Strešni kovček

Začel/a drmare, Maj 27, 2007, 08:23:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Dvomim, da JE spljoh koga.
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Evo enega fensi....spljoh nisem vedel do sedaj kako grdo izgleda "me?ka" s kufrom....milo mater.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

Danes sem videl enega C2 s kufrom....ja nevem ?e ni bil kufer večji kot avto.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

deyo

Citat od: JozeG;14953Nekega lepega dne boš ugotovil, da potrebuje? za na morje 2 x kratke hla?e, 4 majice, 2 brisa?e, kopalke, ?e nisi nudist,orodje za osebno higieno in denar. štirje se lahko odpeljejo na morje v C2, brez Thule-ta.

Danes ko smo se vražali domov z dopusta me je žena na avtocesti opomnila naj malo spremljam vozila in njihovo dodatno opremo.

Naša Xantija je bila ena redkih (zelo redkih) vozil brez Thuleja ali prikolice.

Smo štiričlanska dru?ina z dvema otrokoma (7 in 2.5 let - kar potegne dodatano kramo ... beri rekvizite) in smo v prtljažnik zbasali vse potrebno za 10 dnevno pre?ivljanje dopusta na morju. Vse je bilo zločeno pod polico !
Samo zložljiv otroški športni vozišek smo postavili na sredino na zadnji sedež.

In ?e kar je najbolj pomembno : vožnja je bila v primerjavi z preteklimi leti, ko smo se na dopust vozili z Našim drugim vozilom (Opel Astra karavan) neprimerno bolj udobna in za mojo hrbtenico manj stresna.

Slava Citroen Xantiji :BigThumbs:.

boga

Citat od: deyo;15417Smo štiričlanska dru?ina z dvema otrokoma (7 in 2.5 let - kar potegne dodatano kramo ... beri rekvizite) in smo v prtljažnik zbasali vse potrebno za 10 dnevno pre?ivljanje dopusta na morju. Vse je bilo zločeno pod polico !

BRAVO! Tudi vi ste NORMALNA dru?ina! :BigThumbs:
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

drmare

Citat od: boga;15458
Citat od: deyo;15417Smo štiričlanska dru?ina z dvema otrokoma (7 in 2.5 let - kar potegne dodatano kramo ... beri rekvizite) in smo v prtljažnik zbasali vse potrebno za 10 dnevno pre?ivljanje dopusta na morju. Vse je bilo zločeno pod polico !

BRAVO! Tudi vi ste NORMALNA dru?ina! :BigThumbs:

Kar hval se, ko ti bo normalna dru?ina zrasla (?e posebej, ?e so otroci lepšega spola) boš pa drugače prepeval (hec)!

Ceneje je 230 eur za kufer naflikat, kot pa eno ?tevilko večji voz nabavit! A ne!

LP Mare

deyo

Citat od: drmare;15519
Citat od: boga;15458Kar hval se, ko ti bo normalna dru?ina zrasla (?e posebej, ?e so otroci lepšega spola) boš pa drugače prepeval (hec)!

Ceneje je 230 eur za kufer naflikat, kot pa eno ?tevilko večji voz nabavit! A ne!

LP Mare

To tudi drži (res pa je, da osebno nisem prista? kufrov. Nimam pa nič proti tistemu ki ga uporablja - da se razumemo).
Oba otroka sta kot pravi? ti ta lepšega spola. Bomo videli kaj bo ko bosta zrasli. Upam, da tudi takrat ne bomo potrebovali thuleja ali podobnih zadev??in.
Se javim takrat z citatom tega posta :emot68:

JozeG

Ko bo držina zrasla, boš lahko kupil manjši avto.
Otroci ne hodijo s starci na morje.

deyo

DrMare je verjetno mislil za tisto prehodno obdobje do 15y, ko jih imaš ?e s sabo :)

drmare

Citat od: deyo;15523DrMare je verjetno mislil za tisto prehodno obdobje do 15y, ko jih imaš ?e s sabo :)

To?no tako!  

Glede kov?ka - prista? ali ne, par krat na leto se tudi z njim preživi! Prakti?na, poceni in u?inkovita rešitev! Pa ?e z lepšim delom dru?ine nimam težav (razmerje 3:1 ni meni v prid, ?e veste, kaj mislim)!

deyo

Ja ve? kaj tudi pri meni je rezultat 3:1. Kot sem rekel ?e prej bomo videli kaj prinesejo leta ki so pred nami.

hadei

mogoče je komu od gorenjcev znan...
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Danes sem šel v trgoavto namerno počekirat kov?ke. So italjanske no name znamke, nekateri modeli ?e nekako izgledajo, odpirajo se vsi na desni strani, so pa v akciji okrog -30.
Precej velik kufer se dobi ?e za 140?. Res ni thule, deluje pa kar solidno, sploh modeli, ki so pobarvani v srebrn odtenek
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

boga

@garac, ce imajo res 5 let garancije, kot je ozNašeno na njihovi strani, potem se ziher izplača nakup

http://www.trgoavto.si/index.php?page=katalog&item=273&grp=cam&sklop=3
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Čojko

Smo se ?e vrnili in moram povedati, da sta dva avta zakon! V bistvu smo lahko vzeli vso močno kramo, ki si jo je kdo zamislil in smo jo samo nametali v Klijota s podrtimi zadnjimi sedeži. Nobenega zlaganja, nobenega tla?enja tja nekam v vi?ave, vezanja, bati se ali bo poletelo vse v ???.
Tata spredaj v tovornem Klijotu brez klime, 3 babe in vozišek pa za njim v klimatizirani Xsari - majka!

?e pa bom ?e kaj naredi bom kupil en kombi (star, z druge roke, brez klime, za poke ?olde), pa bo. ?e pa bo slučajno prevelik, pa napišim ?e enga mulca, da bo ravno prav.

LP ?ojko