Sklopka

Začel/a peter skala, Maj 29, 2007, 11:15:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

kako vam pa stopalka za sklopko prime,meni namreč zagrabi takoj ko jo pritisnem.ko pa jo spuščam ima pa najprej polovico praznega  šele potem pa prime
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

hadei

?e se ne motim, si to ?e omenjal na srečanju.
Kako to misli?, ko stisnem?! A to misli?, da prime ?e v prvem centimetru ali celo manj? ?e je tako potem ni v redu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

?e je pri vrhu je verjetno na koncu.

peter skala

mogoče ne ravno prvi cm ampak potem pa takoj,a se to ne da nastavljat,se mi  zdi da sem nekje celo prebral nekaj na to temo

deyo

Po moje se jo da Naštelat. Ti bodo pa pikasojevci dali točno informacijo.

hadei

Bom jutri zjutraj preveril kako je pri meni in bom sporočil. Kakorkoli je pri meni, je v redu. Mislim, nič ni mote?e. mogoče imam celo isto kot PETER SKALA. Bom sporočil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Citat od: peter skala;9286kako vam pa stopalka za sklopko prime,meni namreč zagrabi takoj ko jo pritisnem.ko pa jo spuščam ima pa najprej polovico praznega  šele potem pa prime

Pri BX tako prijemlje ?e najmanj zadnjih 60k km. Se pa tega, na katerem delu prime, ne da nastavljat - nastavlaja se samo višina stopalke (lahko skraj?a?, ali pa podal?a? hod).
Pri piccu sigurno ?e ni hin - moja pa se ?e počasi poslavlja - prime ?e čisto na vrhu, ubistvu ko stopalko ?e spustim - dokler v peti prestavi ne drsa, je kuplunga okj!
Hja, dougcajt mi je ja...

hadei

No, stvar je tak?na, da pri meni moram kar stisnit nekaj CM, da prime "kuplunga". Prav tako je pri vračanju. Moram spustit nekaj CM.
To sem tudi danes probaval na drugih avtih, pa je isto kot pri meni.
Je pa tako kot MICHOBX pravi...dokler ne drsi je dobro. Ni pa odve?, da se odpravi? na servis in tam povpraša?, ?e se da kaj nastavit.
[SIGPIC][/SIGPIC]

peter skala

sem pobaral stru?kota v servisu in se zadeva ne da nastavljat,ampak ni panike le nogo stran od pedala ke jo čisto refleksno prislonič k pedalu pa ?e drajsa in potem dan na dan pa mesec na mesec pol je pa jok kako je hin.

pa ?e ena pripomba na druge teme o servisih.zaenkrat ga ?e nisem resno rabil razen nekaj vprašanj in pa menjava plastike pod motorjem in zloglasne proxie za nastavitev luči,ampak ?e so tudi sicer tako ustre?ljivi in cenovno znosni ,potem je novak na brezovici definitivno  dober servis.
bi rekel sre?ko ,kapo dol.

boga

Kako se ne da nastavljat? Bom ?e jaz poklical mehanika, da preverim , ?e je to res
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

garac

@boga, si se pozanimal?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

boga

not yet. Bom, obljubim
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Markolin

Zmeri sam neki oblubla?, dej nared ?e enkrat kako stvar!!!!!!

deyo

@BOGA
Bom moral spet uporabit tistega sme?ka, sam ga zdej ne bom, ker mi je HADEI en dan reku da sem postal agresiven.

tct

Sklopka se nastavlja, da za?enja prijemati, ko je pedal 3,5cm od tal. Tako je na Xantiah na zajlo. Tudi tukaj so govorili o avtomatskem nastavljanju, pa je treba pedal z vijakom na vilici odmika?a na menjalniku nastaviti na mero.