Servis + splošno nakladanje

Začel/a Gox, Marec 29, 2012, 07:52:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Danes sem se lotil moje Husqvarne R52 S ... po štirih sezonah košnje sem naredil temeljit servis.

Olje je bilo že precej zažgano ...

najprej sem izpustil olje, potem razstavil kolesa in podmazal vse ležaje, tako da se lepo vrti.

Očistil podvozje (opral z visokotlačnim čistilcem 160bar) in ga na novo prebarval.

Montiral nov nož (25€), novo svečko Champion (3,6€) in dolil olje Honda. cca 450ml (takega so mi prodali na servisu Husqvarne)

Spihal sem še zračni filter, ki je bil kar zabasan. (čeprav ga 1x letno spiham)

Ker so zadnja pogonska kolesa že bla skoraj racing varianta, sem še malo profila narezal na gume :)

Tako zdej je pripravljena :BigThumbs:

Trava že raste, tako da bo kmalu akcija.

deuche

Ponavadi ti na prvem servisu naredijo luknjo na pokrov nad nožom, da si olje menjaš v 5min pred vsako sezono.

Gox

Ja saj drugače pa rabiš 2 minuti več. Nož itak odšraufam pred vsako sezono, ko ga nabrusim in popravim poškodbe od kamnov.

Tisti plastični pokrov pa držita dva vijaka, tako da je hitro dol.

Gox

Po servisu kosilnice, je bil na vrsti moj drugi stroj za prosti čas in zabavo :)

Flexer, letnik 1998, prevoženo verjetno cca 200km ...

Ker sem lani pozabil nanj, je zelo slabo delal. Vžgal je sicer takoj, samo delal pa je neenakomerno, se zaletaval in ugašal.

Vzrok je bila stara mešanica v uplinjaču, ki je pustila usedline in umazanijo.

Sem razstavil, očistil in opral vse kanale, spucal dizo in je :BigThumbs:

Sicer me še prosti tek nekaj zafrkava, ker ga ne drži dobro, drugače pa med vožnjo laufa kot mora. vmax 30km/h doseže zelo hitro ...

To je stroj za prihodnje čase ... poraba 2,5L/100km ... vsaj tako piše, nisem nikoli meril, ker vedno pozabim kdaj sem tankal.

Spoznal sem tudi kakovost pnevmatik letnik 1998, na prvem ovinku sem takoj čutil, da tudi 30km/h je lahko prehitro, ko gre guma že po svoje :)

Drugače zanimiv stroj za se peljat, tih in poskočen, zaradi hribovskih prenosov.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;128548o marija, a ogledalo je orginal?

A ne, to je iz arhiva :)  Sem montiral gor ko sem potoval v službo 17km celih 45minut ... pa da sem lahko opazoval avte zadaj ... Ker je Flexer na cesti dokaj nevarna reč, zaradi svoje hitrosti.

Original pa sploh nima ogledal.

deuche

Èlovek se resno pripravlja na sezono... Sedaj ti fali samo še servis na enem foribordotu in se sezona lahko začne. :emot112:

Mike666

Hehe te stare flexerje se še da dobro sfrizirat. Od mojega fotra gre cca 60km/h heheeh.
Stari maček glede friziranja mopedov.

Xandrej

Da neboš kje pri prevoznem sredstvu ki gre max 30 čutil ti DOT gume no pa ne ga srat...

Ta moped gre hitro 50 km/h seveda pa je finta če te dobijo...

Jaz sem lani kupil Aprillio 50 pa mi je bilo serijskih 45 zelo zelo nevarno tudi za po mestu in v primestnem prometu... Ker se vsi vozijo 50 ali pa 55 in si ovira na cesti in to je celi hudič... Naenkrat imaš sredi mesta kolono vozil za sabo...

:BigThumbs:

Tiki

Pri APNu se da z 20 let starimi gumami polagati ovinek da stopalka ruži po asfaltu...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

garac

seveda se da, meni je še komolec ružil in plužil po asfaltu :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Mene je trava po ušesu čohala ko sem ga položil.... :funny34d:

Gox

Citat od: Xandrej;128596Da neboš kje pri prevoznem sredstvu ki gre max 30 čutil ti DOT gume no pa ne ga srat...

Ta moped gre hitro 50 km/h seveda pa je finta če te dobijo...

:BigThumbs:

Moped je lahek, guma stara 14 let, napolnjena ... in ko na starem asfaltu pri 30km/h zaviješ v oster 90st. ovinek verjemi da guma spredaj ne bo sledila tvoji zamišljeni poti. (vseeno mislim da bi v takem primeru nova guma lepše prijela)

Dele za predelavo flexerja imam vse na zalogi. (Auspuh, zobniki, sesalna cev, filter) (še od preteklih časov) Samo v tem ne vidim smisla ... zakaj bi ga predeloval, namenjen je vožnji po kolesarski stezi s svojimi dobrimi 25km/h ... tako da ostaja original.

Kdor misli da je pa 30km/h malo, mu lahko iz izkušenj povem da se tudi pri taki hitrosti da skipat :)

Sem peljal teh dobrih 25-30km/h v ozek S ovinek z gladkim asfaltom. Pri izteku iz S-a pa mi je odneslo zadnji del flexerja, hitro sem vrgu dol desno nogo da se ulovim, pa sem tako drsel pravokotno na cesto, dokler guma ni zagrabila in me je prekucnilo preko na drugi bok flexerja. Ob tem sem s palcem na nogi brcnil na cesto, tako da sem že mislu da se je zlomu.  (Sem bil tudi na obisku v ZD, pokazat palec ko je dobil lepo vijolično barvo.)

Sem pa se počutil prav smešno, ko sem se tako brezveze skipal s Flexerja ...

Ja tako da tudi majhna hitrost je lahko nevarna ... pa bi reku da imam nekaj izkušenj z vožnjo mopeda/skuterja. (Avtomatik ene 20.000km, skuter 55.000km)

sop

evo, vceraj sva se tudi z mojim sinom lotila kosilnice. priznam da me je tale tema spodbudila v to.
sva pospahtlala staro travo v skoljki, zamenjala olje, nabrusila noz in spucala zgornji del. malo je bilo treba se poravnat pleh okoli noza, ki ga je zvilo kamenje. je pa skoljka ye malo mehurjasta tu in tam. zdaj skoraj ne prepoznam vec moje kosilnice.
sva pa se s flexom odrezala tisto plehnato precko spodaj, kjer trava ven leti, saj se je tam trava vedno zabijala in je potem kosilnica crkovala. zdaj je boljse, le vec je treba pograbit :)

Lovro

Jaz sem te akcije z generalkami izvajal lani - obe kosilnici nesel k enemu možakarju, da jih je razdrl prepucal itd. Takoj sta pokazali več volje do dela, ko novi.

Drugače pa enkrat na leto menjam olje in nabrusim nož, ono na nitko pa podmažem.

Problem je le v tem, da moram eno še vedno porivati naokoli po travniku, drugo pa nositi po bregovih, jebemti...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)