C5 III - sklopla ali?

Začel/a odpad, Junij 28, 2012, 01:04:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

Pa še nekaj,vsaka reklama je reklama,tudi negativna.....

xpuser

Citat od: odpad;136700Kaj je pa blo z vztrajnikom MSrouga?

Pri Jerovšku je bil naš servisiran in od danes naprej ne bo več. Glede na postopanje v povezavi s sklopko - še iz časa, ko je bil avto v garanciji in tudi v zdnjem tednu, si ne zaslužjo, da se jim pusti še kak evro.

Sej ni servis kompliciral, citroen slovenija je tisti ki odobri.
Kdaj bo enim jasno ???

BT-C5

Pri Jerovšku je bil naš servisiran in od danes naprej ne bo več. Glede na postopanje v povezavi s sklopko - še iz časa, ko je bil avto v garanciji in tudi v zdnjem tednu, si ne zaslužjo, da se jim pusti še kak evro.

pod to temo,stran 34 ( 12.11) slika 4 in 5,žice kontrole obrabljenosti zavor..

Moj rouge Avion (C5 tourer 2.0HDi 140 FAP)

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=4982&page=34

ModelJT

Vztrajnik mu je tresel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Vlado333

Sam sem avtomehanik, in nikoli ampak NIKOLI ne bi stranki nekaj zaračunal pa, da tega dejansko ne bi zamenjal ali pa nalil slabše olje kot sem ga zaračunal. Ne delaj nekomu tisto kar nočeš, da drugi počnejo tebi.

Prvič, ko bi prišel tak "ukaz" od šefov, dam odpoved in vse razkrijem na internetu. Velikokrat stranki podarim kako žarnico ali naredim kakšno manjšo stvar brezplačno, saj servisa zaradi tega ne bo "pobralo" posamezniku pa to lahko veliko pomeni.
Glede zadovoljstva ali nezadovoljstva s posameznimi servisi je pa tako, vsi delajo-mo napake, osebno vem za kar nekaj storjenih napak na različnih servisih, pa zaradi tega nisem mnenja, da je to slab servis. (govorim o Citroenovih servisih). Èloveško je zmotiti se, vendar je pomembno, da se iz tega nekaj naučiš in to seveda tudi priznaš.  

Glede sklopk pri C5 je pa stvar ta, da velika večina sklopk drsi zaradi "samonastavljive" košare katera se pokvari (isti problemi so bili tudi pri C4 2.0HDI).
Zakaj se pa serviserji lažejo, ko pripelješ avto z drsečo sklopko in rečejo "do zdaj pa še nismo imeli takega problema" pa žal lahko le ugibam, ker vsi vemo, da jih je kar nekaj katerim je sklopka VELIKO PREHITRO "zdrsela".

Kolikor sem jaz seznanjen z reklamacijami je za servis to veliko papirologije in bolj slab zaslužek vendar zame osebno to še vedno ni razlog za "slab" odnos do stranke katera je kupila ne ravno poceni vozilo in hoče le brezhibno vozilo.
Ko bo meni v garanciji zdrsela sklopka se me bodo težko znebili. :)

Lp Vlado

BT-C5

Vlado333:emot112::emot112::emot112:

frodo1

Citat od: Vlado333;136718Sam sem avtomehanik, in nikoli ampak NIKOLI ne bi stranki nekaj zaračunal pa, da tega dejansko ne bi zamenjal ali pa nalil slabše olje kot sem ga zaračunal. Ne delaj nekomu tisto kar nočeš, da drugi počnejo tebi.

Prvič, ko bi prišel tak "ukaz" od šefov, dam odpoved in vse razkrijem na internetu. Velikokrat stranki podarim kako žarnico ali naredim kakšno manjšo stvar brezplačno, saj servisa zaradi tega ne bo "pobralo" posamezniku pa to lahko veliko pomeni.
Glede zadovoljstva ali nezadovoljstva s posameznimi servisi je pa tako, vsi delajo-mo napake, osebno vem za kar nekaj storjenih napak na različnih servisih, pa zaradi tega nisem mnenja, da je to slab servis. (govorim o Citroenovih servisih). Èloveško je zmotiti se, vendar je pomembno, da se iz tega nekaj naučiš in to seveda tudi priznaš.  

Glede sklopk pri C5 je pa stvar ta, da velika večina sklopk drsi zaradi "samonastavljive" košare katera se pokvari (isti problemi so bili tudi pri C4 2.0HDI).
Zakaj se pa serviserji lažejo, ko pripelješ avto z drsečo sklopko in rečejo "do zdaj pa še nismo imeli takega problema" pa žal lahko le ugibam, ker vsi vemo, da jih je kar nekaj katerim je sklopka VELIKO PREHITRO "zdrsela".

