imela kaj časa se lahko najdemo na kakšni kavici...mogoče en dan naredimo kakšno hojo recimo do doma na Okrešlju?

Evo, če ne bom ravno takrat v hribih, se res lahko kaj slišimo, pa zmenimo...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Etedoron

Kao 'naš' je desni del kampa, čeprav je ves kamp na voljo, ampak tam smo malo bolj skoncentrirano spačkarji. Lastnik kampa ni mogel ogradit spešl za nas, ker nisem mogel najaviti koliko nas bo. V ta namen je bila tudi predprijava, ampak če so se vnaprej prijavili trije, poem nam nima kaj ograjevat. Ampak ni panike - placa je dost za vse.
Zanimivo - presenetljiva tuja udeležba (da so k nam prišli tako od daleč) in presenetljivo nizka slovenska udeležba, nekje na nivoju piknikov s po 20 avti.
Okej, zdaj pa dost. Plaža vabi. čao
2CV la mur tu žur!