DS3, ki smo jih srečali

Začel/a dvorjan, Marec 04, 2012, 09:57:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Opazam, da ima ze skoraj vsak model temo "kar tako", pa naj to velja se za DS3, ane ane. =)

No, danes smo na poti na sever Nemcije naleteli na tegale "tulipana". =)

Iz avtomobila sta izstopila dva moska, 40+ letnika. =))))
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Citat od: MSrougeZX;125720Radkape so zmagovalne.

Kaj hocemo, "winter setup". =) Tudi potovalni kovcek na strehi je bil bolj "el cheapo" razlicica. Ga je pa mojster kar posteno hitro vozil po AC, tam okoli 150 km/h.

MSrougeZX

Eh ne razuem ljudi...kupi si lep avto pol pa ga poserje z takim drekom od radkap...da ga ni sram...bi blo lepše če bi imel brez, še lepše-če že pa da bi jeklenke pihnil magari s sprejem na belo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

kaj drugega, kot dva moška sploh nisem pričakoval. Avto je obupna kombinacija. Še dobro, da ga "lepotni" dodatki tako poživijo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Meni je pa tudi s temi radkapami všeč, pa ne spraševat zakaj ker tudi sam ne vem. :) Barva je pa itak zmagovalna.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Meni pa najbolj vlečna kljuka!!! Jao marička!:argue1:

nejc1

Lp!
Na pobudo bratranca sem se prijavil na forum, ker nas je baje malo v sloveniji z ds3-jem(thp).
Prilagam še sliko.
P.S. In ne, nisem gej zaradi ds3-ja:)
[SIGPIC][/SIGPIC]

nejc1

Tolk časa nisem bil na kakem forumu da ne znam naložit sliko:)
Èe mi lahka kdo pove kako bi bil vesel.

Lp
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Pozdravljen!

Ko klikneš na gumb odgovori se ti pokaže stran na sliki. Potem samo klikneš na označen gumb na sliki in slike naložiš.
[SIGPIC][/SIGPIC]

nejc1

Hvala:)
Evo, eno fotko mal večjo
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Citat od: nejc1;126061Hvala:)
Evo, eno fotko mal večjo

No jaz sem pa včeraj prvič dobil tegale v roko (ubistvu pod rit in stopala in v roke:Hammer3:)...
Sicer precej manjši kot moja bjonda, ampak tale motorček je pa pravi biser, lepo ogret izpred semaforja štarta kot cigo pred policaji:emot26:

Moram pohvalit tudi ergonomijo vozniškega položaja, pa ob malo igranja z menjalnikom (double-clutch) gre čez ovinke zelo dinamično, gume so čista zmaga (B potenza) edino volan je malo brez občutka, ampak sem tega že vajen.

Skratka sva prišla do zaključka, da je najbolje, da si enega svojega omislim, samo moj bi bil črn z belo streho...:gimme_money:

Samo čeljusti mu bova postajlala, ko bo vreme in čas:take_picture:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dvorjan

Meni se pa zdi, da je proti ostalim Citroenovim modelom odziv volanskega mehanizma se kako "poveden". =)

Ostalo napisano pa drzi, se posebej o gumah.

Jogador

Citat od: dvorjan;129116Meni se pa zdi, da je proti ostalim Citroenovim modelom odziv volanskega mehanizma se kako "poveden". =)

Ostalo napisano pa drzi, se posebej o gumah.

Smo zmenjeni poleti za eno daljšo turo po malo bolj zavitih regionalkah, takrat bom lahko kaj več povedal o volanu, verjetno ga samo nisem vajen, ker je še mehkejši kot v moji, ko bi se ga pa navadil pa ni problema:funny34d:

Edino še barvo čeljusti bo treba izbrat, nekje najbolj se ogrevamo za rdečo:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3: