Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Hvala hvala...

Kak sem srečen...

Ne nekaj pa moram povedat. Kak pa se s tem avtom pelaš tak pa se nea z nobenim... Pri 130 km/h se ne sliši nič še šum vetra ne... Samo plavanje pa to je to...

Res avtek je treba spolirat ščistit kot se reče pa popedinat pa gume zamenjat pa bom dal kake slikice še valjda...

Pimpal? Po moje nič... Ne vem. Spredj pa zadaj pa tam pridejo led diode kjer gre ostalo pustim. Le ene felne si še moram zmislit... Ali bom vzel originalos ali pa kaj drugega. Bom videl ker ima zraven baje še dvojne letne pnevmatike pa moram pogledat v kakem stanju so ker zimske so več kot gut. Mišelinke alpinke 245 45 R18... Bomo vidli...

Zdaj je treba malo še šparat...

:BigThumbs:

yamaha20252025

Pozdravček še iz moje strani in seveda čestitke ob nakupu.
Sicer si kar nekaj časa porabil, da si našel primeren model, a sam veš, da je na koncu nasmeh na obrazu nepopisen in čas, ko si čakal na primeren trenutek je pozabljen.

Tudi sam si želim, da objaviš še več slikic in seveda še kaj poročaš o vozilu.

Pred časom sem nekje zasledil, da 2.7 motor, pa bi dal chipati... Bi te to še zanimalo? V tej smeri malo sam razmišljam..., a ne vem, če bi menjalnik prenesel navor...?

Me pa prav zanima, kakšna platišča si boš izbral...
Ko sem sam gledal, je bilo zelo malo možnosti širine 8.5J.

Še enkrat veliko užitkov in čim manj servisiranja.:BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

gigo

No, čestitkam se tudi jaz pridružujem. Kot vedno bom samo to rekel... najti zdrži 500.000 km in pol naj ti crkne ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

ModelJT

Lepotec je! Èestitke! Naj ti dobro in dolgo služi!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Tiki

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

deuche

Kaj je C končno začel barvat rdeče C5ke?

Vsekakor čestitke in čimprej na eno doooolgo furo. :emot112:

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Hvala vsem za lepe želje...

Citroen še vedno ne dobavlja rdeče C5 in je gospod pač tokrat vzel perla belega...

Yamaha... nebom dal čipat. Nekak se mi zdi da ta avto pa še manj kliče po nekem stiskanju po gasu ker je res ladija... Aja pa bog ve kaj bi menjalnik rekel po moje bi kaj veš....

:BigThumbs:

zlikovski

Zdaj pa samo kruzat.
Naj ti dobro služi.

yamaha20252025

Ja, to je ladja...je pravi avto, v katerega se vedno lahko vsedeš le z užitkom.

Sam sem si ga zelo želel, pa žal ni bilo nič pametnega.... Vse ogromno kilometrov in letnik me je zmotil...

Zato še vedno strmim prav v vsakega C6, ki ga lahko zagledam na cesti. Najbolj pa me pritegne dejstvo, da v bistvu redko vidiša ta avtomobil, zato je meni še toliko bolj všečen, poseben. Za moje pojme je to novodobni Citroen CX, kateri je pred desetletji dodobra mešal "štrene" konkurenci... Francoski predsednik se je vozil v njem...
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

ModelJT

Uf francoski predsedniki so se vozili v veliko citroenih, eden je enemu od njih tudi rešil življenje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Jacques René Chirac ga še vedno ima. Sem enkrat zasledil na francoski nacionalki oddajo o njegovem življenju. Samo alle chauffeur je reku pa sta se odzibala.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

DejanO

Èestitke tudi z moje strani, naj ti lepo služi in uživajta v njem.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

Mogoče se dobimo pri Gogiju in kako rečemo na račun C6-e.

PS: Cuccy ima moj bivši modelček 1:20, prav tako rouge barve.

lp
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Dr. MadMan

Èestitke za admiralsko ladjo. Jaz bi sicer izbral drugačno barvo je pa v tej barvi verjetno bolj redek za videt.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si