Strešni kovček

Začel/a drmare, Maj 27, 2007, 08:23:27 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jerry

Pri ženi moraš si priboriti zaupanje. Le zakaj je pri tebi......?
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

boga

kakšno zaupanje človek? Moja ?enka sicer ni tak zmaj, kot ga včasih predstavim, je čisto ok ženska, samo, da ji re?em: ej lub?i, pejmo z dvemi avti na morje?
Foter je vse v 101 zbasal, danes pa ne vem al je folk razvajen al je ubrisan, al sem jaz ubrisan?
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

JozeG

Nekega lepega dne boš ugotovil, da potrebuje? za na morje 2 x kratke hla?e, 4 majice, 2 brisa?e, kopalke, ?e nisi nudist,orodje za osebno higieno in denar. štirje se lahko odpeljejo na morje v C2, brez Thule-ta.

garac

@boga, prijatelj, ubrisan si. Ej, ?e bi bil ti tapreu desc, bi šel na morje z motorjem, ali biciklom, ona pa z avtom in mulci, ter vso kramo, kot si Naštel.
Je zadnji? nekdo pripovedoval, kako je sosed cel dopust v kolesarskem dresu hodil, ampak na kolesu ga pa nikol ni videl... je bil bicikel kar skoz na strehi
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Ja, včasih smo se v spa?ku peljali na morje oče, mama, sestra, jaz in včasih ?e stara star?a in seveda prtljaga, pa je kar ?lo, čeprav se zdi to sedaj skoraj nemogoče. Res pa je, da midva sedaj samo zmečeva kufre v avto, takrat pa je oče ?e kako uro prej zašel vse sistemati?no zlagat, mama pa je mogla vse to prej na ustrezen Našin spakirat. Je pa res, da sem jaz vedno moral sedeti na kaki zločeni deki, blazini in imeti noge na kaki vre?i s prtljago, poleg tega sva bila s sestro ?e zelo majhna (ko smo prodali spačka, sem bil star 6 let). Se pa spomnim, da smo morali skoraj vedno, tudi s kasnejčimi avtomobili, nekaj zadnjih 100 metrov pred vikendom (kjer je bil malo bolj grob makadam) vsi izstopiti, da oče ni nasedel z avtomobilom.

Sva pa tudi s Polono ravno letos ugotovila, da vzameva z vsakim letom vse manj prtljage s seboj.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

saxovts

to je pa Naš berlingo z kufrom pa prtljago

garac

zakaj pa je gurtna čez kufer? A je bil tako nabasan, da se ga ni dalo zapret?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

drmare

Citat od: JozeG;14953Nekega lepega dne boš ugotovil, da potrebuje? za na morje 2 x kratke hla?e, 4 majice, 2 brisa?e, kopalke, ?e nisi nudist,orodje za osebno higieno in denar. štirje se lahko odpeljejo na morje v C2, brez Thule-ta.

A nisi malo pretiraval s prtljago - rabiš samo denar in nič drugega!

Vesel sem, da spadam v kategorijo pravih moških - 6 let sem hodil na morje z motorjem, žena pa z avtom, otroci in kramo! Ko sem nabavil C4 je motor ostal v garaži........prekleti Francoz!

Obi?ajno v avtu (potnički prostor) peljem samo kakšno deko in pov?tre, da h?erki lahko bolj udobno potujeta in kakšno uro odspita....

LP Mare

garac

@mare in zdaj je čas, da se za?ne? s ?portom ukvarjat, blizu 40si, naslednje leto pa s kolesom na morje.

In kako da si šel letos z avtom? žena noče vozit jajc francoskih, al ji ne zaupa??
[SIGPIC][/SIGPIC]  

hadei

?OJKO, jaz ti Priporočam, da spljoh ne greš na morje in boš tako najceneje skozi prišel.
Sicer te pa razumem, da si primoran imeti malo ve? prtljage zaradi malega otroka ampak navsezadnje.....kufer ti vedno ostane. mogoče boš kdaj naredil kakšen dru?inski izlet ali podobno in ti bo tudi tako prav prišel.
kupiš lahko tudi rabljenega, ki je logi?no cenejši. Proda? ga pa lahko ?e vedno, ko ga ne boš ve? potreboval.
[SIGPIC][/SIGPIC]

drmare

Citat od: garac;14989@mare in zdaj je čas, da se za?ne? s ?portom ukvarjat, blizu 40si, naslednje leto pa s kolesom na morje.

