DS3, ki smo jih srečali

Začel/a dvorjan, Marec 04, 2012, 09:57:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jogador

No, tegale sem pa v ponedeljek srečal, kar na domačem dvorišču, hehe.

Je prišel na lepotni tretma, slika je samo za pokušino, več bo pa lastnik pokazal:take_picture:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dvorjan

Tega pa se nisem videl na cesti, ceprav ima LJ tablice. Ziher se bolj po Dolenjski vozi ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Tale je isti, kot tisti nekaj postov nazaj, samo novo olepšavo (nalepke) je dobil, je pa tudi po Lj kar precej na cesti... Zdaj ga bo težko spregledati, hehe
"Watch this..."

Gox

To je tisti, ki ga ni blo na srečanje :)

Kako ste limali nalepko na streho?

Je uspelo brez mehurčkov?

Nalepka je verjetno iz E-baya? (se jih dobi dokaj ugodno, do 50€)

Jogador

Citat od: Gox;138856To je tisti, ki ga ni blo na srečanje :)

Kako ste limali nalepko na streho?

Je uspelo brez mehurčkov?

Nalepka je verjetno iz E-baya? (se jih dobi dokaj ugodno, do 50€)

To je ta, trenutno na servisu, bo lastnik kaj povedal, ko ga nazaj dobi.:BigThumbs:
Je komplet iz e-bay-a ja, mislim da 40€ s poštnino vred.

Na streho smo limali počasi in z veliko kletvicami, predvsem zato, ker je bilo pakirano v tubi, za male nalepke ni problem, pri velikih pa hitro pride do mehurjenja že pred aplikacijo, pa aplikacijska folija je bila cheap (beri-neprosojna), in povsem zalepljena na nalepko, se ni dalo popravit pred montažo. Sva rešila, kolikor se je dalo (mam na srečo že nekaj izkušenj s takim delom), moraš prit zelo blizu, da opaziš kakšen mehurček.

Tako, da odsvetujem to varianto, če si bolj natančne sorte, mam v planu vektor narest sam, pa bi dal nekomu izrezat v Slo, sicer dražje, ampak ne bi bilo prepognjeno, pa aplikacijska folija bi bila "prava", kar olajša montažo za 40% že v štartu.
V primeru še kakšnega projekta pa obvezno montaža z uporabo milnice (voda z minimalno količino cet-a). Mi2 je nisva imela, samo za streho jo delat se nama pa ni dalo, pa še par ur mora nato zadeva mirovat, mi2 sva šla pa takoj nato na preizkusno vožnjo, in se avto lepše pelje, hehe:Hammer3:
Da ne omenjam, kako je lovit ravno linijo na avtu, ki nima ene ravne poteze:argue1:

No sem se malo razpisal, ups:Hammer3:
"Watch this..."

Gox

Sem že gledal te nalepke po ebayu ...pa sem si glih tako predstavljal lepljenje, kot si ga ti opisal :)

andraž

Je pa možnost, da kupiš na e-bayu nalepke in jih daš nalepit nekomu, ki nalepke izdeluje. Verjetno ne bo predrago in precej bolje nalepljeno...

Jogador

Citat od: andraž;138873Je pa možnost, da kupiš na e-bayu nalepke in jih daš nalepit nekomu, ki nalepke izdeluje. Verjetno ne bo predrago in precej bolje nalepljeno...

Hm, prav poceni gotovo ne bo, ampak ni problem v montaži, če veš, kaj delaš, problem tukaj (ta prodajalec) je v embalaži nalepk in aplikacijski foliji. Èe je tam zašlampano (in tole je bilo res precej, sploh strešna je bila zvita v 3pm), potem tega nobena montaža ne reši. Oz da se rešit, samo traja zelo, pa še s to aplikacijsko je še 50% težje. Bi pa bilo gotovo lepše narejeno, se strinjam.

Saj pravim, najboljša varianta (zame) je izrez nalepk pri nas ali pa tujina, v primeru, da ti jih ne pakirajo v ozko tubo, kar je pa ponavadi praksa. V primeru ploskega formata je montaža bistveno lažja oz končni izdelek bolje izgleda,pa bi skupaj z montažo bila pomoje sprejemljiva cena.
Jaz najraje dam izrezat, pa nato sam poberem dol odvečno folijo in nalepim aplikacijsko, tako je najbolj ziher narejeno, v tem primeru se je šlo pa za eksperiment, kako zgleda, če kupiš drugje in tega ne bom ponovil.:Hammer3:

Je pa to samo moje mnenje, vsak dela po svoji pameti:BigThumbs:
"Watch this..."

garac

tega sem včeraj opazil v KR, obupna kombinacija, edino kakšna postavna blondinka, bil lahko malo polepšala tole
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jogador

Ma saj bom izpadel off topic, samo DS3 (kao avto, ki je zraven tudi modni dodatek in je dejansko zelo lep oblikovalski koncept) si po moje res zasluži vsaj spodobne pokrove koles tudi pozimi... Ne vem, meni gole železne feltne povsem podrejo izgled, tale kombinacija mi pa itak že v osnovi ni najbolj blizu.
"Watch this..."

Gox

Se strinjam ... bi reskiral še 100€ pa kupil magari original pokrove od C3-ke ...

garac

avto je za vozit, po moje s pokrovi ni nič hitrejši, ali mogoče je? nižja poraba? al samo izgled?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

dvorjan

Zraven tega kolega sem pa jaz zadnjic parkiral. Zunanja barva drugacna, notranjost pa enaka ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

ni slaba kombinacija, ampak živo rdeča streha bi morda boje sedla? Kako je sploh s tem, al si lahko popolnoma po svoje zamisliš en DS3?
recimo uni črni mat z redčo streho-By Loeb mi je všečena kombinacija, edino feltne bi morda tudi rdeče sedle
[SIGPIC][/SIGPIC]