ds kuha

Začel/a gasper6, April 04, 2012, 01:16:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deuche

Zdaj pa takole. Jaz sem glede na napisano 99% siguren, da ni nič narobe. Tisti en procent si bom pustil glede na to, da stvar nisem pogledal sam in še iz tebe je potrebno vleč informacije eno po eno.

Èe si nafilal hladilnik do roba mora vodo ven porinit pa, če se vsi na glavo vržemo. Tam bi sicer morala biti cevka, ki gre po vrhu hladilnika v desno in nato dol, da ti višek odteče pod avto in ne svinja okoli čepa in ti nebi niti opazil. Edino zgoraj sem malo preveč napisal 2l, ma slab liter glede na prostornino sistema definitivno je. Lahko tudi računamo ali pa izmeriš.

Spodnja cev mora bit bistveno hladnejša, ker gre voda skozi hladilnik- izmenjevalnik, ki toploto odda v okolico, in bi res bilo narobe, če bi bila ista T zgoraj in spodaj. Pa še termostat si ven vzel, kar pri trenutnih T in količini vode cca 11l pomeni, da ta večino časa ni na delovni temperaturi.

Indikator pozabi, ker so ti povedali čemu služi.

Poglej, če imaš loputo v tunelu pred hladilnikom in da je odprta.
Vžgi, daj gretje kabine na max, natoči vodo do vrha, daj malo po gasu, da precirkulira, po potrebi dotoči, če te skrbi pretok poglej kot ti je andraž napisal (jaz to nisem nikoli probal, ker s termostatom not ne vem, če bi kaj videl) in teraj po klancu gor. Ker paraviš, da ne kuha in samo ven meče jo pusti da zmeče ven kar misli in po par urah, ko bo hladna poglej v hladilnik. Èe je je vode za en prst nad satovjem ne dotakaj vode in pojdi še enkrat v kalnec in ne bo metala ven nič.

Èe te je strah, ker ne veš kaj počneš pa si poišči družbo nekoga, ki zna, da ti bo gledal pod prste.

Še enkrat, glede na vse tvoje informacije mislim, da je vse OK.

deuche

Tu sem ti še sliko iz neta nalepil, kjer se vidi kam bi moral tvoj višek vode it. Sklepam, da jo nimaš, ker govoriš samo o luknici na grlu. Sicer starejša generacija motor, vendar se najlepše vidi od vseh kar sem jih našel.

gasper6

bom probav to kar si mi napisav,sam da se vreme mal poprav.pa se slišmo hvala za informacije

andraž

Sorry za zavajanje, kazalec desni strani fotografije, ki si jo nalimal je za tamperaturo vode. Tega nisem vedel. Upam, da hitro popraviš in da ne bo predrago.

gasper6

tako napako sem odpravil.bil je samo zamešen hladilnik vode.