In kako da si šel letos z avtom? žena noče vozit jajc francoskih, al ji ne zaupa??

Nezdru?ljivost interesov - motor in avtocesta ne gresta skupaj!
?e svoji ženi ne zaupa? 150% potem je bolje, da si sam!
Francoska jajca - iz tvojih ust.................

bojann

ali pa gre ?ojko tudi na izlet z dvemi avti...
Živi in pusti živeti...

Čojko

Saj ne grem na morje!:emot155: Na morju sem itak doma. Gremo na Tolminsko dihat sve?i zrak in se malo v 15 stopinjski reki namakat.

Ko sem gledal kufre sem bil v dilemi kakšnega naj vzamem. ?irokega in kratkegaa ali dalj?ega in o?jega, koliko literskega, ali bo šel gor tudi bicikel, potem sem meril original prtljažnik in ugotovil, da bi bilo najbrž boljše, ?e bi takrat kupil en thule prtljažnik, itd. Kufrov je malo morje od 120? pa do 500? - ?e ?e vzamem vzamem nekaj boljšega in imam za "zmeraj". V ožji izbor so prišli Kamei in Montana, vendar jih v dveh dneh ne moreš dobit oz. bi se moral vozit kdo ve kam po njih. Thule pa dobiš, vendar so zelo dragi. Zakaj pa Thule? Ker ima Thule kompletno kolekcijo vsega kar da? na streho (prečke, nosilce za kolo, kajajk, ...) in je kvaliteten, dober design, enostaven za montirat, centralna ključavnica, odpiranje z obeh strani, verjetno eden najti?jih, itd. Vodotesnost se da recimo urediti tako, da razre?e? eno zračnico od bicikla in jo nalepi? na rob, kar se tiče odletele prtljage pa jo je potrebno dobro zvezat pa ne gre nikamor.

V glavnem za zdaj sem se odločil tako, da gremo z dvema avtomobiloma, kasneje enkrat v miru pa bom najbrž res nabavil en kufer, vsndar moram ?e enkrat dobro premisliti kakšnega naj vzamem in izbral v miru.

Glede prtljage pa tudi sam nisem zelo zahteven, vendar je Katarina stara komaj dober mesec in zasede skoraj cel avto njen vozišek (ogrodje, lupinica, in avtosedež), ter kamor gremo je potrebno nesti ?e vse rjuhe in brisa?e za 4 člane. ?e ne bi bilo voziška, bi ?lo vse v Xsaro. Nabavit pa je treba ?e vso hrano. To bi sicer tam nabavili, sedaj pa, ko gremo z dvema avtomobiloma bomo vzeli vse od doma (pr?karije kot so kis olje, sladkor, sol,.... in ?e vse ostalo - doma?a zelenjava, vino,....).

Je pa tisto kar sem gor napisal okrog amortizacije kufra res. ?e ma? doma dva avta zakaj ne bi šel z obemi ni praktično ne rabiš nobenega tla?enja, porabiš bistveno manj časa za pakiranje, vsi se peljejo komot, le ko si na vožnji nisi skupaj z družino - jebat ga!

Enodnevni izleti pa sploh niso panika in zaradi tega lahko naredimo ?e enega mulca za v Xsaro (trije zadaj + vozišek v prtljažniku).

Lp ?ojko

garac

Najbolje je kupit nosilce od zupana, ki so dovolj ?iroki, so sicer glasnej?i in niso fensy kot je thule, ampak so pa uporabni. Tudi original citron niso ravno terna, ker so preozki...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

boga

?ojko sre?no pot. Kakorkoli, ?e vedno me nisi preprižal, da je treba it z dvemi avti...
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.