Kolikor sem jaz seznanjen z reklamacijami je za servis to veliko papirologije in bolj slab zaslužek vendar zame osebno to še vedno ni razlog za "slab" odnos do stranke katera je kupila ne ravno poceni vozilo in hoče le brezhibno vozilo.
Ko bo meni v garanciji zdrsela sklopka se me bodo težko znebili. :)

Lp Vlado

Ja to si pa lepo povedal, po tvojih prispevkih se mi je zdelo, da bi lahko bil takšnega poklica, a doma tudi kaj delaš?
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

BT-C5

hotel sem povedati v kakšnem stanju je bil avto vrnjen iz servisa!!

Xandrej

Ker je imel vtrgano tisto žico, ki itak sama narazen pade če jo boljše pogledaš... Tiste žice itak že same narazen padejo...Ko boš dal nove ploščice bojo tile zelopomembni kabli zraven in bo mir, da boš ti videl kdaj so ploščice hin ker to ne čutiš ... Zdaj pa je to zaen drek servis al kaj? Pa ljudje božji kam smo te pršli? Pol pa je itak najbolje, da doma šraufate pa je... Kupiš eno dvigalo za 2 jurja pa ga imaš clo življenje pa si avte sam šraufaš... Vsi neki prestrašeni, vsi naduvani s strani pravic pop tv-ja in še česa... Èe se bencin podraži se vse podraži, jebejo trgovce pa prodajalce pa tiste ki DELAJO!!!!

Kot je napisal vlado333!

BT-C5

Citat od: Xandrej;136740Ker je imel vtrgano tisto žico, ki itak sama narazen pade če jo boljše pogledaš... Tiste žice itak že same narazen padejo...Ko boš dal nove ploščice bojo tile zelopomembni kabli zraven in bo mir, da boš ti videl kdaj so ploščice hin ker to ne čutiš ... Zdaj pa je to zaen drek servis al kaj? Pa ljudje božji kam smo te pršli? Pol pa je itak najbolje, da doma šraufate pa je... Kupiš eno dvigalo za 2 jurja pa ga imaš clo življenje pa si avte sam šraufaš... Vsi neki prestrašeni, vsi naduvani s strani pravic pop tv-ja in še česa... Èe se bencin podraži se vse podraži, jebejo trgovce pa prodajalce pa tiste ki DELAJO!!!!

Kot je napisal vlado333!

..niso point žice!!
..oprosti ampak vsako tele vidi,da so pretrgane!!..in frajer zmontira kolo gor ti da ključe v roke ti mu stisneš še petaka ali deset oba se nasmejeta(zdaj bo pa vredi) in greš??
..pa ne povedat,da spodaj vse ven štrli,gre se za odnos do stranke..
..oni si pa misli,ko ga jeb..
..in,če nekaj tako banalnega ne morejo popravit ko vidiš na tri kilometre,to zame ne bo nikoli dober servis!!
..saj vem,da so tvoji kolegi tudi tam,ampak malo jih oku..aj,da se popravijo!!

Xandrej

Ne gre se za kolege ali kogarkoli. Eh ne da se mi več.

Upam, da najdeš servis ki bo dovolj dober za tebe pa da boš zadovoljen.

LP

:BigThumbs:

xpuser

Citat od: BT-C5;136745..niso point žice!!
..oprosti ampak vsako tele vidi,da so pretrgane!!..in frajer zmontira kolo gor ti da ključe v roke ti mu stisneš še petaka ali deset oba se nasmejeta(zdaj bo pa vredi) in greš??
..pa ne povedat,da spodaj vse ven štrli,gre se za odnos do stranke..
..oni si pa misli,ko ga jeb..
..in,če nekaj tako banalnega ne morejo popravit ko vidiš na tri kilometre,to zame ne bo nikoli dober servis!!
..saj vem,da so tvoji kolegi tudi tam,ampak malo jih oku..aj,da se popravijo!!

Èak tebe je zmotlo k ti ni žic prklopu ? Bi reko...:Hammer3:

BT-C5

BT-C5

Citat od: xpuser;136750Èak tebe je zmotlo k ti ni žic prklopu ? Bi reko...:Hammer3:

..ne,bile so poškodovane,prekinjene,potrgane --kakorkoli,naj vsak sam presodi!

Vlado333

Citat od: frodo1;136731Ja to si pa lepo povedal, po tvojih prispevkih se mi je zdelo, da bi lahko bil takšnega poklica, a doma tudi kaj delaš?

Žal doma ne delam, ker se že v službi "nagaram" pa še v bloku stanujem, če boš pa imel kdaj kak problem ti rade volje pomagam, kakršnokoli pomoč boš že rabil.