C5 II break 1.6 HDI FAP X

Začel/a DejanO, Maj 21, 2012, 11:12:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Zakaj se nebi dalo luči nastavit. Seveda se da. Idi nekam da ti snop nastavijo.

Racman1

Danes sem hotel priklopiti moj mobitel v avtu pa ne znam. Imam Nokio C5 (avto pa je tudi C5 ha, ha, bi se morala povezati kar sama brez moje pomoči) vendar ne znam to nastavit. Ali se sploh da? Zahteva "pairing" vendar ne telefon ne avto nekako ne najdeta drug drugega. Èe se komu ljubi kakšno besedo na to temo, bom zelo vesel.

dvorjan

@Racman1: Najprej vklopi Bluetooth povezavo na telefonu, nato pa ob vzganem avtu (ali kontaktu) poisci "Citroen" in vnesi sifro za povezavo. Mogoce ne bi skodilo, ce bi se pred tem vzel v roke navodila za uporabo ter tam prebral kaj in kako ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Racman1

Sem že probal pa mi ne najde ničesar. Bom malo pobrskal internet na to temo, če je kje podoben problem. Hvala vseeno.

Racman1

Naj povem, da sem zrihtal. Telefon mi je vedno našel C5, jaz pa: pa kaj sam sebe najde, no potem pa mi je prišlo, da je tudi avto C5, sem ga dodal in špila kot urca.
Hvala in lep pozdrav vsem.

DejanO

Citat od: Xandrej;148678Zakaj se nebi dalo luči nastavit. Seveda se da. Idi nekam da ti snop nastavijo.

Ja kam v MB? Kaj na AMZS ali Avtocity?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Citroenovc

Citat od: DejanO;148744Ja kam v MB? Kaj na AMZS ali Avtocity?

Ja halo? Zakaj se pa luči ne bi dalo nastaviti?

PA na vsakem tehničnem ti preverijo ustreznost snopa ... Seveda pa ne sme biti avto ravno spuščen z dvigala - je fajn, da se malo znivelira najprej ...
OK

LP
Primož

gigo

Citat od: DejanO;148744Ja kam v MB? Kaj na AMZS ali Avtocity?

Pa ti to resno al je kak keč od vzadi?!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

DejanO

Danes pokličem malo na servis, da preverim kako pa kaj.
S tisto lečo na tehničnem ti res preverijo, pravilno nastavi pa ti nihče.
Preveril sem žarnico, je pravilno nameščena točno v sredini tistega tunela ki štrli iz sredine zasenčenega žarometa.
Na ZX je bil imbus in si nastavil višino. Tu ni videti nič.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Citroenovc

Citat od: DejanO;148768Na ZX je bil imbus in si nastavil višino. Tu ni videti nič.

lp

No, tudi C5 se luč nastavlja.
OK

LP
Primož

DejanO

evo rešeno, odstraniti treba samo gumo-čepek, ki prekriva luč. Potem imbus.
Hvala.

DejanO

C5-ka pridno nabira km, 105.000 je zdaj.

Danes je dobila skoraj nove prednje Continentalke contiwinter contact ts830 215/55-16 - še 7,5 mm profila, ker z Fuldo Kristal (5,5 mm) nismo prišli nikamor, kjer je malo več snega in se cesta vzpenja. Cena za dve gumi (dot 3610) je bila 80 eur. Tako ohranjenih Michelink nisem nikjer zasledil.

frodo1

Citat od: DejanO;151095C5-ka pridno nabira km, 105.000 je zdaj.

Danes je dobila skoraj nove prednje Continentalke contiwinter contact ts830 215/55-16 - še 7,5 mm profila, ker z Fuldo Kristal (5,5 mm) nismo prišli nikamor, kjer je malo več snega in se cesta vzpenja. Cena za dve gumi (dot 3610) je bila 80 eur. Tako ohranjenih Michelink nisem nikjer zasledil.

Zelo ugodna cena, tudi jaz že gledam za zimskimi gumami za naslednjo sezono, ne vem kdaj bo ugodneje kupit, sedaj ali nekje v jeseni pred pričetkom  zimske sezone.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

DejanO

Ja res ugodno, nove gume z 9 mm prifila so od 130-150 eur.
LP