AMI 6

Začel/a janez, Maj 12, 2012, 06:01:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Tisti, ki se ne spoznamo, tegale stebrička ne razumemo najbolje. Imaš mogoče še kakšno sliko kako bi to moralo zgledati? Vem, da sem zahteven...

Zeko124

Ja, ta steber sem pa že v živo videl, ampak takrat nisem vedel kaj pa kako. Še vedno bolj profesionalno narejen kot moj :Hammer3:.

Pri meni je na levi strani majster našvasal en cel kos pleha (po merah ga je še kar zadel) seveda čez rjo, pa je potem pobral podložke na pantih za vrata dol, da je stalo nekak skup. Na desni strani je pa pregnilo tudi čez tisto fliko, pa je malo prelimal s silvertejpom :Hammer3:. Ne moreš verjet...

OnT: kaj konkretno pa je uničeno? Po nekaj dela, pa saj maš voljo :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Takle  mora zgledat steber... Menda ja vidite kje so flike gor ???

andraž

Ja, zdaj je jasno. Hvala.

pubi2cv

Keža, povej, če kaj konkretnega pogrešaš, grem lahk mal razkopavat po marofu...

janez

Uf... težko razložit... Bova šla enkrat skupaj na marof pa z skicami delov. Ne se sekirat...

sušo

Citat od: janez;132912Bova šla enkrat skupaj na marof pa z skicami delov

Treasure hunters... Adventure boys... Magic makers...

pubi2cv

:Hammer3:Buahahaha

krka964

Tole so morali biti opremljeni majstri, da so zadevo tako umetniško zložili skupaj. Malo me spominja na tiste skulpture iz starega orožja, ki jih je delal Svetina. No mi amaterji smo včasih vse po vrsti flikali izključno s poliestrom. Pač nismo znali variti.

janez

Brez skrbi... tudi  na poliester niso pozabili na tem amiju... zadnji steber.

2sv

tako so ga popravljali kot sedaj avte stare tam okrog 15 let porihtat da je na oko kolikor toliko sprejemlivo pa vozit dokler gre nihče ali pa le peščica zagnancev študira da bi bil mogoče pa zanimiv ko bo 30 let star

k_ad

Pozdrav vsem skupaj!

Prvič sem na vašem forumu in to verjetno ne bi bila, če ne bi hranila original luči od Ami 6 na podstrešju. So še v original embalaži in neuporabljene. Malo pa se jim že pozna čas.

Jih mogoče kdo izmed vas potrebuje?

bizi

Citat od: k_ad;133483Pozdrav vsem skupaj!

Prvič sem na vašem forumu in to verjetno ne bi bila, če ne bi hranila original luči od Ami 6 na podstrešju. So še v original embalaži in neuporabljene. Malo pa se jim že pozna čas.

Jih mogoče kdo izmed vas potrebuje?

jest,jest.031354904
bizi

k_ad

Tukaj pa sta še dve fotografiji ...

janez

Bizi... ti jih imaš, jaz jih pa sploh nimam. OK, si se prvi oglasu... vzami ti, jaz pa tvoje ... Èe ne ti pa jaz... moj telefon je 041 511 626